Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Retko ko voli maglu. Morgan je smatra mistichnom. Kako je u stanju ogranichiti ili izmeniti oblike i svetlost, je neshto predivno.
Nekada se magla smatrala zmajevim dahom.
Stari narodi su verovali da se svashta neshto moze videti u magli, chak i stvari koje nisu s ovoga sveta.

Inspiracija za ovu temu, jeste chinjenica shto vec 4 noci Morgan uziva u magli. :dance:

Slika
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Magla jeste divna, ali samo nocu. Danju gubi na mistichnosti, a stapa se sa smogom gradova. Mozda na planinama i selima moze biti divna, s obzirom na mir i tishinu koje okruzenje pruza.
Nocna magla u sitne sate, kada nikoga nema... To je vec prizor to be seen.
Korisnikov avatar
By Deksi
Ja je najvise volim ujutru...rani jutarnji casovi i magla...jos ako nije u gradu :)
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
^
yes, yes, i do agree..
ako nije u gradu, ume da bude prelepo. chak i lepshe nego nocu.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ja na nju gledam kao na oblake na zemlji... A jos ako je gusta i to preko dana :love:
Korisnikov avatar
By KiWi
Kod nas je u jednom delu grada gusta gusta magla (možda nije magla, već smog) ... dok je drugi deo grada manje više čist ... eto prednosti kad živiš na visini, stan možeš da koristiš kao osmatračnicu :D
Korisnikov avatar
By jukie
Meni smog prodire u sobu i sada me grebe u grlu :serlok:

btw u Beogradu leti postoji letnji smog a zimi zimski smog. Većina gradova u Evropi ima samo jedan od njih
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
ja volim maglu zbog ... kako bih rekao ..... akustike ....

sve se mnogo bolje čuje a nema vetra koji pravi šumove pa to prizor čini žešćim ... bar meni ... sve to nimalo nije interesantno ako si blizu saobraćajnica ...

anyway, magla je kul ... long live the magla!
Korisnikov avatar
By 2kune
od početka industrijske revolucije do danas mnogo je zmajeva izgleda fasovalo gadne upale sinusa... :mucka:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ima neki specifican miris... ne umem da objasnim... but I like it :love:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Jos kad ustanes ujutru, stanes do nekog zimzelenog drveta i cugnes gin tonic... :eifranloo:
Korisnikov avatar
By decko
Ja obozavam maglu :love: U zadnje vreme posto slabo spavam i jako kasnim zaspim, dok lezim u krevetu gledam kroz prozor :)
Korisnikov avatar
By 2kune
na rivi uvenuo šimšir... vjerojatno zato što nije bilo dosta magle... :predaja:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja volim maglu... jer svara neku vrstu jeze,
a opet ima neku svoju lepotu...

Volim kad ulicne lampe rasipaju svoju
svetlost kroz njene cestce..

Volim da se setam... Pogadjam put,
pretpostavljam lokaciju..

Grad je tako lep, kad je magla,
jer ona sakrije one ruzne detalje...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja volim kada uvece kasno pred spavanje izadjem na svoju terasu i ne vidim zgrade u daljini od magle vec samo svetla kao da su te zgrade miljama daleko. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Samo posmatrati maglu nije bas zanimljivo, setati kroz nju... e to je vec nesto magicno :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja je ne volim samo ako treba da vozim. Samo sam jednom pokusala da vozim dok je magla (i noc) i bilo je dovoljno. Od tada, ako me uhvati magla, ili peske ili ostajem gde jesam.
Lepo je, lepo... podseca me na Silent Hill.
By Dragonite
Magla :rock:

Nažalost, ovde u Kragujevcu baš retko ima magle. Ovde retko ima i kiše (jednom smo zamalo imali tornado, al' mućak). Obično bude gusta, teška, prst se pred okom ne vidi. Imam osećaj da se krećem kroz oblake.

15ak minuta van grada je druga priča - i kad god negde idem busom, zevam u maglu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dragonite
... ovde u Kragujevcu baš retko ima magle....
Kragujevac... :radosnice:
Godinu i po dana zivota sam proveo u tom gradu i bilo mi je tako krasno.... :radosnice:
Erdoglijo, u tebi mi srce osta ! :radosnice:

ON

Ima neke romantike u toj magli, ali samo na filmu.
U svakodnevnom zivotu preovladavaju ipak negativne strane iste :
- nepreglednost puta
- pretvaranje laka za kosu u neugledne grumuljice
- mogucnost da ti se neopazeno prikrade neka krvozedna zivuljka, ili Jason iz Petka trinaestog..

:zen:
Korisnikov avatar
By BellyButton
I upravo zato shto je smatraju mistichnom, ja maglu ne volim, jer ne volim ni misticizam niti bilo shta shto na njega podseca...
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Ja ne volim maglu jer mi se kosa napufnasti cim izadjem napolje! Iz istih razloga ne volim kisu, i setnje kejom! :durenje:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
misticna jeste...
ali kod mene izaziva depresiju i jos neki negativan osecaj, koji ne umem da definisem.....
Korisnikov avatar
By Sunce
Rodjen sam u gradu magle. Ako se pitate u kom, potrebno je da znate koji grad u Srbiji, a i u exSFRJ ima najvise magle. Cesto se za taj grad pricalo da izvozi maglu, a zapravo se radi o tome da je on smesten u kotilini, na uscu reka. Zbog temperaturnih inverzija, hladan vazduh se spusta a topliji dize. Celo moje detinjstvo je obelezeno maglom, lutanjima po ulici, probijanjima. Danas mi je magla znak bliskosti i detinjstva.

Magla je misticna, meni jako inspirativna, i nevina i zastrasujuca, kao da zaustavlja vreme. Utisava spoljasnje glasove, pojacava unutrasnje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!