Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vlore
Evo jedno malo pitanje.Na ovu temu sigurno ima puno razlicitih tipova odgovora,tako da please,budite precizni u opisu

Da li za vas postoji ostra granica izmedju "obicnog" i feminiziranog muskarca,i shta ta granica za vas predstavlja?
Tj,shta je to za vas lichno presudno shto feminiziranog muskarca cini feminiziranim?
Korisnikov avatar
By Zoe
Onaj koji u svojoj ekspresiji ima one osobine koje stereotipno smatramo "zenskim"
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
feminizam i feminiziranost su dve potpuno različite stvari. a s obzirom da se o ovome diskutovalo hiljadu puta, pogledaj folder Ljubav i potraži ovakve teme tamo.
Korisnikov avatar
By Zoe
Da, tacno :up:

Ja sam u svom odgovoru mislila na feminiziranost.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Vlore
Da li za vas postoji ostra granica izmedju "obicnog" i feminiziranog muskarca,i shta ta granica za vas predstavlja?
Između feminiziranosti i nefeminiziranosti možda postoji granica ali ne i podela na ono što je "muškost" i ono što nije. Već sama potreba da neko potvrđuje svoju "muškost" po sebi je problematična. Umesto da ma šta potvrdi, preuzeće jednu ulogu za druge. Moj savet ti je budi nešto dobro, originalno, lepo u vlastitim očima pa ćeš takav biti i u očima drgih. Nasuprot tome, izigravaj nešto zbog drugih, tj. u ovom slučaju potvrđuj stereotip društva koje te želi videti na jedan određeni način, pa makar to bili i gejevi, i stvorićeš laž koja ti neće prijati; ugušićeš svoj senzibilitet.

Dakle, otvori se onome što jesi. Bez zle namere budi sa drugima onakav kakvim se osećaš. Budi autentičan i sve je ok.
Korisnikov avatar
By KiWi
Šta je to Femininizam?

Znam šta je feminizam. Znam šta je feminiziranost. To je nešto između??
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Upotreba reci feminiziran, da bi se opisao neko ko mlatara
rucicama, i hoda drugacije mislim da nije adekvatna..

To govori da je ceo zenski rod (fem) generalizovano,
drugaciji, slabiji, nemocniji..

Ja se ne bih slozila sa tim.

To su stereotipi koji su servirani na razne nacine,
a u poslednje vreme najvise putem medija, pre
svega televizijom. Zasto kretanje tela i pokreti, ponasanje,
mora da definise ceo jedan rod? Da li to ima smisla?

Svako se ponasa, krece pravi pokrete onako kako u
prija i zeli ili kako se oseca, i to nema veze sa
bilo kojim rodom...

Dakle postoje muskarci koji se drugacije ponasajo od onog
sto je 'propisano' medijima.. A takodje postoje i zene
koje se ponasaju suprotno onome sto je 'propisano'

Taj 'propis' je pravilo kako treba da se ponasamo da bi
bili srecni, deo skupine i pripadali vrsti... sto ne znaci
da je to i tacno. (dokazali smo puno puta)

Dakle.. pogresna rec..
Ako upotrebite dva termina "Feminiziran" i "Feminizam" videcete
totalno dve suprotne enegije koje struje iz te dve reci..

Sta nam to govori?

:seronjo:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Pa kakve veze imaju sad feminizam i feminiziranost?!jedno je teorija drushtva(i pokret) a drugo se koristi da se oznache mushkarci chije se osobine u potpunosti kose sa osobinama hegemonijskog mushkarca(najcheshce homoseksualnost,fizichka slabost,izgled,ponashanje-gestovi,nachin i sadrzaj govora koji je blizi zenskom no mushkom rodu)
Korisnikov avatar
By Vlore
andjelat,i Zoe postujem vashe misljenje i objasnjenje ta dva pojma

Slazem se i sa onim shto drugi ovde kazu,mada licno ne vidim gde je nesporazum,jedna rech je ocigledno pogreshno upotrebljena ,ali u kom kontekstu?... :piski:

Ovaj topik sam pokrenuo iskljucivo sa namerom da saznam individualno misljenje o nekom choveku koji se ne ponasha po kodeksu ponashanja iz potpuno lichnih razloga

Nigde ne pishe da je biti feminizirani losh,niti igde pishe da je to dobro,posmatrajuci sa neutralnog aspekta moze se zakljuciti da razliciti ljudi imaju razlicito misljenje o istome :turban:

Voleo bih da vidim kako to tacno neko dozivljava kroz navedeni primer...

