Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Simor
Pre nego što krenu glasanja za forumaša/forumašicu 2007. koju će, pretpostavljam da pokrene krunisana kraljica među forumašima deni, ja bih da vas priupitam koji su vas postovi u 2007. godini doveli do suza.

Evo, za početak moj prilog. Folder "Društvo i politika", tema "Joše jedno priznanje Nataši Kandić", fencysmurf izlaže u kakvom se društvu teta Nataša našla. Post koji i dan-danas citiram sa prijateljima (posebno deo sa Majkom Terezom). Istovremeno i podsećanje na fencysmurfa, u nadi da će se jopet vrnuti na forum.
Originally posted by fencysmurf

eto u kakvom se drustvu nasla Natasa Kandic, izdajnik svega sto je srpsko i nosi srpski predznak.

Princeza Dijana - razvratnica, bolimicarka i svalerka par excellance
Politkovska - orudje chifutske zavere protivu pravoslavlja i njegovog stozera Matuske Rusije
Jovan Pavle II - Pontifeks maksimus satanisticke crkve poglavar rimske kurije vecno zedne srpske krvi iz vatikana glavnog sataninog gnjezda
Kristijan Amanpur - muslimanska droljetina koja se sa izedbegovicem fornicirala dok su po sarajevu klali srbe
Zak Kusto - jedan generalno nenormalan covek koji se vitlao po belosvetskim morima a da ni jednom nije dosao da napravi prilog o flori i fauni ravne gore ili rodnog sela vojislava seselja.
Majka Tereza - shiptarka. Dovoljno.
Bob Geldof - narkomanchina i naravno pederchina. Smrt pederima , smrt narkomanima !

Eto . Takvo joj je drustvo. Takva je i sama.

:cigareta:
Korisnikov avatar
By Tot
I legendarni postovi Vel boya; pre svega ovaj koji ću koristiti u adekvatnim prilikama sa njegovim ljubaznim dopuštenjem :)
Originally posted by Vel boy
nego, ne secam se da sam tebi dozvolio da mi se opet obracash citirajuci me i stupajuci samnom u polemiku? Ti se dobro secash moje ZABRANE tebi da to radish meni. A, u ovoj temi (koja chak ni nije tvoja i u kojoj sam opet kao i uvek postovao sasvim nezavisno od tvojih postova) to opet radish. Opet imash problem!
Korisnikov avatar
By Hys.
post smurfov je vrhhhhhChina :pucaodsmeha:

:copypastesave:
Korisnikov avatar
By Momo
Meni su svi Jukijevi postovi vrh !
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Momo
Meni su svi Jukijevi postovi vrh !
DA! APSOLUTNO!
:klap: :klap: :klap:

kad bih uzela sada da kopiram njegove postove, 50 posto bih stavila :up:
Korisnikov avatar
By Zoe
E, jbg sad, oni koji su mi bili duhoviti, ja sam se na njima smejala kao luda.....ko ce ih pohvatati.....

Daaaaaaaaaaaaa, svi Jukijevi su mi odlicni, ali svi! :love:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by *STATUS*

cela serija (bezglavih) fotki 2007 je super. u temi MOJA FOTKA. :D
:foto:
By Främling
Ako vec trazite, trazite medju mojim postovima. :nokti:
By Simor
Duda zna da bude duhovita, pa mi je nedavno prigovorila: "I sada se našao Simor da protivreči Vitgenštajnu, Lakanu, Deridi, Altiseru i više ne znam kome sve ne i to pozivom na RUSKOG MISTIKA."
Korisnikov avatar
By kal zakath
Jao...pa trebao bi da stavim pola teme Zašto je pile prešlo put?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Meni je svaki hlevdijin post fenomenalan
Korisnikov avatar
By shishmish
ja mislim da je andjela HIT GODINE

PLJUUUUUUUUUUUUC
Korisnikov avatar
By fica
hlaefdige rules :oskar:
Korisnikov avatar
By anche
jok. duhovitiji ti je onaj o podmladjivanju pedera :sudija:
Korisnikov avatar
By Pauceti
hlaefdige :up: nikad se nisam toliko smejao
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ovo:
Originally posted by Lunja
Originally posted by *STATUS*

cela serija (bezglavih) fotki 2007 je super. u temi MOJA FOTKA. :D
:foto:
i ovo:
Originally posted by Dušan Maljković
Ja nominujem svoj post-satiru na račun kluba VIP alias ALCATRAZ.
:lol:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
zar ti imas smisao za humor
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Meni su blentini postovi sjajni, Sixto ume da bude fenomenalan, a Hlaefdige rulz!

Inace, u 2006-oj mi je ovo bilo za valjanje po podu od smeha:
Originally posted by Escobar
Originally posted by mmiki
I nisam bas iskusan (sto se tipova tice), nadam se da nigde nisam ostavio takav utisak (iskrenost smatram najvrelijom vrlinom). Al' spadam u tu neku grupu gay ljudi koja je pocela da masturbira sa 10god, osetila neodoljivu zelju da nesto "gurne" sa 15. Mozda ovo zvuci cudacki i :iskolacen: , ali samo sam bio iskren... Uvek sam se nekako razvijao par godina unapred (poceo da citam sa 3, uvek su mislili da imam od 2-4 godina vise itd). Niti se drogiram(ne pusim/pijem), niti sam neki seksualni gay manijak. Cak sam dosta povucen i kako moja prof. sociologije danas rece fragmatican-sve mi je do Kosova ravno. Samo sam iskren. :smilegrin:
Dete, ovo nisu mali oglasi. Reklamiraj se na SOS kanalu, a ne u temi o izbacivanju fecesa pred analni sex.

