Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Kao sto ste vec culi, Daliborka je banovana na citavih 30 dana!

Umesto da budemo ponosni sto imamo šiva-forumašicu sa 12 zlatnih ruku koje vredno pišu, otvaraju profile - sve stižu, ne cenimo naše nacionalno-forumaško blago?!

Ako sad ne dignemo glas i ćutimo dok druge odvode, kad budu došli po nas, neće više biti nikoga da se pobuni.

:crveni:
By Sixto
Izvini al forumasko blago moze da bude samo moja zonce!
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Potpisujem za Daliborku,nema zabavnije osobe na forumu
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Originally posted by Sixto
Izvini al forumasko blago moze da bude samo moja zonce!
Znaš kako kažu muslimanske apologete:

Zato što je žena blago zato je treba čuvati i skrivati.

Da nam Zonče ne počne nositi feredžu na forumu? :duh:
By Sixto
Cuj bolan, ako ja 5 namaza klanjam sto ona nebi zar koji put prosetala!

Ako joj se svidi nov spot britnin samo ce da zatrepce!
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ja sam već apelovao da se tetka Daci ukine ban...

Dok raznovrsni rasisti ovde kevću, a bogami i reže, dotle poštene, radne žene kao što je Daliborka dobijaju kazne! Kuda ide ovaj svet!?

Tetka Daca nam je sigurno sada povređena, jer se oseća trostruko diskriminisano: i kao žena, i kao radikalka, i kao mesarka! A nije li ona mnoge mlade generacije ovde učila pravim vrednostima, domaćice obučavala veštini vođenja kućnih poslova, a nama starijima davala korisne savete za pravilnu upotrebu kućnog budžeta, borbu protiv skupoće i preživljavanje teških tranzicijskih dana?

Vratite Daliborku, propadosmo bez nje!:vatroslava:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Dušan Maljković
Dok raznovrsni rasisti ovde kevću, a bogami i reže, dotle poštene, radne žene kao što je Daliborka dobijaju kazne! Kuda ide ovaj svet!?
Zar ovo nije govor mrznje?
By fazza
Onda najbolje da ukinemo ban svim imaginarnim likovima kojih je bilo vishe nego nas zhivih, pa neka se siti isprichaju...:prst:
Korisnikov avatar
By M M and I
Nek se malo odmori tih 30-tak dana...nece joj skoditi zdravlju...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by horus.
U pravi si. Izvinjavam se svim psima što sam ih uporedio sa rasistima.
By Swanheart
Originally posted by fazza
Onda najbolje da ukinemo ban svim imaginarnim likovima kojih je bilo vishe nego nas zhivih, pa neka se siti isprichaju... :prst:

:up:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ukinimo joj ban .. nije ona kriva, deni je kriv!
By Swanheart
da onda ukinemo ban i A777 ili gomili njenih duplih naloga...nisu oni krivi kriva je ona.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Swanheart
da onda ukinemo ban i A777 ili gomili njenih duplih naloga...nisu oni krivi kriva je ona.
Daliborka je zabavna, Andjini likovi uopste nisu.
By RACABG
Originally posted by Swanheart
ali deni nikoga nije vredjao
sto se tice daliborke i denija treba skinuti ban odmah.(ostale naloge jednostavno ukinuti )
na forumu ima onih koji su davno trebali biti banovani a i dalje su prisutni.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Meni Daliborka nije zanimljiva.

Osim toga, zasto bi se neko pravilo primenjivalo selektivno - ako je receno da nema duplih naloga, onda ih ukinite sve!
Korisnikov avatar
By Morpheus
Neka Daca malo odmori,sad je ionako period pripreme zimnice,pa da ne bi gubila vreme na forumu nek se posveti tome.Mesec dana brzo prodje.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ili ukinite sve duple naloge zauvek ili ih sve ostavite na miru. Ne vidim poentu selektivne primene pravilnika.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by operativni kadar
Ili ukinite sve duple naloge zauvek ili ih sve ostavite na miru. Ne vidim poentu selektivne primene pravilnika.
e pa onda neka krenu u posao provere svih naloga i nađu duple pa neka ih banuju ... ja imam drugi nalog koji ne koristim već poodavno (još od ere kada sam pokušao da napustim forum). neka onda banuju sve koji su ikada imali bar još jedan nalog ... :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Kiwi
e pa onda neka krenu u posao provere svih naloga i nađu duple pa neka ih banuju ... ja imam drugi nalog koji ne koristim već poodavno (još od ere kada sam pokušao da napustim forum). neka onda banuju sve koji su ikada imali bar još jedan nalog ... :zvezdice:
Nek` banuju!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by operativni kadar
Ne primenjuje se selektivno nego korisnici ne citaju. Dekret o duplim nalozima je na sledecem linku

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=27989
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Mislio sam selektivno tipa, Denijeve naloge ostavimo, ostale banujemo.
Korisnikov avatar
By KiWi
Sve je to lepo ... ali kako razdvojiti osobe sa duplim nalozima i dva korisnika koja koriste isti komp (npr. bananica i cimer .. a ima ih još) ?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Dina
Ne primenjuje se selektivno nego korisnici ne citaju. Dekret o duplim nalozima je na sledecem linku
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=27989
Dakle, nema duplih naloga. Zakon je zakon, dok se ne promeni mora da se poštuje. Ako popustiš jednom, posle moraš svima. Tako neka deca nisu ponavljala razred jer su im poklonili dvojke.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Tetka Daci da se skine ban! ili :adiktusha:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
omg Adenime, otkud ti?!
Nedostajao si mi:)

On topic - ne potpisujem. Iako je Deni meni otvorio fan club dok sam bio banovan - za greske se placa.
:novine:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by horus.
U pravi si. Izvinjavam se svim psima što sam ih uporedio sa rasistima.
Smaras
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!