Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
.....ne zelim da slusam o velikim licnostima koje se duboko zainteresuju da dopru do svake individue i kao takvu je prihvate...divim vam se ali me trenutno ne interesujete (imam preraduse prema vama da lazete)...

...iako to izbegavamo, desi nam se generalizacija, predrasuda, cak i diskriminacija...npr. lezbejke su ruzne, biseksualci neverni, policajci glupi, itd.....

sta se vama desi da pomislite na taj nacin?
Korisnikov avatar
By Manon
uglavnom ne mislim na taj nacin

imam "predrasudu" da ekstremi uvek bude sumnju na suprotnost
imam "predrasudu" da je uopsteno , vecinsko ili uobicajeno najcesce pogresno
imam "predrasudu" da ne treba suditi o coveku ako nisi hodao u njegovim cipelama
.... i tako... ne volim da me drustvo oblikuje
Korisnikov avatar
By frivolus
amerikanci su svi debeli :D
[znam da nisu ali....]

svaki femkast muskarac je gay ili bi... ili to jos ne zna :D

umjetnici su malo udareni u glavu..... [ali to moze biti i +]

itd
itd

znam da su predrasude i generalizacije ali jbg... to mi prvo iskoci u mozgu...
Korisnikov avatar
By frivolus
ali,svjesna sam da su predrasude i ostavljam prostora da to bude greska i moja losa procjena... ali prosto mozak je tako napravljen da razmislja,.. pravi grupe, kategorije, razvrstava, generalizuje... pa se to lose odrazi za neke druge stvari...
ali, bitno je samo imati open-mind :)
By Sixto
Moja je da jos uvek ima 'covecnih' ljudi!
Izgleda da nema!
Korisnikov avatar
By Dina
(Skoro) svi muskarci lazu i varaju.

Nadam se da je predrasuda :D :sveca:
Korisnikov avatar
By Rei
Da su ljudi zli :backstab:
Korisnikov avatar
By V25
Imam predrasudu o muškarcima od 33 i 35 godina. Nejasno mi je zašto? Sve ostalo je ok, ali ovo gore pomenuto nikako ne mogu da svarim. Zvučaće jako ružno, ali evo moje teorije. Muškarac od 33 ili 35 godina je neobrijan, zelenozub, sa skramom na očima, isperutane kože, ekstremne maljavosti, niti je majčin sin niti je samostalan, ni za šta nema vremena jer po ceo dan radi za platu od 100 eura. Par puta, biće ovako opisano bilo je zaslužno za moje košmare. Što je najbolje, nikada nisam upoznao ništa slično, ali eto, to je moja predrasuda.
By fazza
Originally posted by REI
Da su ljudi zli :backstab:
:peace:
Korisnikov avatar
By Hys.
da su englezi inhibirani narod i zato piju ko stoke
da parovi koji tvrde da se nikad ne svadjaju se ustvari ne vole ili se svadjaju ko furije
da su nacisti i teski homofobicari verovatno bili predmet preterane neznosti sa majcine strane /da, na TAJ tabu mislim/ ili potpunog odsustva iste
da ljudi koji imaju potrebu da napadaju druge na netu(mislim na licnoj osnovi) su u principu usamljeni i ogorceni
da su ribe u horoskopu muljave i da im ne mozes verovati (sori macko, you can prove me wrong)
da muskarac koji tvrdi u razgovoru da je prosecna velicina 13 cm po svoj verovatnoci neobdaren
da su lezbejke gore u ljubomornom besu nego muskarci
i da....nemam predrasude:D
Korisnikov avatar
By jukie
Pa imam razne predrasude i stereotipizacije. Neke grupe ljudi ne volim (a u nekim slučajevima mislim da ne volim njihov status u društvu a prema pojedincima sam indiferentan)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Beogradjanin18
Imam predrasudu o muškarcima od 33 i 35 godina. Nejasno mi je zašto? Sve ostalo je ok, ali ovo gore pomenuto nikako ne mogu da svarim. Zvučaće jako ružno, ali evo moje teorije. Muškarac od 33 ili 35 godina je neobrijan, zelenozub, sa skramom na očima, isperutane kože, ekstremne maljavosti, niti je majčin sin niti je samostalan, ni za šta nema vremena jer po ceo dan radi za platu od 100 eura. Par puta, biće ovako opisano bilo je zaslužno za moje košmare. Što je najbolje, nikada nisam upoznao ništa slično, ali eto, to je moja predrasuda.
Sine Nebojša! :maji:
Hodi Nele, želim da ceo svet upozna moga novog sina...
Korisnikov avatar
By V25
Zapravo moja predrasuda se javila u snu. Sanjao sam nekog takvog i rekao mi je da ima 35, a sledeći put 33 godine u snu. Od tada na te godine gledam sa određenom količinom jeze.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by devokICA

Dusane :smug: :namig2:
Korisnikov avatar
By Paki
:neznam:

... mislim da mogu da se složim sa Dušanom i devokICOm ... :lol:

(devica u podznaku :giggle: )
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
mozda ce zvucati glupo, ali moje najvece predrasude se odnose na mene samog.
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Originally posted by devokICA
da su englezi inhibirani narod i zato piju ko stoke
da parovi koji tvrde da se nikad ne svadjaju se ustvari ne vole ili se svadjaju ko furije
da su nacisti i teski homofobicari verovatno bili predmet preterane neznosti sa majcine strane /da, na TAJ tabu mislim/ ili potpunog odsustva iste
da ljudi koji imaju potrebu da napadaju druge na netu(mislim na licnoj osnovi) su u principu usamljeni i ogorceni
da su ribe u horoskopu muljave i da im ne mozes verovati (sori macko, you can prove me wrong)
da muskarac koji tvrdi u razgovoru da je prosecna velicina 13 cm po svoj verovatnoci neobdaren
da su lezbejke gore u ljubomornom besu nego muskarci
dodala bih samo jos
da su fudbaleri takva govna
i da su rakovi u horoskopu previse komplikovani
Korisnikov avatar
By DarkAngel
off svi koji treniraju fudbal neka mi oproste ali to je prvo sto mi padne na pamet kada mi neko kaze da je fudbaler....slusala sam mnoge lose dogadjaje koji su iticali na mene, tako da jbg
Korisnikov avatar
By DarkAngel
@vremenom ces ih dobiti, polako...ni ja ih nisam imala
Korisnikov avatar
By DarkAngel
:offtopic: nemoj ponovo da napisu moje ime kao autora jos jednog off-a ;)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Moje nece...ja sam samo odg na temu, ti si pocela da oftopikaris :P
Korisnikov avatar
By Kiborg
Da su Amerikanci i profesionalni sportisti glupi.
Da su Englezi većinom ružni.
Da je bildovanje mišića kompenzacija za atrofičan mozak.
Da su umetnici histerični, nezreli, nerealizovani i da ne znaju šta hoće /posebno se odnosi na muzičare i slikare/.
Da filozofija nije nauka. /Ovo zapravo smatram činjenicom, ali mi mnogi svojevremeno govoraše da jeste nauka, pa ajd da ovu tvrdnju uračunam u predrasude/

...dosta za sada...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by DarkAngel
... i da su rakovi u horoskopu previse komplikovani
Nadam se da si potpuno svesna da ovo jeste predrasuda... :tamoamo:

:love:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!