Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
zaista blesav san

sedim u nekoj vrsti amfiteatra u prvom redu
amfiteatar je pun ljudi mahom muskaraca i svi mi nesto cekamo ( do kraja sna nisam ukapirao sta ) i svi prisutni smo korisnici sa foruma !?!
ja ko ja
nikoga ne znam gledam svoja posla
predpostavljam ko bi mogao ko da bude ,
mnogi ljudi se znaju , caskaju u nekoj frendly atmosveri i sl
tek obrati se meni neki decko u tridesetim godinama onako lepuskast visok sa dugom smedjom talasastom kosom do ramena
u nekom koznjaku i iscepanim farmerkama i tu mi se predstavi da je on KIVI
mi razmenimo nekoliko reci i ja onako nervozan zbog cekanja krenem do toaleta a 0n krene sa mnom kaze da popije lek ...
i stvarno u toaletu izvadi Kivi Miansan ( vrsta antidepresiva ) prepolovi tabletu i proguta one dve polovine
sad ja vec tu pocnem da se interesujem za lek i kako ga uzima , dobijem odgovor da mu je propisano po dve polovine ujutru i po dve polovine uvece , onda sam poceo da se cudim zasto pije po dve polovine a ne jednostavno po celu tabletu i to je zadnje cega se secam

:hekla: :hekla: :hekla: :hekla: :hekla: :hekla: :lood:
Korisnikov avatar
By Rei
:lol:

deshava se, ja sam skoro par noci zaredom sanjao forumashe, dragonitea i forever younga... :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Zibro
zaista blesav san

amfiteatar je pun ljudi mahom muskaraca i svi mi nesto cekamo ( do kraja sna nisam ukapirao sta ) i svi prisutni smo korisnici sa foruma !?!
ja ko ja
tek obrati se meni neki decko u tridesetim godinama onako lepuskast visok sa dugom smedjom talasastom kosom do ramena
mi razmenimo nekoliko reci i ja onako nervozan zbog cekanja krenem do toaleta a 0n krene sa mnom kaze da popije lek ...
i stvarno u toaletu izvadi Kivi Miansan ( vrsta antidepresiva ) prepolovi tabletu i proguta one dve polovine
sad ja vec tu pocnem da se interesujem za lek i kako ga uzima , dobijem odgovor da mu je propisano po dve polovine ujutru i po dve polovine uvece , onda sam poceo da se cudim zasto pije po dve polovine a ne jednostavno po celu tabletu i to je zadnje cega se secam

Imam kožnjak, imam iscepane farmerke, za lepuškast pitaj druge (rekao bih, prosečan), visok ko blenta .. nemam talasastu već kratku kosu (skoro uvek kec), nemam ni punih 25, ne pijem antidepresive ...

Fino je kada pročitaš da te je sanjao neko :D
(+ što te je par ljudi opisalo kao hunkiest hunk ever)

Ja sam jednom sanjao decka ... jer ga bigirl spominje a ja ga ne znam ...

i sanjao sam denija posle dočeka 2007me godine ...
Korisnikov avatar
By *deni*
Sanjacu te , sanjaj me...

k`o u kompoziciji Sneze Savic

:B
Korisnikov avatar
By venom
Ja nekad imam trip da cu da se ugusim pa moram da izmrvim ili podelm tabletu. Ne pitaj za kapsule, jedva prevarim sebe da ih nekako progutam :lood:
Korisnikov avatar
By blenta
a) blenta nije prosechne visine :lol:

b) sanjao i ja vishe puta al me bilo sramota da kazhem
htedoh jednom da otvorim temu kad je dosta foruma pa da tu ispricham

elem jednom sam sanjao da mi je kissqueen deda :wtf:

drugi put sam sanjao da sam neshto loshe uradio a ne znam shta samo se ceo san osecam krivim a za kaznu hodam izmedju colorada i adenima, koji me popreko poggledaju coloradovim "molim te nestani" look-om kad god se okrenem ka njima
poshto tad nisam poznavao adenima on je bio identichan coloradu samo sa plavom kosom i bili su obojica obucheni u zeleno

a treeci put sam sanjao da idem u neki ultra mega giga klub gde je kao zhiva muzika neka super snoby moderna grupa
i dolazim tamo kad grupa ustvari mmiki beli dechak i colonia boy frontmen i svi imaju zlatne shljashtetje majice
i smestim se ja u neki separe sa nekom nepoznatom zhenskom osobom tek pocheshe da pevaju

ja mislim da sam se ja od smeha probudio
pevashe od vogue- dont let go

ceo dan dakle prisetim se sluchajno colonasha kako se uvija u zlatnoj majici i peva ... u have a right to loose control, doooont let go... i pokidam se od smeha

