Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

DEDA MRAZE, DEDA MRAZE, POSTO SAM BIO/LA DOBAR CELE GODINE ZELIM DA MI U NOVOGODISNJOJ NOCI POKLONIS....?

Slika

Zelim da mi poklonis mir koji nemam, zelim da mi poklonis bolju godinu bliznjima, zelim da darujes srecu onima koje volim i ljubav onima koji je nemaju! Za ostalo cu se snaci! Javi mi koliku carapu da okacim!

Vase zelje?
By Swanheart
neka ostane sve kako je sad i meni ce biti super
By superfly
zdravlje onima koje volim i vizu za dansku. enough said! :kosa:
Korisnikov avatar
By gorilica
Novo radno mesto, sa malo boljom platom i zdravlje.
Za ostalo cu se sam pobrinuti.
By Sixto
DOminione ovo je vise snetimentalna verijanta gde se ne pune dzepovi kapitalisticki nastrojenih prodavaca! :oklagija:
By Pending-For-A-Bending
Ja cu biti sebican i trazicu decka koji nije drolja, kojem ne smetaju moje kozne pantalone

I WESCOS/DEHNER cizme
Korisnikov avatar
By Paki
Švajcarsku ili Švedsku vizu i nekog dobrog Švajcarca ili Šveđanina (plavog, moliću!) ... :molise:

:lol:

Načekaćeš se, Pakita ... :sigh:
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Sixto
DOminione ovo je vise snetimentalna verijanta gde se ne pune dzepovi kapitalisticki nastrojenih prodavaca! :oklagija:
pa sta mogu kada me je 2Q2Bstr8 pretekao, pa ja rekoh jos jedna tema za materijaliste i oportuniste :sunce:
By Dragonite
Moćni i poštovani Deda Mraze!

Čuj moje želje!

Zdravlje sebi i bližnjima, I guess... da mi oproste svi koje sam slučajno povredio... da nađem snage da oprostim svima koji su me povredili... da stostruko vratim svima koji su mi se našli&pomogli... da užas, patnja&bol snađu sve moje neprijatelje... da mi glava ostane na ramenima, i pamet u njoj... da život prestane da mi bude horor verzija 'Madam Baterflaj'... da dobijem besplatne akcije... da Kina devalvira juan... da moj prvi komšija spontano sagori... da drugi komšija upadne u šahtu u podrumu koji je uzurpirao... da završim kuću koja se gradi kao Skadar na Bojani... da se jednog dana opustim bez ikakvih briga...

... u zamenu za sve ovo, prihvatam i milion eura u gotovini, mali apoeni, neobeležene novčanice.

A sada, prihvati ovu šargarepu i luk koje ti žrtvujem u znak poštovanja!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a ovde treba duhovne želje izražavati? e, pa onda želim mir u svetu, da ne bude gladnih i siromašnih i da više nikad ne bude cunami.
Korisnikov avatar
By Dina
Vec nekoliko godina je bila neka tema za Deda Mraza pa se vide prethodne zelje i ispunjenje, pa tek onda mogu da se kazu nove...

Posto je ovo nova tema a Deda Mraz je iscitao onu staru... to ja ponavljam istu zelju od prosle godine... Ispunile su se razne neke stvari vezane za tu zelju, ali da se ispune i preostale... i da se materijalizuje...

:molise:
Korisnikov avatar
By Escobar
U 2008. bih zeleo da moj boravak u USA protekne sto je bolje moguce, Deda Mraze, ako treba da te oralno zadovoljim, rad sam :oskar:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Želim sebi u 2008. vizu za Norvešku :D kao i to da ima posla u staračkim domovima :)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Dragonite
... da Kina devalvira juan...
dal si ti normalan :shok: :lol:

kad me vec podenu...da dolar pretekne evro :hipnotizer:
Korisnikov avatar
By Vix
Jedan dildo. po mogućstvu - sa žilama.
Unapred, hvala.
:saint:
:hail:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Dragonite
Moćni i poštovani Deda Mraze!

Čuj moje želje!

Zdravlje sebi i bližnjima, I guess... da mi oproste svi koje sam slučajno povredio... da nađem snage da oprostim svima koji su me povredili... da stostruko vratim svima koji su mi se našli&pomogli... da užas, patnja&bol snađu sve moje neprijatelje... da mi glava ostane na ramenima, i pamet u njoj... da život prestane da mi bude horor verzija 'Madam Baterflaj'... da dobijem besplatne akcije... da Kina devalvira juan... da moj prvi komšija spontano sagori... da drugi komšija upadne u šahtu u podrumu koji je uzurpirao... da završim kuću koja se gradi kao Skadar na Bojani... da se jednog dana opustim bez ikakvih briga...

... u zamenu za sve ovo, prihvatam i milion eura u gotovini, mali apoeni, neobeležene novčanice.

A sada, prihvati ovu šargarepu i luk koje ti žrtvujem u znak poštovanja!

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Zelim da zavrshim sa glupom vojskom:vezan: , i zelim da se konachno domognem New Rock "Red fire" chizmica :bale:

...ostalo neka se ne menja!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Deda Mrazovu... ili ko god... ali ako se zaista ostvari ovo sto je polako krenulo da se obistinjuje... bicu presrecan i prezahvalan!

I ne mogu zaista da zamislim divniji poklon u divnijem trenutku!
I to je ono sto sam bas sada zeleo!

Nadam se da ovo samo nije necija neslana sala... jer ce posledice biti nepodnosljive...
Korisnikov avatar
By Zemunac
Mislim da Deda Mraz nema 1000 evrica da nas isfinansira za fonove... Bolje da se damo u potragu za sponzorima... :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
i za fotoaparate....mada petica na fonu...
Korisnikov avatar
By Zemunac
Savrshenstvo bre, koji ce ti fotoaparat!
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ajmo, iz naftalina, random, random, naftalin, random, vazeliiin.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!