- 16 Jan 2008, 17:10
Kakva megalomanija ovih ljudi iz Bd koji namjeravaju da plate 5 miliona dolara (3.4 miliona eura) za dolazak Madone. Citala sam negdje intervju s Maksom Catovicem,direktorom Komune, gdje covjek navodi cijene aktuelnih i popularnih bendova. Tako npr. Bon Jovi i Bruce Spreengsteen & E street band koji imaju fenomenalne koncerte kostaju oko 750.000 eura,slicna je cijena i za Whitesnake, Metallica je 400.000 trazila za nastup na JNA 2004, Deep Purple samo 75.000...Sve vrhunski bendovi i svi 4-5 i vise puta jeftiniji od Madone. Uzhasno je glupo davati toliki novac njoj, kad za 5 miliona eura bar 3 ili 4 druga izvodjacha ili benda bi mogli biti dovedeni, tj placeni tim novcem, bez problema.
Pametnije bi bilo da te pare, kad ih vec toliko imamo da NE ZNAMO DJE CEMO S NJIMA, ulozhe u ono shto je ovoj zemlji stvarno potrebno, evo Bananica zna koliko puta u toku godine ostanemo bez struje i vode, kao da smo u kamenom dobu. Pogotovo mi na primorju. Nego jebiga - nasha posla.
I shto se nje tiche - ne slusham je, ne volim je, i iako mi je Jaz i Budva na 20 minuta mislim da cu propustiti ovaj spektakl.