- 06 Jul 2007, 15:42
Vec se pricalo o ovome, vec sam rekla da su oni ljudi koje kad sam prvi put srela, i prvi put razgovarala, imala osecaj da ih znam ceo zivot.........moji prijatelji.
To su retke ptice, pravi dragulji koje sretnes jednom u zivotu, ili nikada........
Imam 1 prijatelja koji zna sve i pre nego sto mu kazem, sa kojim kad cutim osecam kao da ne prestajemo da pricamo i da se dopunjujemo......
Osoba sa kojom mi nije potrebno svakodnevno fizicko prisustvo da odrzava prijateljstvo jer se ono ne moze ugasiti razdvojenoscu........osoba koju ne pozovem 8 meseci a nakon toga nastavimo gde smo stali juce.....prirodno i sa ljubavlju.........sa lakocom........jer, mi smo povezani Razumevanjem, ali onim sustinskim, kakvo ne sretoh ni u kakvog para.......Jedinim, za kojim tragam, zapravo, onim ljudskim.....
Jedinim, na koji pristajem.
Kada se dozivi tako nesto, ne moze se vise pristati na manje.
Ja i ne pristajem, zato je to 1 Covek, 1 Prijatelj...
O drugim ljudima nema sta da se kaze, nebitni su. Poznanstva povrsnog karaktera me ne zanimaju, trosila sam se dosta na to, i nisam osetila nista, nisam videla svrhu.
Ne podnosim ljude sa 1000 prijateljstava (kako to oni nazivaju), jer znam da to nije to, niti moze biti.....ne ono sto ja trazim. Kada jednom nadjes nesto potpuno i sveobuhvatno, ne mozes pristati na manje od toga, jednostavno ne mozes......