Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Život je do pola bez "Gay-Serbia.com !?!

1. Stvarno, život je do pola bez Gay-Serbia.com
3
6%
2. Ne mogu da zamislim sebe bez GS
2
4%
3. Ponekada je dosadno, ali mi ipak puno znači
20
43%
4. Znači mi vrlo malo
13
28%
5. Ne znači mi ništa
9
19%
Ulazeći u VIP Kuću Velikog brata najkontraverniji ukućanin drugog serijala poznatih ličnosti Milić Vukašinović, večeras, reče da je "život do pola bez rokenrola".

E, sad, pitanje za nas ovde je da li je život do pola bez gay-serbia.com !?!

Koliko vam znači GS forum - sajt, šta volite, šta ne volite, šta biste želeli još da se dogodi pa da vam GS sajt bude toliko bitan da možete parafrazirati doktora za r'n'r Milića Vukašinovića i reći da je "život do pola bez Gay-Serbia.com" ?!
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne znam. Ja sam ovde samo zbog besplatnih koktela.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, ne bih bas tako rekao.
Ja imam svoj zivot, a opet mi GS mnogo znaci u tom mom zivotu.
Bas volim narod koji ovamo dolazi.
:grouphug:
Korisnikov avatar
By jukie
Glasah za 1.
Svi moji ostali forumi su na engleskom pa mi je ovo prilika da vežbam srpski
Korisnikov avatar
By 2kune
ovde sam zato da ne popustim cajkama... :kolo:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by ZvezdasBG
Cista navika.
da, otprilike to...
Korisnikov avatar
By Galateja
Glasala za opciju br. 3.
Volim ovaj forum. Nisam mazohista pa da gubim vreme gde je smorno i gde ću stalno tražiti zamerke.
Prednost ovog foruma je veličina uz koju analogno ide i raznovrsnost.
Pojedinci su mi prirasli uz hard (pošto je sve virtuelno, ne mogu reći 'srce' :D ).
A navika je privilegija koju sebi ne dopuštam. Tako da mi forum s vremena na vreme dosadi, pa me nema par meseci onda opet dođem i uživam u toj dinamici.
Smešno mi je kad neko sa žutom zvezdanom stazom ispod nika napiše kako, eto, dolazi navike radi ili da ne voli ovaj forum. :giggle:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ranije mi je mozda znacio i nesto vise... ali u poslednje vreme vrlo malo... i za tu opciju sam i glasao.

Jednostavno nemam potrebu niti vremena da visim ovde kao nekada... a i nema razloga... odose mnogi...
Korisnikov avatar
By Zoe
Kada mi dosadi, odem na par meseci i u tom periodu ni ne zavirujem.......Ne mogu da shvatim ove sto se sunjaju nevidljivi i kao nisu tu, a u stvari su UVEK tu........(dobro, znam zasto to rade, ali i pored toga mislim da nema potrebe zaista).
Mene kad nema, nema me ni vidljive ni nevidljive, u stvari ja NIKAD nisam usla kao nevidljivi korisnik.... :cekam:
I tako, par meseci se desi da ne dodjem, onda iz nekog razloga dodjem ponovo i u zavisnosti od toga koliko mi je zanimljivo, toliko se i zadrzavam u kontinuitetu. Takodje, zavisi i od toga koliko mi je zanimljivo ovako, u Real life-u. Ako je on extra dinamican i pun, onda ne idem na Net uopste, ne samo na ovaj Forum.
Korisnikov avatar
By andjela
ne znaci mi nista... dodjem da vidim nove avatare, napisem sta slusam, malo zavirim u drustvo i p. i pogledam treba li nekome neka pomoc u tehnologiji :)
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by one of the people
znam da nemas zivot ako ti GS mnogo znacu u zivotu!
e nek si na nam rekao:fancyklap:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Galateja
Glasala za opciju br. 3.
Volim ovaj forum. Nisam mazohista pa da gubim vreme gde je smorno i gde ću stalno tražiti zamerke.
Pojedinci su mi prirasli uz hard (pošto je sve virtuelno, ne mogu reći 'srce' :D ).
A navika je privilegija koju sebi ne dopuštam. Tako da mi forum s vremena na vreme dosadi, pa me nema par meseci onda opet dođem i uživam u toj dinamici.
Smešno mi je kad neko sa žutom zvezdanom stazom ispod nika napiše kako, eto, dolazi navike radi ili da ne voli ovaj forum. :giggle:

Slazem se sa Galatejicom:)
Dodati tome da (poslovno) puno vremena provodim za kompom i da mi ovo dodje kao super relaksacija, postoje i ljudi koji su mi ne samo za "hard disk" vec i delimicno za srce prirasli (Boze, koliko meni treba da to priznam :smeh: ) volim da svrnem i vidim sta se sa njima desava, iako imamo sms/fon, ovo nam i dalje postoji kao vrsta komunikacije.
Plus, dajem svoj BDSM PoliamoriJus Kvir Weird aktivisticki doprinos :lukavi:
Korisnikov avatar
By mmiki
mnogo mi znaci da nekad dodjem ovde.... ne znam zasto... droga. :)
Korisnikov avatar
By artnow
Originally posted by Galateja
Glasala za opciju br. 3.

lepo receno, opcija br.3
Korisnikov avatar
By Adenim
Mala zabava u nizu jedne velike.
Korisnikov avatar
By Insorcer
opcija 3

Da ga nije, trebalo bi ga izmisliti! :cobanica:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja sam ovde samo zbog para :teletabisi:

Ovaj Uros pokusao da promovise ovom temo GS.com a oni ga banovashe...nesto meni ovde smrdi dame i gospodo :zavera:

Jel to Raca opet otvorio novi nalog ?
Taj decko bas ne odustaje :peace:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!