Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
TEMA ZA ONE TRENUTKE KADA STE NADRKANI...SLOBODNO ISKALITE SVOJ BES I FRUSTRACIJU OVDE :P

Evo ovo ne postoji a preko mi je potrebno da pljujem i sve vas oteram u....

:pljuje:

Uh kako sam besan i nadrkan

:avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Doduse ne vas vas, nego sve idiote koji mi idu na zivac
By Sixto
Uh sto volim te nadrkane ostrog pogleda, napucane, s kajlama, trendze i patike! Uh, odma mi se dize!

aaaaaaa, ovo nije ta tema ovo je za NADRNDANE!
Sory, odo ja, poz!
Korisnikov avatar
By KiWi

ja sam baš sad, uz čari moderne tehnike, drkao sa dečkom sa kojim sam to i uživo radio, iako je on na službenome putu ... dakle, pošto sam drkao, nadrkan ssam :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jao kako je to smesno haha (NOT!) :smiling:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jooooj, ja sam sad taaaaaako iznerviranaaaaaaaaaaaaaa:sw: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon:
:avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon:
:avalon: :avalon: :avalon: :avalon:
:avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon:
:avalon: :avalon: :avalon: :avalon:

Hvala Zonche sad mi je bolje:nokti:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Anytime baby

vidis kako zgodna tema ;)
Korisnikov avatar
By IriS
jao, ja baš nisam nadrkana :sunce:

hm, sad moram da vam osunčam temu

:sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce:
:sunce: :sunce: :sunce: :sunce:
:sunce: :sunce: :sunce:
:sunce: :sunce:
:sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce:
:sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce:
Korisnikov avatar
By IriS
vidiš kako imaš ispravne asocijacije :lol: :adiktusha:
Korisnikov avatar
By Rei
Nisam ga danas drkao nijednom, jel se to onda rachuna kao da sam nadrkan :vatrica:
Korisnikov avatar
By Delete
Nadrkam se cim vidim nick Zonche :eviltrep:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by kiss addict
jao, ja baš nisam nadrkana :sunce:

hm, sad moram da vam osunčam temu

BRAVO !
:klap:
Ni ja se ne nadrkavam.
Vesela sam sredovecna zena.
:sunce:
Korisnikov avatar
By Zonche!
BURN IN HELL ALL OF YOU!!!

:avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon:

With love,

Z. :lizalica:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Za B.
Mrzim te.Smatram da nisi nishta progresivnije od shimpanze.Idiot si.Govedo.Morash li stalno da stavljash svoje primedbe na sve?Kada cesh mi uputiti jednu jedinu lepu rech,pohvalu ili samo osmeh?Verovatno nikad.E pa letecesh u starachki dom,obecavam ti,majmune usrani.I josh neshto,jedva chekam da crknesh.Plesacu ti na sahrani.Dabogda lips'o u najgorim mukama,skote debeli i maljavi

E ova tema je doshla u pravom trenutnku
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Mrrrrrrrrrrrrssssssss, nerviras me....i ti i ova jebena internet konekcija i svi me nervirate i doktor i tata i ceo ovaj jebeni svet:avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :sekirica: :sekirica: :sekirica:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by MetalHeartedBoy
Za B.
Mrzim te.Smatram da nisi nishta progresivnije od shimpanze.Idiot si.Govedo.Morash li stalno da stavljash svoje primedbe na sve?Kada cesh mi uputiti jednu jedinu lepu rech,pohvalu ili samo osmeh?Verovatno nikad.E pa letecesh u starachki dom,obecavam ti,majmune usrani.I josh neshto,jedva chekam da crknesh.Plesacu ti na sahrani.Dabogda lips'o u najgorim mukama,skote debeli i maljavi

ovo mi se svidja. :yes:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by Mr Dee
Originally posted by MetalHeartedBoy
Za B.

ovo mi se svidja. :yes:
Eh pa to se zove knizevnost :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tema izgleda nije dozivela neki uspeh... :bubbles:

To je zato sto svi vole da iskaljuju bes na drugima.
Zasto bi se ogranicavali na ovu temu? :sw:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
polako... cek dok se nakupi.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Svi koji su nadrkani, neka podju u Dudinu temu o Simoru i Totu, i vidjece da neki ljudi (da ne bude zabune, govorim o zacetniku teme!) imaju STVARNE probleme u zivotu.
Odmah ce vam biti lakse...
Korisnikov avatar
By malecka
ne volim niti umem da iskazujem bes, ali sam sad STVARNO POLUDELA zbog nekih ljudi (koji su mi (bili?!) dragi)... :elektro:

btw, bananice :lol: :up:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Delete
Nadrkam se cim vidim nick Zonche :eviltrep:
:lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
:smeh:

:smeh:

jeste. neki ljudi imaju STVARNE probleme u zivotu, dok drugi imaju NESTVARNE i samo umisljaju. :smeh: :smeh:

bananice, ni svetlost sirijusa ti ne bi pomogla da dozrish.
Korisnikov avatar
By .L O S T
Zasto me nisi slusala kad sam ti pricao kakav je to bolesnik i dno dna??? Kako si mogla da ne vidis da gore nisi mogla da prodjes?

Boze, ako ikad poludim i budem imao dece samo da nemam cerku, bolje da ih onda i nemam.
Korisnikov avatar
By KiWi
jeste. neki ljudi imaju STVARNE probleme u zivotu, dok drugi imaju NESTVARNE i samo umisljaju. :smeh: :smeh:

Izvini što upadam bez najave i prava na repliku, ali u ovom kontekstu suprotno od STVARNO nije NESTVARNO. Banana je mislila na ozbiljne probleme, koji utiču na suštu egzistenciju i kvalitet života. Bez dečka, novih rolera, redovnih izlazaka može da se živi; bez kreveta, lavaboa, stana i para ne može.

Na koji si Sirijus mislio? Sirijus A ili Sirijus B?

Priča o Dudi, radostima života i žutim čarapicama je odavno ispričana. Dajte ljudi, bavite se nečim kreativnijim.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja ovako iskaljujem bes: :mjuza:
Ispadne ponekad nesto dobro...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Kiwi

Izvini što upadam bez najave i prava na repliku, ali u ovom kontekstu suprotno od STVARNO nije NESTVARNO. Banana je mislila na ozbiljne probleme, koji utiču na suštu egzistenciju i kvalitet života. Bez dečka, novih rolera, redovnih izlazaka može da se živi; bez kreveta, lavaboa, stana i para ne može.

Na koji si Sirijus mislio? Sirijus A ili Sirijus B?

Priča o Dudi, radostima života i žutim čarapicama je odavno ispričana. Dajte ljudi, bavite se nečim kreativnijim.
ne, bananica je mislio na to da dok neki pizde jer im neko nije vratio knjigu, jadna Duda je duboko zagrezla u problem psihicke prirode. Pored toga, covjek zaboravi na svoje muke:D
Korisnikov avatar
By Mr Dee
...a ti si bio veoma bezobrazan.... i dalje jesi....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!