Pitanje je mozda malo dosadno,ali ja predlazem da se setite nekog feminiziranog muskarca (bez navodjenja imena),i kazete kako to vi vidite njega u odnosu na sebe,i u odnosu na ono shto je vasha predstava o jednom "obichnom" choveku svakodnevnice
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
tema je trebalo da se zove 'feminiziranost kod mushkarca' a ne 'feminizam kod mushkarca'
Korisnikov avatar
By Vlore
Originally posted by Claires_Horrors
tema je trebalo da se zove 'feminiziranost kod mushkarca' a ne 'feminizam kod mushkarca'
evo upravo sam promenio,hvala shto si mi rekao/la,da ne duzim ja sada ovo...da predjemo na temu...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ej,

Znate da kod nas u narodu kad se muskarac ponasa
'feminizirano' da to odmah ostavlja los utisak..

Ja licno ne smatram da je to lose, ali se bojim za te ljude..
Pre svega verujem da su hrabri, jer se ponasaju u skladu
kako osecaju..

Koren reci je isti "FEM", ali je vrednost koju reci oznacavaju
iskvarena od strane naroda.. Muskarac koji je feminiziran
nije vredan, stalno kuka, ne ume da zameni osigurac,
promeni ulje u kolima... e to je ono sto je problem,
i da li je to istina?

Dok, feminizam govori totalno suprotnu stvar....
Da zene nisu slabiji pol, da umeju sve sto i muskarci..

Tu je nastao kolaps..Ali pre svega sto je narod to tako
rasclanio.. A narod je uzeo a propo da su sve feministkinje
lezbejke..

Sve sto dira i narusava patrijahalni sistem vrednosti,
velicinu muskarca je na tapetu..

Treba mnogo vode da protece da se ljudi izdignu iznad
svega toga...
Korisnikov avatar
By *deni*
Kad hocu da ostavim utisak nefeminiziranosti - ukocim se , jezik metnem medj` zube, zabacujem noge dok hodam, ako moram da progovorim- progovorim iz dijafragme i molim Boga da me nista ne nasmeje, jer ako krenem da se kikocem - ode sva moja uvezbana nefeminiziranost u propast.
:nazalost:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by *deni*
Kad hocu da ostavim utisak nefeminiziranosti - ukocim se , jezik metnem medj` zube, zabacujem noge dok hodam, ako moram da progovorim- progovorim iz dijafragme i molim Boga da me nista ne nasmeje, jer ako krenem da se kikocem - ode sva moja uvezbana nefeminiziranost u propast.
:smeh:

probej sa vrucjim krompirom u grlu .... mozda upali ...
Korisnikov avatar
By Vlore
Originally posted by *deni*
Jao car si :smeh: ,i upravu si.Ovo nechu zaboraviti
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jao, a ja kad pokusavam da zvucim nefeminizirano uoblim grlo, pricam za nijansu glasnije, i za dvije (cuj, dvije?!) dublje. Nabacim neki siroviji akcenat i trudim se da ne koristim izraze "divno", "carobno", "sjajno", "ju!","fuj"...
Kad se smijem, trudim se da ne ispustam previse buke...

Elem, pade mi na pamet jedna situcija.
Vracam se ja sa posla, imao neki sastanak pa sam bio u crnim pantalonama, crnoj kosulji, braon pamucnom sakou i kravati i patikama iste boje. Skroz skockan, ulazim u Stari grad, a sluskama na usima. Kako deni rece, izbacujem noge, digao glavu i hodam uspravljen, jer je grad krcat.
U tom momentu spustam pogled i vidim kako mi put prelazi OOOOOGRRRROMAN pacov! :shok:

well... jasno je da je moj vrisak raznio svu moju mushkost u komade..