:panker:
Korisnikov avatar
By blenta
upravo prochitah shta sam napisao i sad mi je jasno shto me bio blam da to napishem ranije
:ninja:
Korisnikov avatar
By greek_lover
zaista blesav san

ja ko ja

cool
:oskar: :hail:
Korisnikov avatar
By blenta
pa i meni je smeshno svaki put kad to zamislim
i kolonash kako se unosi
:vogue: :vogue: :vogue:

i napravi facu nadrkane black betch kad istupi i kazhe i said u had the right to looooooooose cooooOOoOOoontrool
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By blenta
forumom? ili nekim forumashima? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by fazza
Vi ste svi optereceni! :P
sram te biilo

ja te sanjam a ti tako !
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
:giggle:

ma i ja sam tako jednom sanjao kako sa Egonom trazim pertle za one cipele sa njegovog avatara...U istom snu se pojavila i Kissqueen da me pita da li joj je cist nos, ja proverio ona se zahvalila i otisla.
U nekom drugom snu je bila gay parada u NS i skoro svi su bili tamo (ne secam se koga sam sve upoznao) znam da se odjednom pojavio cale od Zaljubljene i poceo da vice kako ce nas sve pobiti i takooo...Onda se sve smirilo i na tvrdjavi je onaj luna park sto je inace ispred bg zoo vrta, i idemo da se vozimo na onom :misli: Suncu i svi lepo udju i sednu jedino ja, ne znam ni kako ni zasto, uzmem pa se popnem na krov jedne od kabina pa me je posle Dina spasila od pada i takooo.
Korisnikov avatar
By Hys.
I ja sam par puta sanjala forumase, ali one koje licno znam. Dinu sam sanjala u blagoslovenom stanju, sanjala sam pre neki dan da se ljubim sa nekom nepoznatom ribom u srebrnoj streli (shishmishkinim kolima) :iskolacen: (inace jako retko sanjam bilo sta sto je iole erotski), sanjala sam momo &vanilapuff ali se ne secam kako, vise puta, zatim egona /to je najludji san, skupljali smo neku pecenu svinjetinu po ulici, a on je bio taksista/
Mislim, blam :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By KiWi
Rekao bih da je ovo prosto neverovatno, ali i ja sam noćas sanjao forum. Gledao sam Will and Grace (5-6 epizoda) pred spavanje i čitao ovu temu pre nego što sam zaspao, pa je ovo verovatno produkt te dve stvari.

Naime, sanjao sam Dirrty-a kako igra ulogu Džeka u Will and Grace ... Naravno, ima svoje lice i zanosne obline ali Džekov glas i mimike :D Priča ide otprilike ovako. Will je slavio rođendan i napravio je pozivnice koje je želeo da pošalje nedelju dana ranije, kao i svake godine. Ipak, Harlem je opet kupovao neku fabriku, pa je slanje tih pozivnica prepustio Džeku. Džek se na par dana od rođendana setio tih pozivnica i stavio ih kod Willa u sobu ispod kreveta (lukavo, a?) ... Da skratim priču, svi su došli na rođiš jer im je Will poslao SMSove jer nije dobio ni jedan potvrdni odgovor o dolasku na žurku ... Pa je tužio U.S. Postal Service i dobio silne pare. Kupio je sebi novi office u centru grada i za Grace novi studio na par metara od njegovog novog office-a ... A onda je našao pozivnice ... znam da se dalje dešavalo još nešto ali ne mogu da se setim šta. Sve u svemu, mislim da mu je na kraju oprostio :D
Korisnikov avatar
By malac
ja sam sanjao jednog B forumasha,kako me shchepa odpozadi i zakucavao me bez reci.Nisam ni pisnuo.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by malac
ja sam sanjao jednog B forumasha,kako me shchepa odpozadi i zakucavao me bez reci.Nisam ni pisnuo.
:D jel poznaješ forumaša ili je na slepo :D ?
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by Kiwi
zaista blesav san

ja ko ja

Imam kožnjak, imam iscepane farmerke, za lepuškast pitaj druge (rekao bih, prosečan), visok ko blenta .. nemam talasastu već kratku kosu (skoro uvek kec), nemam ni punih 25, ne pijem antidepresive ...

sad znas sta te ceka u tridesetim :kletva:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by RED BUTTON
sad znas sta te ceka u tridesetim :kletva:
mislim da bi do sada Zibro saznao da je vidovit da jeste
Korisnikov avatar
By Zibro
stvarno nemam pojma kog dana u nedelji sam rodjen
Korisnikov avatar
By KiWi
kako ne znaš? ja sam rođen u petak :D petak uveče (stvarno, mama je navijala da se rodim u subotu, a ja zapeo da se rodim u petak)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by blabla-baby
...Onda se sve smirilo i na tvrdjavi je onaj luna park sto je inace ispred bg zoo vrta, i idemo da se vozimo na onom :misli: Suncu i svi lepo udju i sednu jedino ja, ne znam ni kako ni zasto, uzmem pa se popnem na krov jedne od kabina pa me je posle Dina spasila od pada i takooo.
Originally posted by Nanny Ogg

Dinu sam sanjala u blagoslovenom stanju, ...
:sweet: :sweet: :kiss: :kiss:

Ja sam vise puta sanjala forum ali sad se ne secam tih snova... Kad bude neki novi san napisacu...
Korisnikov avatar
By andjela
i sto dve polovine, a ne cela???

aaaa odgovor pliizzzzz
By fazza
Originally posted by fazza
Vi ste svi optereceni! :P
sram te biilo

ja te sanjam a ti tako !
A sanjao si me? :trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!