- 28 Nov 2007, 22:46
Pre nego što krenu glasanja za forumaša/forumašicu 2007. koju će, pretpostavljam da pokrene krunisana kraljica među forumašima deni, ja bih da vas priupitam koji su vas postovi u 2007. godini doveli do suza.
Evo, za početak moj prilog. Folder "Društvo i politika", tema "Joše jedno priznanje Nataši Kandić", fencysmurf izlaže u kakvom se društvu teta Nataša našla. Post koji i dan-danas citiram sa prijateljima (posebno deo sa Majkom Terezom). Istovremeno i podsećanje na fencysmurfa, u nadi da će se jopet vrnuti na forum.
Evo, za početak moj prilog. Folder "Društvo i politika", tema "Joše jedno priznanje Nataši Kandić", fencysmurf izlaže u kakvom se društvu teta Nataša našla. Post koji i dan-danas citiram sa prijateljima (posebno deo sa Majkom Terezom). Istovremeno i podsećanje na fencysmurfa, u nadi da će se jopet vrnuti na forum.
Originally posted by fencysmurf
eto u kakvom se drustvu nasla Natasa Kandic, izdajnik svega sto je srpsko i nosi srpski predznak.
Princeza Dijana - razvratnica, bolimicarka i svalerka par excellance
Politkovska - orudje chifutske zavere protivu pravoslavlja i njegovog stozera Matuske Rusije
Jovan Pavle II - Pontifeks maksimus satanisticke crkve poglavar rimske kurije vecno zedne srpske krvi iz vatikana glavnog sataninog gnjezda
Kristijan Amanpur - muslimanska droljetina koja se sa izedbegovicem fornicirala dok su po sarajevu klali srbe
Zak Kusto - jedan generalno nenormalan covek koji se vitlao po belosvetskim morima a da ni jednom nije dosao da napravi prilog o flori i fauni ravne gore ili rodnog sela vojislava seselja.
Majka Tereza - shiptarka. Dovoljno.
Bob Geldof - narkomanchina i naravno pederchina. Smrt pederima , smrt narkomanima !
Eto . Takvo joj je drustvo. Takva je i sama.