Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Pauceti
Zamislite svoj zivot kao pozornicu ili kao film.
Da li ste sporedna ili glavna uloga?
Koliko se stvari brzo odvijaju?
Da li ste nabasali na avanturu, tragediju, dramu, komediju ili mozda horror?

Da li glumci grese puno i kako se to odrazava na dalji tok?

Na kraju, kakvo je delo ispalo?
Da li bi dosli da ga pogledate?

:eifranloo:
Korisnikov avatar
By ns.happy
sitkom ddefinitivno koji se povremeno pretvori u dramu. naravno, ja sam glavni glumac u svom filmu, ko bi drugi?! eh... moja neostvarena zelja da budem glumac... pa glumim u stvarnom zivotu...
dosta preokreta svakako ima, kad propustite neku scenu posle se tesko snadjete...
da, definitivno bih platio ulaznicu da to sve vidim...
By ~ Le Saint X ~
Glavna uloga..ov kors

drama sa primesima avanturistickog filma

zavisi od dela filma, ima puno dosadnih i dugih radnji, ali onda u 10 minuta filma se mnogo toga izdesava, pa opet dosadan deo filma, pa 10 minuta akcije i tako...

sve u svemu...

gledaoci bi rekli...

pa, okej je film...zamalo nisam zaspao na nekim delovima, ali zanimljivo

ne bih ga gledao jer inace ne gledam filmove
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by shishmish
spanska serija definitivno!
Definitivno! Čak sam u jednoj seriji prepoznao situaciju iz moga života (doduše, bilo je davno) ... Neke stvari mi se dešavaju tako nenadano i neverovatno da bih kada bih to video u seriji sigurno rekao "ma daaaa, ovo se baš dešava u životu"
Korisnikov avatar
By jukie
To je jedna stvarno strašna stvar koja se ne prikazuje pre ponoći da deca ne bi pocrkala kada je vide. Ima tu svačega, tragikomedije, nasilja među decom, plakanja zbog neuzvraćene zaljubljenosti, dumbing sensation samoće i praznine, socijalne drame, kritike školstva na svim nivoima, naizmeničnog smenjivanja dosadne svakodnevnice i neobičnih svetova mašte u drugim dimenzijama uključujući crossing-over-e sa pravim filmovima, nekih specijalnih efekata u vidu knjiga koje se listaju i nekih strelica kojima se klikće mišem, i naravno ubačenih elemenata dokumentaraca o afričkoj savani koji označavaju mesta gde treba ubaciti reklame
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Eifranloo
Zamislite svoj zivot kao pozornicu ili kao film.
Da li ste sporedna ili glavna uloga?
Koliko se stvari brzo odvijaju?
Da li ste nabasali na avanturu, tragediju, dramu, komediju ili mozda horror?

Da li glumci grese puno i kako se to odrazava na dalji tok?

Na kraju, kakvo je delo ispalo?
Da li bi dosli da ga pogledate?

:eifranloo:
glavna uloga, definitivno. film bi imao naratora, u prvom licu, koji bi vodio tok dogadjanja, jer sam po prirodi jako zatvorena osoba, pa bi narator bio prekopotreban.
radnja se sporo odvija, mada narator ponekad prilično brzo prelazi neke dogadjaje.
film ima više delova, prilično kompleksnu priču, pa je teško odrediti žanr, a pošto je drama žanrovski prilično kompleksna i sveobuhvatna, neka bude tako. dakle drama, koja vuče malo više na stranu komedije, tragedije skoro da i nema, sem u nekim delovima preko kojih je narator jako brzo prošao.

glumci u mom filmu greše, ali njihove greške narator objašnjava kao potrebu glavne glumice da u tim greškama pronadje i sopstvene. svi glumci imaju neki značaj za njenu životnu priču, i svi su ili su bili ili će biti značajni za razvoj njene uloge, a samim tim i razvoj celog filma.

zasad mi film deluje zanimljiv. zanima me šta će se desiti u nastavku, stoga definitivno nastavjam sa gledanjem. :kokice:

a kad otegnem papke, moja reinkarnacija će vam ispričati da li joj/mu se svodeo kraj filma. ;)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Naravno da bih bila glavni lik....ali lik koji ce tek doci do izrazaja....posto mi je zivot jako monoton, ali osecam da ce uskoro nesto da se desi :molise:
Korisnikov avatar
By IriS
p.s. ovo je jedna od boljih tema sa kojom sam se susrela na ovom forumu od svog prvog dolaska na isti.
Korisnikov avatar
By Deksi
Drama sa primesama komedije,avanture i horora u nekim delovima.
A lik...zavisi,mislim da ima vise glavnih....tako da nisam sporedni ali opet ne ni jedini glavni.
Korisnikov avatar
By Egon
monodrama.

