Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Da vidmo koliko su forumasi i forumasice pored neokaljanog i vise puta nagradjivanog dara za trosenje novaca sopsobni da isti i naprave!?
Da imate lepu svotu novaca kao pocetni kapital, cime bi se bavili!?

Da li bi ulozili u:

Berzanske transakcije
Slika

Bavili se hotelijerstvom
Slika

Mozda trgovinom
Slika

Drzali lokal ko Neda Ukraden
Slika

Frizirali i manikirali dame ko Nada Obric
Slika

Zidali zgrade
Slika

Proizvodili nesto, ribu npr
Slika

Ili imate neku svoju ideju kojoj stremite, uzgajanje puzeva, osnivanje stranke, izdavanje novina, otvaraje teretane, spa centra....
Pustite masti na volju! Dakle?
Korisnikov avatar
By Hys.
ma kupila nekretnine...
rial estejt rulz, posebno u ovoj zemlji gde je kvadrat precenjen:srbin:
Korisnikov avatar
By angellino
poceo bih da uvozim neki od trash brendova, poput Zare ili Springfielda ili Terranove! U S(v)rbiji ima dovoljno snobbery pedera koji ce pohrliti da mi napune dzepove novcem!

:lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
toliko sam lenj, da bih pokupovao stanove i izdavao... onda bih se posvetio duhovnoj nadgradnji i moralnijem zivotu.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Otvorila bih lokal, kao Neda Ukraden i nastupala bih solo uz pratnju klavira.
Bila bih glavna zvezda u sopstvenom lokalu.
Samo da dobijem na LOTO - u i ispunicu svoj san...
Korisnikov avatar
By HARP
Pridruzio bih se masonima :smeh:
Korisnikov avatar
By garconxboy
Kupio bih nekoliko oldtajmera i iznajmljivao bi ih turistim i ljudim koji su zaljubljeni u hedonizam, uz to bih mozda napravio mapu puteva rakije kroz Srbiju gde bi se kroz nekoliko dana obilazila mesta i domacini koji proizvode dobru rakiju, naravno uz muziku i provod u vecernjim satima i dobru klopu. Moguci su i putevi vina i piva...Od Vojvodine preko Sumadije do istocnih i juznih krajeva nase zemlje... Nekoliko trasa bi se markiralo, ne mozes celu zemlju obici za nekoliko dana... To jedne godine, sledece godine, obilazak srednjevekovnih manastira... prirodnih lepota... sve uz pratnju dobrih vozaca i vodica... Paradiranje starim automobilaima... zasto da ne...

:auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto:
Korisnikov avatar
By andjela
nekretnine

8000€ kvadrat u Budvi !!!
By fazza
Ja bih otvorio lanac prodavnica za prodaju rachunara i tehnike. :D Ne bi se isplatilo kao recimo posao sa nekretninama, ali bih sigurno vishe uzhivao u tome. :love:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by devokICA
ma kupila nekretnine...
takodje:nerd: :predsednik:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jazz klub ili neka kafanica sa svega nekoliko artikala (kafa, caj od nane, kis. voda, sok od breskve pivo i rakija).
Karirani stroljnjaci, one soc-piksle, ziva violina. :grin:
Korisnikov avatar
By Rei
Hmm osnivanje stranke, to mi nekako deluje najprofitabilnije :misli:
Korisnikov avatar
By KiWi
isto kao devokICA
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
isključivo uslužne delatnosti. od ostalog nema 'leba na duže staze, a i rizici su mnogo veći. doduše, sada i da dobijem "sedmicu" ne bih otvorio svoju firmu, jer nema šanse da bih umeo da je vodim. trenutno bi mi mnogo profitabilniji bili investicioni fondovi.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by andjela
nekretnine

8000€ kvadrat u Budvi !!!
kakva dezinformacija! :roll: ljudi, ne pretjerujte:shrug:

on: mislim da bih otvorio gay klub, u kome bih jednom mjesecno nastupao. ostatak vremena bih posvetio kreiranju kostima i osmisljavanju performansa. Eto recepta da ostanem dovijeka mlad:D
Korisnikov avatar
By andjela
blizu plaze, rekao mi drug, njegov prijatelj prodao kucu
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
1. nakupovao nekoliko stanova shto po bg shto po ns i tek poneku vikendicu na planinama - pa u izdavanje i razvoj seoskog turizma.
2. pokrenuo novu robnu marku na polju tekstilne industrije chime bi doprineo boljem polozaju tekstilnih radnika i dokonih domatjica pa nek `eklaju za haute couture
3. pokrenuo par struchnih chasopisa ali i trash novina (nikad dosta tracheva)
4. ushao u biznis dil sa the 1whowished oko tog jazz club-a
5. otvorio koju :galerija:

Jel sam potroshio sve pare ili mogu josh neshto??? :giggle:
By Swanheart
:hmm: recimo...
nekretnine...aliiiii
umesto za kes za koji se mogu kupiti 2-3 stana u zavrsnoj fazi izgradnje ili u vec gotovoj fazi...kupila bih 10-ak stanova u sivoj fazi izgradnje odnosno pocetnoj fazi i tih 10 bi kostalo kao tih 2-3 gotova...onda sacekati 2-3 godine da se stanovi zavrse...2 ostaviti za iznajmljivanje,2 za licnu upotrebu a ostalo prodati po prosecnim cenama gotovih stanova...ah...a onda sam mirna narednih par godina od prodatih stanova...a posle toga eto penzije od izdavanja...
:lol: sve je to lepo zamisljeno sad samo da dobijem kesh pa da realizujem zamisao.

:snob:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Swan, nije toliko velika razlika u ceni izmedju sive i zavrsne faze, nazalost.

STanovi su OK, ali nikad ne bih otvarao kafic. Ja bih ga toliko dobro vodio :lol: , da bih postao pretnja drugim poznatim kaficima, pa bi poceli da me reketiraju.
By Swanheart
mislis:hmm:
gledala sam cene stanova u izgradnji i vec gotovih stanova...
garsonjeru u pocetnoj fazi mozes da kupis za nekih 20-ak hiljada...
cekas da se zavrsi...ubacis neki fancy namestaj i prodas za 40-45 hiljadarki...ovo govorim iz iskustva jer sada bas gledam da uradim tako nesto. :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By djo
pekara na dobrom mestu :)
ljudi uvek kupuje leba :)
Korisnikov avatar
By frivolus
ja sanjam o tome da imam 1 milion [to mi je dovoljno :giggle: ] i da zivim od kamate... sto dodje nekih 4000 mjesecno, vise nego dovoljno :D :D

a ustvari, mozda bih otvorila rent-a-car agenciju, perionicu vesa, kupila plac na kubi za male pare dok je jos fidel ziv pa kad crkne prodala desetostruko skuplje jer pretpostavljam da ce da im uleti kapitalizam...
kupila neke placeve po planinama, uredila to u kamp naselja sa raznoraznim propratnim aktivnostima... konji, pecanje, free climbing, fotografske ture, hiking ture blablabla... ako ima jezero onda i to adaptirala... ali sve tako da se ocuva i ne narusava zivotna sredina :)

a najvise bih voljela tih milion eura pa da ne moram da se mucim za opstanak vec da se lagdno posvetim stvarima koje volim i u kojima uzivam... naravno, ne bih samo lezala, to me ubija...
:drama:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Kupovao bih poljoprivredno i gradjevinsko zemljiste u okolini svoga grada i placeve na Fruskoj Gori-ocekuje se veliki rast njihovih cena u narednih nekoliko godina.
Sto se tice gotovih nekretnina to jeste sigurna investicija ali se ne ocekuje bitniji rast cena m2 narednih godina posto su cene vec prenaduvane.
Proizvodnja ekoloskih odnosno bio-poljoprivrednih proizvoda ce doziveti bum i kod nas u narednom periodu ali tu ima puno posla.:komp:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ulozio bih u sebe i licne projekte koji bi se kasnije isplatili...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Dirrty19g
Ulozio bih u sebe i licne projekte koji bi se kasnije isplatili...
Mislis operisao bih se da mozes da nastupas kao dvojnica Xristine Aguilere :lol:

To bi ti se bas isplatilo :kakodane:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Swanheart
mislis:hmm:
gledala sam cene stanova u izgradnji i vec gotovih stanova...
garsonjeru u pocetnoj fazi mozes da kupis za nekih 20-ak hiljada...
cekas da se zavrsi...ubacis neki fancy namestaj i prodas za 40-45 hiljadarki...ovo govorim iz iskustva jer sada bas gledam da uradim tako nesto. :evilgiggle:
To i nije losa ideja, i ja sam gledao neke garsonjere, nove zgrade, ali cena nije preko 35 000 evra, ako nije u centru. A ako je u centru, onda ce u sivoj fazi kostati oko 25 - 30 000. U svakom slucaju, nije ti uopste losa ideja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!