Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Koja je najgluplja stvar na koju ste bacili pare, a slabo ili nikako je ne upotrebljavate!?

Ja sam kupio naocare za plivanje, nosio dvaput, platio ko Svetog Petra kajganu i rolere koji came u ormaru! A vi?
Korisnikov avatar
By blenta
naocare za plivanje
koje uvek zaboravim

naocare za sunce

pola stvari koje imam a nikad nisam obukao

i hiljadu gadzeta

nego osh da prodash rolere?
Korisnikov avatar
By Rei
Nisu glupe stvari nego... :giggle:
Korisnikov avatar
By colorado
A neko od vas dvojice da mi pokloni te naocare? :)
Ili makar da mi ih pozajmi na testiranje. Meni SVAKE propustaju!!

Ne znam sta bih odgovorio na temu. Jedan glupi kacket. Ali imam osecaj da cu se jako naloziti na njega kad budem bio deda.
Korisnikov avatar
By blenta
i moje pushtaju
koje got sam kupio pushtale su vodu
i sve su bile neke spejsi ultra sooo gay specijalne
sa raznim grafitnim premazima i glupostima
medjutim sve su ipak propushtale
:tushe:
Korisnikov avatar
By Delete
Web kameru...nisam je upotrebila svega 3 puta do sada, a vec joj je pala cena i vise nego troduplo.
Korisnikov avatar
By IriS
jao, naočare za plivanje :lol:
dobro me podsetiste da to imam :doh:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja ne volim da kupujem. Tako da uvek odlazem kupovinu i kad najzad krenem kupujem ono sto mi treba i gledam da to sto pre zavrsim. Mislim da nemam takvih nepotrebnih stvari. Jedino sto se nekada kajem je sto kad negde sednem uzmem kolac, sladoled, toplu cokoladu ili palacinke - to je stvarno bacanje para i to na stetne stvari.
Korisnikov avatar
By Delete
Predlazem da naziv teme promenite u "Kolekcionari naocara za plivanje" :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Odelo za maturu.

Kostalo je vise nego dovoljno, a cami mi u ormaru.

Pare bacam uglavnom na provod i na sitnice, svemu ostalom sto kupim nadjem neku upotrebu...
Korisnikov avatar
By KiWi

1) Sitnice ... hemijske olovke (kupujem ih stalno) i uvek ih neko pristvoji, pozajmi pa ne vrati i nikad nemam hemijsku kod sebe ... Za te pare sam mogao da kupim neku fenserica hemijsku pa da nikom ne dajem :)

2) WebCam, kada sam je kupio baš sam je intenzivno koristio, sada je nisam izvukao iz kutije bar 2 meseca

3) Joystick .. od kada više ne igram Need fos Speed Carbon samo skuplja prašinu ...

4) Labello active for men, nikad ga ne ponesem

5) Modem koji sam koristio nedelju dana .. moji se baš tad nakanili da iskeširaju kintu za wireless

6) Novo izdanje Britannica-e. Bačene pare, još uvek koristim staru Larousse-ovu

7) I naravno, naočare za plovanje. Moje dihtuju, ali ih moj zet češće koristi nego ja (često i zaboravim da ih imam, pa hoću da kupim druge).
By ~ Le Saint X ~
:snob:
Roleri ti came!
Bruko!

Ja imam rolere...i kod mene came an tavanu...ali kupljene jos 1997 kada ih niko nije imao i neki su model uzas...
i ba smislim da kupim nove!

Ja kupio neki set od pet majci...koje su bile uske i bas onako sexy...
naravno, oprao ih i sad su mi iznad pupka!
neupotrebljive...a dao uzas pare...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Da, DVD player.

Dao sam 120 evra, da bih dva meseca posle toga uzeo komp sa DVD citacem.
By Sixto
Originally posted by Delete
Predlazem da naziv teme promenite u "Kolekcionari naocara za plivanje" :lol:
Izgleda da nam je svima to boljka! :lol:

Znaci kostale su ko niko moj! Champion, silikonske, extra prijanjaju, znaaaaaaci vrh! Kako krenem da planiram bazen ili more ih se setim al cim pristupim realizaciji gde su bile tu i ostanu!

A roleri su iz srednje skole, model 'Dizel boy deluxe'! Provozane par puta i eno ih vise nisu teget plave vec sive od prasine!
Al zato klizaljkama dusu izvadih!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
pa...mozda mp3 player .. pre nekih 5-6 godina.... slusala mozda 2 nedelje i to je to

sonijev...a bas je bio skup tada....
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ne secam se da imam neku stvar za kuju sam dala sumanutu kintu, a da ne koristim.

Uzgred, imam naocare za plivanje i ne bih ni usla u vodu bez njih, jer nosim sociva. :wink:

A volela bih da imam rolere, pa vi kojima su visak okacite slike i broj, pa da vidimo... :)
Korisnikov avatar
By M M and I
Wow...ja recimo imam 2 para dobrih Speedo naocara za plivanje...no kako imam bazen u blizini...u istom kompleksu gde se nalazi i teretana onda ih koristim par puta nedeljno...znaci ipak nisu bacene pare...

