Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
Da li oko Nove godine pravite retrospektivu desavanja u staroj godini?
Kako je protekla stara i planovi za narednih godinu dana...
Sta cete obecati sebi da cete ostvariti u narednih godinu dana?
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ne pravim nikakve retrospektive...nista sebi ne obecavam...nista ne pozelim sebi u ponoc...meni to sve isto...kao i drugi dan...smao sto se ubijem ko majka to vece...sve ostalo je otprilike isto :gotika:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa ja retrospektivu (nekakvu) pravim na kraju školske godine, ne kalendarske
Plan je uvek isti: zaposli se da bi ti išao staž
Korisnikov avatar
By nev
ne. stvarno mi nista ne znaci poslednja cifra broja koji predstavalja godinu.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Kao retrospektivu uzmem samo cinjenicu da sam preziveo jos jednu godinu u ovom ludom svetu. To je samo po sebi uspeh :D

a obecanje sebi da cu nesto uciniti u narednih 365 dana je tipicno samozavaravanje. Kao kad kazem idem na dijetu od ponedeljka :lol: Ako zaista zelis da promenish nesto u svom zivotu onda to menjas odmah
Korisnikov avatar
By Zonche!
Najbolja drugarica i ja svake godine pravimo spisak new years resolutions i zamenimo na cuvanje. Onda posle nove godine gledamo da li su nam se promenile zelje i da li smo ostvarili ono sto smo hteli.

Mnogo dobar fazon, jer zaboravis sta si pisao u sustini pa se iznenadis.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Zonche
Najbolja drugarica i ja svake godine pravimo spisak new years resolutions i zamenimo na cuvanje. Onda posle nove godine gledamo da li su nam se promenile zelje i da li smo ostvarili ono sto smo hteli.

Mnogo dobar fazon, jer zaboravis sta si pisao u sustini pa se iznenadis.
U ovo je extra... :up:
Korisnikov avatar
By anchez
Sto je bilo bilo je, a ono sto ce biti cu se potrudim da bude dobro!!! Inache ne volim da plavim nikakve planove, jer redovno iskrsne nesto sto ih poremeti!!! :grebanje: :vijaca:
Korisnikov avatar
By leobg
Sve ruzno, a bilo je mnogo ruznih stvari, bacam u korpu. Secacu se samo lepih stvari. U ponoc cu preseci i krenuti dalje, u neku lepsu buducnost. Posto sam u sustini borbena osoba, izboricu se za to lepse sutra. U ponoc okrecem drugi list i krecem drugim, srecnijim putem. Za nekog se vredi boriti. Ili jesi ili nisi Lav :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan je vec napisao na slichnoj temi:

Da osvoji svet.
Proglasi se za boga i gospodara.
Uchini da se svi zgodni tipovi natrce.
Pochne izgradnju grobnice u kojoj ce biti sahranjen za nekih 50godina.

Drugim rechima:
-posao za sve
-ushteda drzavnih budzeta
-orgije u crkvama
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by horus.
Uglavnom.
Kako je protekla stara...
2007. - odlicna u svakom pogledu.
Napredovanje u poslu (mada me svi sefovi drze kao malo vode na dlanu :lol: )
Ali ja se ponasam kao fudbaler. Ko da vise kinte, njegov sam. :lol:
Korisnikov avatar
By Andre87
Napravio sam plan..ne znam da li cu ga ispuniti .

Cesto precenjujem svoje mogucnosti...i nestrpljiv sam,sto je lose..takodje neke stvari se ne mogu isplanirati,zavise i od drugih ljudi..tu su i emocije i reakcije koje se ne mogu predvideti..u svakom slucaju nadam se da cu biti malo pribraniji,realniji..
Korisnikov avatar
By Zemunac
Meni vala Nova godina nista ne znachi. Ove godine sam dosta stvari promenio u zivotu, sledece godine jedino da se ostvarim na poslovnom planu. Mada je to vec krenulo da se ostvaruje. :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by ZvezdasBG
Uglavnom.
Kako je protekla stara...
2007. - odlicna u svakom pogledu.
Napredovanje u poslu (mada me svi sefovi drze kao malo vode na dlanu :lol: )
Ali ja se ponasam kao fudbaler. Ko da vise kinte, njegov sam. :lol:
I ubaci me vishe u taj tvoj biznis. :smeh:
Korisnikov avatar
By uninvited
Pa... ja se samo iskreno nadam da ce owa 2008 biti duplo bolja nego '07... wezano za swe..
a sto se tice onoh zelja u ponoc,ja koliko sam pametna uwek zaborawim da pozelim nesto,pa se posle cudim sto nece nista da mi se ostwari?! :blush: :pokazuje:
Korisnikov avatar
By anche
new year - yes.

new me - hell no!

i love the old me :cigareta:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
in the new year... I will stay the same, inside...
but outside I am and I will be different... also me..