Pozdravi svoju profesorku i reci joj da se kaze flegmatican. A u medjuvremenu mozes slobodno da guras knjigu iz sociologije u svoj anus. Naravno, u fragmentima.

Post zbog kog se Dragonite i ja smejemo svaki put kad se vidimo:
Originally posted by Dominion
status da se baci u grotlo vulkana sa sve usijanom magmom ne bi bio hot.
Taj je od 24-9-2007, tema "Da li je *STATUS*..."

Takodje mi je bio super i ovaj:
Originally posted by Morgan Le Faye
Svi ljudi imaju isti ukus, pochinju se razlikovati tek kada se meso jednih pospe s solju a drugih s zachinom C.
11-11-2007 u 12:42, u temi "Amerika danas"

Valjanje od smeha je bilo i kad u temi "Moja fotka" RAY kaze 24-11-2007 u 19:49: "Sixto, na mukama sam...", a Sixto pita: "Kakim, slatka moja", na sta kaze ns.happy:
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Sixto
Kakim, slatka moja?
prosao stomak? :roflmao:

:smeh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
E, sad mi sve ovo ponovo smesno!

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
moj hit ovih dana
Originally posted by Zaljubljena
ZBOG TEBE probicu dva zvucna zida kad legnem ti na interfoooooooooon :eya: :eya: :eya: :eya:
By Dragonite
Hlaefdige vredi svaki post.
U zadnje vreme je jako simpatična na temi 'emo boys and girls' i postovima o prebijanju.

Blentini postovi su strašno slatko struktuirani (udaranje entera i kratke rečenice) i ti izrazi... 'crnokosi kratkokosi koji rzaju dok se seksaju'.

Sixto... je l' tu treba nešto da se komentariše? Sa tim uzvičnicima svako od nas počne dan!

Al' onaj Dominionov posto za Statusa mi je srcu prirastao... najbolje spuštanje EVER.

Duda je bila dobra ove sezone, stvarno me je par puta žešće zasmejao.

Zonche me je naterao da se bukvalno valjam od smeha na Dreždanju po celu noć, Pomahnitala Andjela i Radio Program Gay Serbia (OMG vozim u rikverc!).

I Escobar sa 'et cock!' ne sme da se izostavi!
Korisnikov avatar
By *deni*
Ovde sam se fino nasmejao....
- Rubrika " Kafic ", tema " Ne mogu da verujem, ali slazem se sa..."
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by Zonche
...kao i neki komentari koji nemaju osnovu vec dolaze samo iz njegove glave me nerviraju.
A odakle da mi dođu argumenti? Iz guze, kao tebi? :evilwait:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Simor
Pre nego što krenu glasanja za forumaša/forumašicu 2007. koju će, pretpostavljam da pokrene krunisana kraljica među forumašima deni...
Taj izbor po tradiciji organizuje Loni alias Gorski Vilenjak, PauLi, Li, Fil Devil, Filica.
:cigareta:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
wow, meni sad stvarno drago kad vidim ovde da vas zabavljam ponekad!

ima dosta tih postova, prosto odlicnih!

mnogo mi se dopada kako Zonce isprati zezanciju...ima odlican osecaj kako da se nadoveze i gotovo nikad ne omasi nijansu humora..

Maljkovicev post o gostima VIP-a..valjala sam se i prepricavala! (doduse strejterima iz svog sela koji niti znaju sta je VIP, niti ih zanima...uglavnom sam se jel'te smejala sama)

jukijev post o narodnim umotvorinama: kad TI budes bio nastavnik...jaoooooo...to mi je bilo genijalno! naglas sam se smejala na poslu...

Sixto :hail: :hail: :hail: :hail:

Dragonite, naravno...mada ne mogu da ocenim, da li je to tako zato sto mi je jako drag, pa se kezim vec kad vidim da je nesto pisao....

Escobar....ijaooooo...sunce mojee

Colorado...znam, znam, znam..to smo nas dvoje kapiramo!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e da...smurf! zaboravila jer ga nesto nema...picka!
By Pending-For-A-Bending
Mene uvek nasmeje Zonche!

A kad citam postove od Mr.Ja moram da se smesim jer, posto ga znam, uvek zamisljam kako izgovara te stvari:)
Korisnikov avatar
By *deni*
Valjalo bi u ovoj temi izneti sto vise konkretnih predloga, na osnovu njih posle napraviti listu nominacija i u formi ankete ponuditi tu listu korisnicima na glasanje.
Tako cemo najlakse izglasati najduhovitiji post u 2007.
:sesir:
Korisnikov avatar
By Egon
tja ... moj humor ne prolazi ovde ochigledno ....

:jazzva:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!