Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Koga vise volite: gospodina Dan ili gospodju Noc, i zasto?

Sta radite u gospodinu Danu, a sta u gospodji Noci? Kakva ste ptica?
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Noćna, definitivno i to u svim vremenskim zonama ... eh koliko je bilo dana prespavanih :gitara:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
dan. mada kad padne veče imam utisak da ništa nisam uradio, pa postanem hiperaktivan i onda ne mogu da zaspim do rane zore. ali najviše volim ranojutarnja buđenja, ali samo kad je sunčan dan.
Korisnikov avatar
By jukie
Volim rano jutro, a volim i kasno poslepodne/veče. Sredina dana (negde između prvog i poslednjeg velikog odmora*) su mi najteži i tada imam manjka energije i entuzijazma... Mislim da bi mi najviše odgovaralo da postoje dva perioda dnevne aktivnosti i dva perioda odmaranja.
*10-16h. prim.prev.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
U sustini, za ucenje preferiram noc, i radije ucim do kasno, pa spavam ujutro, nego da ustanem rano.
Medjutim, kad je u pitanju posao, preko dana imam vise energije.Mada, ja sam prilagodljiv prilicno.. Samo mi je bitno da sam iole odmoran i naspavan, iako nerijetko "pozajmim" snage kad nesto treba da zavrsim, pa kasnije odmaram (citaj - spavam kao klada satima:D)
Korisnikov avatar
By Morpheus
Nisam nocna ptica...volim ranije da legnem i ranije da ustanem....nekako mi dan duzi i bolje se osecam kad poranim
Korisnikov avatar
By Dina
Najvise volim jutro... Ono je nada za novi dan koji ko zna sta nosi :gatara: Naravno, nada je da nosi lepe dogadjaje... A uvece se zna da od toga nema nista :smeh: pa samo ostane ono "Sutra je novi dan" ;)
By Tresh-grl
Noc obozavam...dan mi je za stvari koje nerado radim,obaveze ili ga jednostavno prespavam...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Vise volim noc....spaaavaaaaaaaaaaam :yay:
Danju ili idem u skolu ili setam po gradu ili visim za kompom....

Ma ustvari, kako kad...leti noc ne podnosim dok dan obozavam, a zimi je obrnuto...
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Sheva nisam, to definitivno.
Moglo bi se reci da sam owl.
Bolje funkcionishem nocu, nema ljudi, zurbe, tenzije..
:duh:
Lepo je biti posvecen sam sebi, satima, dok svi spavaju.
Medjutim, deshava se da noc ume jako da iscrpi iz istog razloga.
Ako se uspanichish ili istripujesh od sopstvenog bica, onda nemash sa kim da prichash.
Dan poshtujem sa druge strane, lepo je ustati rano i iskoristiti ga.
By Ulix
Vise volim noc.
Tisina.
Mir.
Sve je nekako sporije, opustenije.
Korisnikov avatar
By Marvin
Nema ništa lepše od jutra (između 6 i 7, pola 8) vrelog letnjeg dana (da bude bar 30+).
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa vidi.. i 'gospodin Dan' i 'gospodja Noc' su mi dragi prijatelji, jel.

Ne bih da uvredim ni jedno.
..

Sad, Mr. Day je promenjivije prirode, ume da bude siv, plav, vedar, tmuran etc..

Mrs. Night je, manje- vise, uvek ista. Posebno u gradu.
..

Tako da se sa njom cesce druzim.. Ne radje, prosto cesce.

Kompatibilnije smo prirode ;)

Sa njom najcesce radim, slikam, ucim..

Ona je drag prijatelj koji ne zahteva (cesto) mnogo siru socijalizaciju. Samo ona i ja.

...

Ali kazem, Mr. Day je jednako drag prijatelj.

Posebno kada je vedar.

On i ja umemo cesto da pozovemo jos neke prijatelje, a moze da se desi i da sacekamo gospodju Noc.. tada Dan obicno ode.. i onda se svi druzimo i neretko sacekamo da se vrati i gospodin Dan, ako nam se tako ishte.

:)
Korisnikov avatar
By Deksi
Danju volim jutro i prepodne...pogotovo ako je vedar i bude lepo vreme....
Nocu vise funkcionisem,izlazim....ne zato sto volim nego je jednostavno tako...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Volim jutro.. Volim rano da ustanem..
Posebno nedeljom.. da se prosetam, kad nigde nikoga
nema..

Nedeljom ujutro je super kad posle neke subotnje zurke zaglavite
do zore.. ali to mi se vise ne desava.. ranije jeste cesto..