I need to pair me inside and me outside..

and that will be in new year..
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Zemunac

Ja ti nudio, ti kazes da ne znas to da radis. E pa jeb ga :P
Korisnikov avatar
By Zemunac

A priiiiimiiiiiiiii meeeeeeeeeee. :lol:

Nisam znao ni ovo, pa vidi sad shta radim. :smeh:

Elem, zovi me vishe, nemam ceo dan za zajebanciju. :P
Korisnikov avatar
By Dina
Pravim i kako god da je bilo ja sam nezadovoljna :ambicija: :sigh:

U ponoc sam samoj sebi zazelela snagu i mudrost da donesem prave odluke... Nisam sebi konkretizovala sta su one, valjda bas zato sto hocu da ih prepoznam...

Ali nekako mi se javlja :gatara: da sto god uradila opet cu 31. 12. 2008. biti nezadovoljna...
Korisnikov avatar
By LittleRed
cinjenica je da bez promena nema napretka...
a menjamo se svakodnevno, mic po mic :) ) doduse ne korenito, ali svakodnevno iskustvo menja nas odnos prema ljudima i stvarima, a prepreka sa kojima se suocavamo omogucavaju da se razvijamo u najrazlicitijim pravcima...
nova godina je samo sansa za neke da svedu bilans i vide gde se zaista nalaze...
ja nekako mislim da sam na pravom putu, mada treba jos uzasno mnogo da radim na sebi...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Postala sam sklona tome. Ali sam se unapred pomirila sa tim da Novu Mene necu da izgradim; nesto kasnije sam i prestala to da zelim.
Volim da se predam retrospektivi. Mislim da pomaze ljudima da cine bolje stvari barem nekoliko dana, dok ih :opacupa: drzi.
Korisnikov avatar
By Scorpy
Svakog decembra odluchim da cu se promeniti. Biti vishe ovakav, manje onakav..i tako dalje, i tako blizhe, ali kao da sebi teram neki inat. Da, promena bi dobro doshla. Tako da prethodnih dana nije bilo nikakvih obecanja. Ha! Videcemo kojim putem ce d'ide...
Korisnikov avatar
By Mahnitu

Ja znam :oskar:
Korisnikov avatar
By carpe diem
Obecala sam sebi da cu na leto naci vremena da odem u sloveniji i pronaci prijatelja i prijateljicu sa kojima sam izgubila kontakt a do kojih mi je stalo i koji mi nedostaju... :(
Korisnikov avatar
By horus.
obecao sam sebi da cu neke ljude ostaviti u 2007 godini...
Korisnikov avatar
By horus.
nekoliko dana unazad sam bolestan, te sam u obavezi da mirujem i imam priliku da razmisljam vise, no inace... :drama:
praveci retrospektivu 2008-e godine slobodno mogu reci da je bila jako uspesna...

dosta sam se promenio u poslednjih 12 meseci (ja zelim da verujem na bolje :giggle: )...

neki ljudi su usli u moj zivot i jako sam srecan zbog toga... :grouphug:
neki su izasli i iako sam u prvi mah bio jako tuzan, vremenom sam shvatio da je to dobro za mene i da je tako moralo biti...
By mikka
New year - new me?
Nova godina svakako ima svoj šarm, ali mislim da čovek ne treba da čeka taj datum da bi sebi ulepšao život.
Menjam se, verujem da sam u prošloj godini puno sazreo, otkrio mnogo stvari o sebi, pogled na život mi se značajno izmenio.

Nekad mi se čini mi se da je to jedina stalna osobina u čoveku: da neka druga osoba vremenom tiho naraste u njemu, kao ovaj sneg napolju, a već u neko nenadano proleće okopni, i iznova tako; taj tok ne vezujem za smenu nove i stare godine- on je neprekidan. I nikad ne znam kuda me može odvesti, u neke tople i mirne luke, ili među brodolomne talase na obali nepoznatog sveta. A u tome je i sva čar života. I ljubavi, zar ne?
Korisnikov avatar
By Hton
proteklu godinu cu najvise pamtiti po jednoj osobi koju sam upoznao krajem proleca, oko koje su se cele godine stvarale najlepse uspomene.
Nadam se da ce sledeca biti bar u pola divna kao ova... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!