Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koliko razmisljate?

Ne razmisljam uopste.
5
8%
Samo o vaznim stvarima.
8
13%
Toliko da sam sebe smorim.
50
79%
Korisnikov avatar
By aftermaths
Koliko vremena provodite u razmisljanju? I da li mislite da vam to pomaze u zivotu? Ili je mozda samo gubljenje vremena. Za to vreme zivot prolazi. I da li se slazete da su ljudi koji manje razmisljaju srecniji? Bar meni tako deluje.
Korisnikov avatar
By muzika86
Mrzim kada uzmem neku knjigu da citam, a onda mi pocnu misli letiti negdje tamo na sasvim neke druge stvari.
Korisnikov avatar
By Adenim
Ja mislim BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP!
:plavuso:
Korisnikov avatar
By horus.
Kada je covek dokon i nije opterecen konkretnim problemima tada ima tendenciju da razmislja o raznim glupostima, sto je u pricipu dobro, jer genijalnost pojedinaca dolazi do izrazaja, dok ostali besposlicari pocnu da tripuju...
Korisnikov avatar
By SloveniaBoy
Razmišljam ogromno, ves čas. Na trenutke preveč.
Mislim da mi pomaga v življenju, ker na ta način določene stvari premislim večkrat...
Korisnikov avatar
By Deksi
glasao.3 opcija definitivno
Korisnikov avatar
By sofia
3
uglavnom kalkulisem oko prakticnih problema a u dokolici filosofiram...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
dosta vremena provodim u razmišljanju, planiranju... mada odluke donosim brzo.
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Jedan moj bivsi mi je rekao da mi mozak radi 27 sati dnevno... i pomenuo neki kompjuterski termin, kada se kompjuter podesi da radi i brze nego je predvidjen za...

O svojim zivotnim STVARIMA (necu da se uhvatim odmah za probleme!) obozavam da mislim i mnogo puta mi se desilo da sam sam dosao do nekih odgovora za koje sam mislio da nikada necu znati.... ovde je rec konkretno o emotivnim...

Volim da definisem i determinisem stvari oko sebe. Ne volim kada mi neko kaze da filosofiram, ali i to kada se desi - obicno dolazi od strane nekog klipana ciji se mozak i onako odavno zamotao u paucinu, a on ogrezao i obnevideo od nekih gluposti u kojima odavno bitishe.

Anyway, DA, JAKO RAZMISLJAM o svemu i volim to!
By Sixto
Definitivno razmisljam, cak i u ovom trenutku u kojim novinama sutra ce da izadju ove tvoje ankete!

BRAVO? Neko rece onomad!:lol:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Nisam_Ja: verovatno misliš na "overklokovan". :smilegrin:
By Snow_Crystal
Opcija 2,vise me ne dotacinju glupe i nebitne stvari....:kuca:
Korisnikov avatar
By jukie
Razmišljam i previše... onda počnem da razmišljam o nekim morbidnim stvarima, npr. o zagrobnom životu, i tu sam sebe isprepadam svojim idejama... zato stalno nalazim sebi kao nešto da radim da se zanimam i da mi procesor u glavi radi nešto drugo...
Korisnikov avatar
By Dina
I suvise :sigh: Kad se postavi pitanje da li su srecniji ljudi koji ne razmisljaju uvek se setim jedne nekadasnje koleginice. Ona je uvek komentarisala mene i jos neke koleginice kako citamo Frojda (njoj su Frojd sve knjige :lol: ) a od toga nista nemamo... Ona to lepo ne cita, pojma nema sta je pisao i rekao, niti je zanima... I sta joj fali - osvojila divnog momka, planira dete (u medjuvremenu ga je dobila), nista joj Frojd ne nedostaje ;) Mi smo je smatrali ludacom ali nekad se ja zapitam nije li ona stvarno tako srecna. Ali iz svoje se koze ne moze, tako da ja uvek nesto razmisljam, bilo to dobro ili ne. Gledam da bar ta razmisljanja nekako usmerim ka necemu...
Korisnikov avatar
By Mahoney
danonocno.

(figurativno, naravno) :D

ja sam od onih koji sede u kafeu ili autobusu i zadubljenog pogleda o nekom problemu (posao, neki decko, prijatelji, obaveze, porodica...) bolne grimase razmislja.

potpuno neprisutan za ostale.

:perakojotgenije:

:tumble:
Korisnikov avatar
By Zoe
Previse razmisljam....

Ne mogu drugacije, to je van mene, ne poznajem dugme za gasenje.....
Korisnikov avatar
By Blady
Mnogo razmisljam...... i previse...
Korisnikov avatar
By Egon
naravno ... kakvo je to pitanje ... ?!?!?
Koliko vremena provodite u razmisljanju? I da li mislite da vam to pomaze u zivotu? Ili je mozda samo gubljenje vremena.

think, aftermaths, think, think, think!!!!!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by SloveniaBoy
Mislim da mi pomaga v življenju, ker na ta način določene stvari premislim večkrat...
Yeeeeey Slovenci prihajaju :friends:
Lakse bih te razumeli da pises na engleskom-ipak Slovenski jezik nije toliko univerzalan.
Korisnikov avatar
By aftermaths
Originally posted by Dina
I suvise :sigh: Kad se postavi pitanje da li su srecniji ljudi koji ne razmisljaju uvek se setim jedne nekadasnje koleginice. Ona je uvek komentarisala mene i jos neke koleginice kako citamo Frojda (njoj su Frojd sve knjige :lol: ) a od toga nista nemamo...Ona to lepo ne cita, pojma nema sta je pisao i rekao, niti je zanima... I sta joj fali - osvojila divnog momka, planira dete (u medjuvremenu ga je dobila), nista joj Frojd ne nedostaje ;) Mi smo je smatrali ludacom ali nekad se ja zapitam nije li ona stvarno tako srecna. Ali iz svoje se koze ne moze, tako da ja uvek nesto razmisljam, bilo to dobro ili ne. Gledam da bar ta razmisljanja nekako usmerim ka necemu...
ignorance is bliss? :)
By polarlicht4.1
Originally posted by Dina
Mi smo je smatrali ludacom ali nekad se ja zapitam nije li ona stvarno tako srecna.
Naravno da jeste i to je ono najstrašnije.
By Lemur
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by SloveniaBoy
Yeeeeey Slovenci prihajaju :friends:
Lakse bih te razumeli da pises na engleskom-ipak Slovenski jezik nije toliko univerzalan.
A ti kao ovo nisi razumeo?!?

Cim se dohvatim knjige pocnem da razmisljam o kojekakvim glupostima.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Toliko da sam sebe smorim
I naravno da se slazem da su ljudi koji se ne opterecuju svojim mislima srecniji
Korisnikov avatar
By aftermaths
Originally posted by pčelica
Ne razmišljam uopšte.
Blago tebi :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Razmišljam dosta o svemu i svačemu i meni je uglavnom lepo :)
Ako razmišljam o nekim depresivnim stvarima (uglavnom one ŠBBKBB), onda lepo uzmem uključim DVD i odlgedam neki filmić, ili neku SF seriju i odma' mi bude lakše :D
Korisnikov avatar
By switchon1234
Po zadatim odgovorima bih rekla - Samo o važnim stvarima. Onda malo zamislim i shvatim da je upravo u tome poenta ~ mnogo toga mi je važno...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!