Jutro je najlepsi deo dana...

Ne lezem rano.. malo spavam..
volim nocu da bdim uz racunar, neku knjigu ili neko bice...

:friends:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by andjelat

volim nocu da bdim uz racunar, neku knjigu ili neko bice...

:friends:
Upravo tako! :yes:

ma koliko pokusavala da svoj bioritam prebacim na dnevni (zbog posla koji i nije strasan - radim dva dana u nedelji, i to bas, bas od rano ujutru i jos putujem), ne ide mi, i cak i kada mi uspe, nikada u svojim aktivnostima ne uzivam danju koliko nocu...

Nocu mi se koncentracija povecava, cula poostravaju, noc je mirno vreme za razmisljanje, za sazrevanje... Zamisli, ideja, za docekivanje onoga sto ce se tek u nama ili oko nas (po)javiti... Noc je vreme za moj kontakt sa samom sobom, a to mi je uvek vrlo, vrlo potrebno da bih ostala uravnotezena i da bih danju disala punim plucima... :sunce:

Narocito leti... Tada je noc najlepsa.. I jutro koje dolazi posle nje.. Kao Smirenje... Kao Prosvetljenje...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Ulix
Vise volim noc.
Tisina.
Mir.
Sve je nekako sporije, opustenije.
:up:
Korisnikov avatar
By decko
Noc.
Mesec ... zvezde... ulicne svetiljke.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Huh zavisi bwe.
Super lepo se osecam kad ustanem bas rano, u sam osvit dana pa otvorim prozor ili izadjem napolje pa rasirim ruke i duboko udahnem jutarnji vazduh dok se sunce tek pomalja, petlovi kukurichu, ptice cvrkucu... :giggle: A gde ces lepse ako se ova scena odvija negde na moru ili planinama Bosne pa jos imas i pogled na neki prelep predeo :D
Lepo se nakupis pozitivne energije za dan koji dolazi.
A posto taj dan kad dodje zna da bude prokleto nesnosan vrlo mi je lepo i nocu kad sve utihne, nema nikog oko mene, samo dobra muzika, noc i ja. Opustanje uz stvari koje volis, izlasci, zabava na netu i sl.
Tako da je prilicno nereseno kod mene.
Ostajem uvek do kasno budan ali ne volim da radim, ucim nocu. To mi vise spada pod dnevne obaveze a noc je samo moja, da radim sta hocu!
A opet dan pruza i ispijanje kafa sa frendovima, besciljne setnje po gradu...
Ma nereseno, definitivno!
Korisnikov avatar
By Galadriel
rano lezem, rano ustajem

vikendom skoro pa i ne spavam

najvise volim, jutro!

:sunce:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Dan. Ustajem rano i aktivna sam ceo dan. Doduse i ne lezem bas rano tako da inace jako malo spavam, ali cak i kad sam umorna, skoro nikad mi se ne desi da odremam u toku dana. To mi se tako cini kao izgubljeno vreme.
Korisnikov avatar
By starky
ja sam skorpija...aktivnija sam nocu...ali umem da uzivam i u SUNCU i lepom danu...
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je noc draza. Noc je tiha i misticna, bajkovita i puna, misaona, umetnica i umetnost.

Dan mi je racionalniji. Volim ga kada sam u prirodi.
Korisnikov avatar
By Shmi
Otkad znam za sebe sam nocni tip... svi oko mene su pizdeli zbog toga jer mi se jako cesto znala da zamenim dan i noc... a sada bas jako dugo vreme sam ono drugo... tj. preko dana sam aktivna a nocu jedva drzim oci otvorene... mada da budem iskrena nisam se bre ni odrekla noci... nasla sam sredinu. Malo preko dana malo nocu... Zlatna sredina. :smilegrin: :zeva:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Stara muka, obozavam dan ali sam nekako osudjen na noc:smiling:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Vishe volim dan. Sunce, ljudi, ma sve je nekako lepshe danju...
Danju se vishe kretjem i bolje funkcionishem. Notju sam dosta bio aktivan, ali od kako zivim u opasnom kraju sve redje izlazim....
Korisnikov avatar
By VANGEL
Podjednako...

Ono sto mi nudi dan ne nudi mi noc i obrnuto...tako da su mi u koris i gospodin dan i gospodja noc:P
Korisnikov avatar
By Hton
Noc:maljkovic: ima mnogo vise mogucnosti - misteriozna, lepa, romanticna, tiha, srebrna, sexy ,strasna , jeziva, opasna...
puno mom odgovoru doprinosi i Mesec...obozavam ga:love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!