Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Madonna trazi 5 miliona dolara za nastup u Budvi.Pregovori za ljeto 2008 u toku.Svetozar Marovic izjavio da dovode Madonu.

Meni je sve to smijesno, ali ne bi me cudilo i da se ostvari.

:fige:
Korisnikov avatar
By Dina
E vala i ja bih volela... samo zbog Maze... :) :fige:

Sanjao je jednom san da je bio na Madonninom koncertu, da je htela da se fotografise sa njim a ja nisam slikala, tj. slikala valjda nesto drugo... I pominje mi taj san kao da se stvarno dogodilo... Ne smem nikako ici na koncert sa Mazom, u stvarnosti mi to nikad ne bi oprostio...
Korisnikov avatar
By Seaman
:smeh: Radila bi oklagija, ni san ne mogu da ti oprostim. :oklagija: Mozda je u snu bio Loni pa si njega slikala, ne sjecam se. :smeh:
Korisnikov avatar
By zboO
meni nije jasno zasto nashi majmuni lepo ne iskeshiraju 5 miliona i dovedu je. i onako bacamo pare na sve i svashta a opet na nista korisno, pa neka bace onda i na nju majmuni jedni.

kreteni dok se smisle napunice 70 godina pa ce odrzati koncert u Kolarcu.

:burner:
Korisnikov avatar
By colorado
Stonsi su kostali upola manje, a nisu mogli da rasprodaju ulaznice, vec su terali firme da ih kupuju. Zasto bi sad organizovali nesto da bi ostvarili duplo veci gubitak? (I ne, ne moze Madona da okupi vise ljudi od Stonsa)
Korisnikov avatar
By ns.happy
colorado kusuj!
madona treba da dodje u indjiju, kao rhcp. exit zeli da je sledece godine (tj ove, ja sam jos u 2007) tamo vidimo.
Korisnikov avatar
By gorilica
Madonna bi definitivno okupila vishe ljudi od one gerijatrije.
Mozda jesu najveci R'N'R band na svetu, koji je i pored jedne noge u grobu josh uvek aktivan, ali je zato ona najveca show-buss atrakcija na svetu, za koju apsolutno niko ne bi zalio kintu.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by gorilica
Madonna bi definitivno okupila vishe ljudi od one gerijatrije.
yeah right
Korisnikov avatar
By spliff
pa pogledaj na netu koliko je ljudi gledalo madonu a koliko stonse na poslednjim turnejama i sve tje ti biti jasno....

btw ja bih radije gledao madonu, ali to nije merilo
Korisnikov avatar
By colorado
A za Stonse su svi zalili kintu???
Ja licno bih vise zalio kintu za Madonu. Tolike pare za plejbek?? Ne dolazi u obzir.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ti nemoj da ides.
madonna je zakon, boli mene pussy da li je plejbek ili ne, to danas nije vazno. ako zelis da cujes dobar glas uzivo idi i slusaj tanju jovicevic. madonna je show.
Korisnikov avatar
By Sutekh
:lol: Madona u Budvi.. :lol:

Ako dodje u Budvu, ne znam..

:lol:
Korisnikov avatar
By gorilica
@srecko
maj point egzaktli :)
Usput, ovo nikad nije bila zemlja gde je rock vladao kao muzichki pravac (a da me pogreshno ne shvatite, volim ja da chujem i Stonse), vec zemlja gde se zivi za show.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja bih radije isao na koncert Save Putnik.
:sweet:
Korisnikov avatar
By blenta
ide al za neshto manje od 5 miliona
:crveni:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da je kod Madonne fora što ona ne pravi puno koncerata, tako da se sjati dosta ljudi iz okolnih zemalja. pa ima šanse da se mesta popune. a što se tiče Exita, posle ovog debakla sa RHCP čisto sumnjam da će im se ostvariti cela ta ideja o poljančetu kraj Inđije. bojim se da im je to propala investicija.
Korisnikov avatar
By horus.
off: madonna je rekla da ne bi dosla u bgd ni za 10 miliona dolara...
on: @ happy i gorilica :up:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by horus.
off: madonna je rekla da ne bi dosla u bgd ni za 10 miliona dolara...
:kakodane: A ko ti je to rekao?
Komsinica iz trafike :lood:

Ja bih voleo da je exit dovede u Srbiju ako dodje u Budvu icicu je i tamo gledati.Njeni koncerti su nezamisliv show program.
Ja cu umreti od srece ako je budem gledao uzivo :zen:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja cu umreti od srece ako je budem gledao uzivo :zen:
me 2 :poklon:
Korisnikov avatar
By EnRage
Opcina Budva tvrdi da ima lovu i da ce ju dati. Problem je navodno samo u Madonni koja jos nije odlucila hoce li krenuti na turneju. Ako krene, u Budvu ce doci, tako kazu u opcini.
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Kakva megalomanija ovih ljudi iz Bd koji namjeravaju da plate 5 miliona dolara (3.4 miliona eura) za dolazak Madone. Citala sam negdje intervju s Maksom Catovicem,direktorom Komune, gdje covjek navodi cijene aktuelnih i popularnih bendova. Tako npr. Bon Jovi i Bruce Spreengsteen & E street band koji imaju fenomenalne koncerte kostaju oko 750.000 eura,slicna je cijena i za Whitesnake, Metallica je 400.000 trazila za nastup na JNA 2004, Deep Purple samo 75.000...Sve vrhunski bendovi i svi 4-5 i vise puta jeftiniji od Madone. Uzhasno je glupo davati toliki novac njoj, kad za 5 miliona eura bar 3 ili 4 druga izvodjacha ili benda bi mogli biti dovedeni, tj placeni tim novcem, bez problema.
Pametnije bi bilo da te pare, kad ih vec toliko imamo da NE ZNAMO DJE CEMO S NJIMA, ulozhe u ono shto je ovoj zemlji stvarno potrebno, evo Bananica zna koliko puta u toku godine ostanemo bez struje i vode, kao da smo u kamenom dobu. Pogotovo mi na primorju. Nego jebiga - nasha posla.
I shto se nje tiche - ne slusham je, ne volim je, i iako mi je Jaz i Budva na 20 minuta mislim da cu propustiti ovaj spektakl.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne radi se o tome koliko izvođača možeš da dovedeš za xy sumu novca, već koliko za xy uloženog dobijaš zarade. izračunaj koliko novca košta recimo organizacija fubalskog prvenstva ili OI. to daleko prevazilazi tih $5 miliona, ali su zarade ogromne. zato se gradovi utrkuju u tome koji će dobiti pravo na organizaciju i troše silne novce na kampanje. ista stvar je i sa koncertima s tim što nisu tolike pare u igri.
Korisnikov avatar
By colorado
Zato Exit01 nije doveo Bouvija nego gomilu DJeva. Ko jos slusa Bouvija...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!