ja, ogledalo, boca shampanjca i poppers.
Korisnikov avatar
By Egon
dobro ... poppers bash i nije neopohodan.
By Korisnica
Uglavnom , horor bi bio prikazan po ko zna koji put
I da, pogledala bih naravno
Korisnikov avatar
By Galadriel
Slika

film zivot je lep

ja mu dodjem guido orefice, najsrecniji covek na svetu :D :colorado:
Korisnikov avatar
By gorilica
SF Drama, Familly, Psychic Horror, Fantasy Musical, X-rated, u produkciji Animal Planet-a. :lol:
glavna uloga - kompjuterski generisana animacija gorile
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by shishmish
spanska serija definitivno!
Do sada je bio ovakav :lol:

A sada je snimanje jos u toku tako da ne znam konacni ishod poslednjeg filma ali mislim da ce imati happy end... :love:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Dokumentarni film, psiholoshka studija uzrochno-posledichne veze izmedju emotivne (ne)zrelosti i socijalne adaptiranosti!!!

'Ajmo svi u bioskope... Daje se "Belly's Syndrome"
(ili "Kako konstantno unishtavati sam sebe bez ikakvog konkretnog razloga")
Starring: Belly's Subconcious

Ah, da, naravno - voleo bih da se adaptira u formu mjuzikla!!!
Korisnikov avatar
By svejedno
Uh.. Svakako glavni glumac, sa par suporting acters, i jednom 'leading lady'.
..

Film bi bio drama, sto ne znaci da bi bio tuzan ili tragican, prosto, svaciji zivot je drama.
..

Sa director's cut-om, gde bih izbacio golo smaranje - znaci spavanje, jelo, wc - ne verujem da bi bio nimalo dosadan, naprotiv.

Na momente veoma tezak film, na momente skoro komedija, na momente romantican, film bi svakako imao dosta sadrzaja..
..

No, jos ga snimam, tako da ne mogu ni izbliza da pretpostavim kako ce na kraju ispasti ;)
Korisnikov avatar
By decko
Ma bilo bi dosadno.

Uzecu citat iz jednog filma - My lisfe is sooo not having "Sex and the city" :lol:
By Dragonite
Glavna uloga u avanturističkoj komediji sa fantasy elementima.

Možda nešto između 'Indijane Džonsa', 'Death becomes her', '39 stepenica' i 'Panovog lavirinta'.

Glumci se ponašaju tačno u skladu sa svojim ulogama, nema grešaka, samo puno obrta u skladu sa scenarijem.

Mada, više bi to bila mini-serija nego film... pošto bi film bio dosta dug, ali bio bi zanimljiv (ukoliko se izbaci par dosadnih depresivnih scena) i zabranjen za mlađe od 18 godina zbog stvari kojih se ni Džon Voters ne bi postideo.
Korisnikov avatar
By crawen
Pogledajte Enchanted, tako ja zamishljam svoj zivot...

naravno, on se zavrshi kao neki najgori horror...

and I love horrors... :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Moj film bi zaista bio blockbuster :lol:

Glavna uloga ide meni a zanr bi bilo tesko odrediti...

Tragi-komedija sa latino americkim stilom odvijanja stvari.
Neki bi mislili i da je SF :lol:

Ali bi naravno bio mjuzikl!

Nadam se happy end-u inace ne dolazim da ga gledam! :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Uh joj, vec imam njih dvoje koji bi mi rado pisali biografiju.
Glavna uloga definitivno, zanr teshko odrediti, neka drama sa elementima komedije, apsurda, akcije i trilera, ponekad horor.
Korisnikov avatar
By Egon
prepravljam film ...

dakle :cigareta: .... to bi bila neka varijanta "Chudesne Sudbine Amelije Pulen" ali na esidu ....

ili kad bi Lynch rezhirao romantichnu komediju u Pragu bez upliva amerikanizacije ...
Korisnikov avatar
By Dina
I ja bih (naravno) bila glavna uloga u filmu o mom zivotu... Zanr ne znam bas ali znam samo da bi ljudi govorili: "Ovo ima samo na filmu!" Kod mene se inace sve nekako u zivotu uglavnom odvija nesvakidasnje, tako da bi to bilo i u filmu. S jedne strane radnja jeste spora, u smislu da mi se stvari desavaju u kasnijim godinama u odnosu na desavanja drugih ljudi, nekako mi je sve ispremetano... mnogo lutanja i menjanja zivotnog pravca... S druge strane, verovatno je to pravo vreme za mene, a i dobro je za film, sta ce i da se snima ako je sve uobicajeno i ravno... ;) Takodje kod mene se desava da gledam neki film, izmastam nesto, sanjam, pa se to posle desava u nekom obliku. Tako bi i u filmu bilo mesalo bi se sta je san a sta java a na kraju se ne bi znalo kako se film zavrsio... tako da bi gledaoci mogli da nagadjaju i smisljaju svoje nacine za kraj filma... :shmi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!