:blaaaam:
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo kompozicije, za koju sam ubedjen da je i baninchin shtof i koja je kao skrojena da ekskulpira nasu feminiziranost pred balkanskim bajama..
''
Korisnikov avatar
By Myself
:drama:

:smeh:
Nada Topcagic i 'Izvini duso, izvini...' Gde nadje ovo, zivota ti?!
Ma, gde se seti?!! :smeh:
Korisnikov avatar
By Vlore
neznam zashto ali ja to u tvojoj poruci ne mogu videti nego vidim samo blank space....

however iz tvoje price,ja zakljucujem da smo sushta suprotnost,lenj sam ,gori od crnogorca,za mene vazi pravilo,ono shto ne morash danas ,ostavi za prekosutra :protest:

E , a meni se desilo da sam na selu pocheo da vriskam kao Homer iz simpsonovih kada sam video pauka na drvu gde sam se nalazio,i sve mi onako bilo chudno,nepoznato podrucje,priroda ,nepoznate zivuljke i tako,I onda su sva deca tamo rekla da sam super zanimljiv zato shto vriskam kao devojcica kada se uplashim,ja mislim da je bilo ko stariji u tom momentu propao od smeha,a ja zacrveneo... Mislim da sam bio negde 12-13 godina,a deca su bila neshto starija...Nije mi bilo lako
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Vlore
Evo jedno malo pitanje.Na ovu temu sigurno ima puno razlicitih tipova odgovora,tako da please,budite precizni u opisu

Tj,shta je to za vas lichno presudno shto feminiziranog muskarca cini feminiziranim?
Ukratko recheno: Da oponasha Jelenu Karleushu.

Nemam nishta protiv fem mushkaraca, apsolutno imaju pravo da se tako ponashaju. Ako im okolina ne pravi probleme zbog toga, onda go for it.

A shto se buba tiche, njih organski ne mogu da podnesem. Nemam obichaj da vrishtim (imam bariton, pa bi to bilo smeshno), ali da slozhim neku omfg-kill-that-bitch-now facu, to stoji :D
By Kragi
Ne postoji ostra granica i dosta sam flexibilan po tom pitanju i nesto ne obracam paznju na to kod drugih... U nekoj meri moze da mi bude simpaticno i na odredjeni nacin sweet ili cak "pozitivan" deo necije licnosti ( neki to umeju svarseno da nose) :)
Cesto mi bude muka od silnih predrasuda, diskriminacije, i opterecenosti pedera ovim nazovi epitetom ..... :transprst:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Sutekh
Ukratko recheno: Da oponasha Jelenu Karleushu.
pa ona je sinonim za muskost! :smeh:
Korisnikov avatar
By Mage
po meni granica se prelazi kada počne da mlatara ručicama, diže mali prst u vis, sedi prekrštenih nogu sa podignutim nosom, napućenih usana i izrazom lica: "ja sam opasna tetka". :alexis:

Kada pišti dok priča, vrcka dupetom dok hoda, imitira Karleušu dok igra i đuska, govori "dušo" i "honey" i još mnogo toga :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
hoce li ikada doci taj dan kada ce se autohomofobi prestati baviti feminiziranima? :roll:
Korisnikov avatar
By Paki
^
:nono:

...

... ili možda bolje ovaj:

:no:
Korisnikov avatar
By Madonna
ma ajde to. nego sta cemo sa jos gnusnijom pojavom, feminiziranim zenama? PU! :pljuje: :drama:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Mage
po meni granica se prelazi kada počne da mlatara ručicama, diže mali prst u vis, sedi prekrštenih nogu sa podignutim nosom, napućenih usana i izrazom lica: "ja sam opasna tetka". :alexis:

nešto u ovom stilu?

''
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by shut
nego sta cemo sa jos gnusnijom pojavom, feminiziranim zenama? PU! :pljuje: :drama:
:pucaodsmeha:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!