Najgluplja stvar koju sam kupio bio je MiniDisc player/recorder....koji je tada kostao pa onako bash dosta a kog sam korisitio nekoliko meseci samo...i sad cami u nekoj fioci negde....zaboravio sam i gde sam ga bacio...
By жњ
Ako izuzmemo iz price gomilu odece koja u sustini dobro stoji samo lutki u izlogu...

mogu da pomenem samo rolere. nikako da se pomirimo :(
By RACABG
grid antena 24 db koja stoji na tavanu
Korisnikov avatar
By blenta
ovo bi bila dobra tema za trampu ili kupovinu polovnih stvari koje nekom vishe ne trebaju

lepo neko reche da ce forum biti u bliskoj buducnosti pederski servis i mali gej lobi
:maji:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by blenta
lepo neko reche da ce forum biti u bliskoj buducnosti pederski servis i mali gej lobi
:maji:
kamo lepe sreće ... :)

Dodatak:

8) Kremu za sunčanje od 30 UVA i UVB ... i posle prvog nanošenja shvatio da sam alergičan na neki od sastojaka ... puna krema, puno para dao ... uzalud

9) Ukrasne kese u Maxi, Rodić i drugim marketima .. Zakačim se za njih ko blesav, i kupim od svake po jednu ... a posle ih ni ne koristim (sve što nosim stavim u torbicu, što je veće nosam kolima :) ).
Korisnikov avatar
By BellyButton
Jednom sam drugarici u IPS-u kupio kalendar sa fotografijama Pariza, koji je diiivan - ali sam ukrasni papir u koji je umotan platio duplo vishe nego sam kalendar (shta cu kad mi se neverovatno svideo)... Dodushe, nije mi bilo krivo jer je drugarica bila odushevljena... :poklon:
Inache, umem da budem shkrtica, i ne dajem novac za bespotrebne stvari...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ah, i moji (1)roleri came u ormaru... Prosto, dok u njima izadjem iz starog grada, hocu da se slomim na neravnim plocnicima. A nesto mi smor da ih furam i obuvam negdje vani.
(2) Labelo aktiv.
(3) Ogromnu metalnu ogrlicu sa crvenom plocicom, koja se na ulici cinila tako superiska, dok sam kuci skapirao da je nesto najodvratnije sto sam u zivotu vidio...
(4) Ginisova knjiga rekorda:doh: na "Logosu" sam iskerisao grdilo para za nju, prelistao je i skontao da je zesce sranje. Sad kupi prasinu.
(5) Bluetooth handsfree za Sony Ericson. Isto sam dao masu kinte za njega, da bih onda skontao da sa njim ne moze da se slusa muzika, samo moze da se razgovara. i da, baterija na telefonu traje par sati! :roll:

i vjerovatno jos gomilu toga... cesto se zalijecem pri kupovini...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Kozne cipele sa stmoglavo visokom shtiklom, koje sam nosila samo jednom i tad sam se osecala kao u prici o maloj sireni, u onom delu kada je stopala bole kao da hoda po nozevima. Sta ce zena da uradi za par cm visine, cudo jedno...
Vosak za depilaciju u kucnoj varijanti. To se ipak prepusti profesionalkama u salonu.
Kompletno apsolventsko.
Military pantalone.
Gomila literature, pravih knjiga iz nekih predmeta koje sam polagala iz skripti.
Korisnikov avatar
By Escobar
Moje famozne Gucci naocare koje me mrzi da nosim :roflmao: :that's all:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja pre mesechak dana kupila kod Kineza za 500 dinara plavi umetak, koji mi se na prvu loptu ucinio zgodnim za promenu imidza.
Kad ne lezi vraze, poceo je da se linja prvom prilikom kad sam ga pricvrstila na glavu, pa su sve te vestacke dlake upadale u svadbenu supu gostima na svadbi na kojem sam ga nosila, a koji su bili blizu mene.
Tako sam se obrukala, da sam taj umetak svukla sa glave i bacila u kontejner.
Proklete kineske radnje !!!!
:mad:
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
uvek se iznerviram kad treba da platim taxisti.... Jedva cekam da polozim pa da se vozam sam .... :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by ANSEJ_88
uvek se iznerviram kad treba da platim taxisti.... Jedva cekam da polozim pa da se vozam sam .... :cupakosu:
Pa slusaj duso, vidi se da si autentican pripadnik naseg naroda, koji se uvek iznervira kada treba nesto da plati.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by Daliborka
Ja pre mesechak dana kupila kod Kineza za 500 dinara plavi umetak, koji mi se na prvu loptu ucinio zgodnim za promenu imidza.
Kad ne lezi vraze, poceo je da se linja prvom prilikom kad sam ga pricvrstila na glavu, pa su sve te vestacke dlake upadale u svadbenu supu gostima na svadbi na kojem sam ga nosila, a koji su bili blizu mene.
Tako sam se obrukala, da sam taj umetak svukla sa glave i bacila u kontejner.
Proklete kineske radnje !!!!
:mad:
:smeh: :smeh:
Carica! Ali kvalitetniji umeci su nehumano skupi
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by MinaHarker
Kozne cipele sa stmoglavo visokom shtiklom, koje sam nosila samo jednom i tad sam se osecala kao u prici o maloj sireni, u onom delu kada je stopala bole kao da hoda po nozevima. Sta ce zena da uradi za par cm visine, cudo jedno...
Vosak za depilaciju u kucnoj varijanti. To se ipak prepusti profesionalkama u salonu.
Kompletno apsolventsko.
Military pantalone.
Gomila literature, pravih knjiga iz nekih predmeta koje sam polagala iz skripti.

pokloni mi stikle i pantalone:molise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!