Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Dospela sam u veoma neprijatnu situaciju.
Svi znate da sam godinama zaposlena u mesari “Papak” kao prodavacica.
Svih tih godina sam gajila fantasticne i kolegijalne odnose sa koleginicama mesarkama, a i gazda je prema nama bio vise nego fer i ophodio se prema nama sa velikim postovanjem, ceneci nas i kao radnice i kao zene. Za svaki 8. mart smo dobivale po cvet i cek na odredjeni iznos, da sebi kupimo nesto lepo. Plata je bila redovna i zadovoljavajuca, a stimulacije ceste.
Ali, avaj !
Pre odredjenog vremena, moj poslodavac je osumnjicen za nekakvu proneveru i utaju, protiv njega je pokrenut krivicni postupak, bio je 2 nedelje i u pritvoru, a sada se brani sa slobode. Problem je sto sam i ja juce dobila poziv da se pojavim pred istraznim sudijom Okruznog suda u Subotici kao svedok. Pitala sam ostale koleginice da li su i one dobile pozive, a one kazu da nisu. To me je uplasilo !!! Zasto sud od svih radnica samo mene zove da svedocim ( i o cemu bih uopste svedocila, pa ja sam u “ Papku “ obicna radnica, mesarka za pultom i nisam imala nikakvog uvida u poslovanje moga gazde, tj. Poslodavca.) ?
Kazu mi drugarice da nemam cega da se plasim, jer kao svedok treba samo da odgovaram na pitanja sudije i da budem nepristrasna i jasna....
Ja nekako ne bih da idem, ali sta cu kad na pozivu pise da mogu biti prinudno dovedena, ako se ne odazovem pozivu. Trista me briga mori ! Sta ce biti sa mesarom i sa mojim radnim mestom, sta je to sto gazdi konkretno stavljaju na teret i zasto samo mene od svih uposlenih zena sud zove kao svedoka?
Istina je da sam sa gazdom jednom, ili dva puta izasla na veceru, na njegov poziv, koji sam kao slobodna zena i udovica smatrala da mogu da prihvatim, ali isli smo privatno, van radnog vremena, a ja sa njegovim poslovanjem i finansijskim transakcijama nisam imala nikakve veze, nikada.
Glavobolja me mori, verujte mi.
Korisnikov avatar
By kal zakath
deny everything, Baldrick

[Baldrick enters the witness box at Blackadder's trial]
Captain Blackadder: [whispering] Baldrick! Deny everything!
Lieutenant George: You are Private Baldrick?
Private Baldrick: No.
Lieutenant George: Are you not Captain Blackadder's batman?
Private Baldrick: No.
[Blackadder beats his head against the desk]
Korisnikov avatar
By Zoe
Daco, ti ako moras, ti se pojavi svakako, ali reci da nisi upoznata ni sa cim......
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Zoe
Daco, ti ako moras, ti se pojavi svakako, ali reci da nisi upoznata ni sa cim......
Pa MORAM da se pojavim. :rida:
Mogu prinudno da me dovedu i cak novcano da me kazne, a za lazno svedocenje mogu i krivicno da odgovaram.
Ja sam ubedjena u gazdinu nevinost, ali sta ako sud zna da sam ja videla nesto sto ja sad vise i ne znam da sam videla, jer imam slabo i kratko pamcenje?

Najbolje je da kazem da ni sa cim nisam upoznata, jer sam obicna radnica iza pulta.
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Ja bih se na tvom mestu posavetovao sa Kleopatrom! Zena ipak zna znanje. Javi se nekrunisanoj kraljici direktno u emisiju, sto da ne. A da li si imala nesto sa sefom ili ne, i to ce ti reci! :shmi:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Kleopatrine emisije pratim na BN televiziji, ali ne znam da li ce do mog pojavljivanja na sudu stici da procita moje pismo, koje cu joj svakako napisati. Ona ne praktikuje direktna ukljucenja u emisiju, vec odgovara samo na pisma.
:gatara:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne znam koliko zelis da budes lojalna gazdi, pa da i ako nesto znas, slazes Sud.....
Ja bih, ja mislim bar, za voljeno bice svasta ucinila, pa cak i Sud lagala....ne znam.....
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
daliborka, a da se registrujes pod drugim imenom?
kad moze na forumu, moze valjda i u Subotici...:nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!