Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By helios
joj dobro da si otvorila ovu temu!
mogao bi to da bude kutak za izbacivanje svih junsko-ispitno-strebersko-rokovskih frustracija. za pocetak:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By KiWi

Meni su svi prijavljeni ispiti na kraju ispitnog roka .. još ne paničim

:auto:

Savet sa Labudicu: Štrebaj tačno određen broj sati dnevno i uvek u isto vreme. ta taktika kod mene pali :)
Korisnikov avatar
By Dina
Kod mene jos nije izasao raspored ispita sto me izludjuje... ne samo mene naravno, nego i druge. Uopste ne znamo kad nam je sta, da li ce se mozda preklopiti i sl.
Korisnikov avatar
By .L O S T
Chemu panika?
Rok ko i svaki drugi:bubbles:
Samo pametno i :yay:
By Swanheart
Kiwice nije problem u ucenju...nego me nervira to sto su mi ispiti razbacani celog juna...umesto da za 10 dana zavrsim sve ima ceo jun da provedem u (m)ucenju...:drama:
Korisnikov avatar
By Rei
Grr, a ovako izgleda raspored ispita koje mogu da prijavim

8, 8, 9, 9, 11, 21 :kletva:

Serem im se na raspored.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Hoplit
Diplomiraj...

(savet iz Kosmopolitena)
:smeh: :smeh: :lol:

kako je danas divan dan... kako je divan osećaj kad nema učenja...

:kolo:
By Swanheart
kako je divan osecaj kad ne moras na posao:peva:
Korisnikov avatar
By IriS
samo, avaj, čim završiš sa učenjem to te čeka :njanja:

a posao je divan, ja volem da idem na posao :sunce:
Korisnikov avatar
By helios
da,
iako jos uvek studiram, zivim svoj san - ne radim nista..
zapravo, swan, nije nam uopste lose..
Korisnikov avatar
By m..
Zar ne treba ta panika da bude u oktobru, il pred oktobar II.
Mislim, ne dash ga sad - imas i septembar i oktobar. wtf.
Ja sam onomad u ta dva roka dala 9 ispita, 2 cetvorosemestralna. Bila sam toliko naelektrisana da sam lebdela na sopstvenom elektromagnetnom polju i bacala munje iz ociju. Koji stres covece. Na kraju je od tih 9 ispita bilo 4 sestice, al ko ga sljivi, dala sam uslov.
I sad ko ludak redjam 9-ke i 10-ke kao da navucem aj prosek na osmicu - kao dovoljno sam se ladila (dala 36 ispita do sad, sestica iz svakavih gluposti, tipa ekonomija i sve to tako nesto). Ma zlo. Ovim tempom cu da apsolviram godinama, mozda je bolje da naredjam 9 sestica i zabatalim doktorske (posto master dobijem svejedno).
Ne znam, al me sramota da nemam bar 8, pa nisam tamo dzabe sedela 7 godina.
:misli:
By Swanheart
:hmm: pa i nije...a ti mi bese neki kolega kako ustanovismo ?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja sam vec dala par ispita (ziveo predrok!). Ostalo mi je jos "samo" 8 komada, jer, kao, planiram da ocistim godinu vec sad u junu. :zid:

Inace, moj hipersenzitivni zeludac tesko podnosi ispitni stres, tako da smajli u naslovu lepo opisuje stanje u kom se trenutno nalazim.
Korisnikov avatar
By jukie
Ma nije toliko panika, m.., nego mi je stvarno uvek bilo krivo što ne upotrebim taj junski rok kako treba... kad sam bio prva godina, prijavio sam SVE ispite i izašao, i samo sam jedan prošao i to sa 6. E to je bio bedak... Jeste da je to bio onaj najteži ispit koji su svi ostali vukli još godinu dana, ali mi je bio bedak... mogao sam valjda da izvučem 8 u septembru, ili tako nešto...
u onim sledećim godinama mi smo bili neka međufaza kada ti neki daju da polažeš ispit sa neočišćenim ranijim ispitima, a neki ne... pa mi je tu bio šareniš... bio sam poznat kao čovek koji je položio ispite ___ i ____ (ekstremno teški) pre ispita ______ i ______ (ekstremno laki)... zato što nisam položio predmet koji je bio uslov za ove druge...
Korisnikov avatar
By Delete
U junu moram da polozim bar 5 ispita...tako mi i treba kad sve ostavljam za kraj...ali ne panicim, jos ni sa predavanjima nismo zavrsili...niti je objavljen raspored ispita, ali pretpostavljam da ce da ih razbacaju i da ce glava da me zaboli mnogo vise od iscekivanja da dodje datum ispita nego od samih ispita.
Korisnikov avatar
By Draco
Jao, mene u junu ceka sest komada i trebalo bi da pocnem da ucim :) Kontam da jedan sigurno necu dati - latinski jer treba neke txts da spremim, a mrzi me do bola i u svemu, i petardu da dam nije lose :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hm...
a mi bolonjci skoro sve vec zavrsili. Imam jos 2 popravna da odradim, i to njemacki i informatiku:)
Ali, evo - da se pridruzim panicarima, mene sredinom juna ocekuje 7 ispita za kurs za turistickog vodica, i to sve za 2 dana:vruce:
Korisnikov avatar
By donquijote
I meni je muka od junskog ispitnog roka ali iz perspektive nastavnika, jer je ovo udarni rok kada izlazi najveći broj studenata. Već me hvata muka kad pomislim na nekih sto prevoda koje ću morati da pregledam u toku sledeće nedelje... A zatim slede usmeni ispiti.... Ko preživi, pričaće:teletabisi:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Daaaaaa, ispiti. Kao sto tih onomad rekoh, draga, nisi ni prva ni poslednja koja je upisala fakultet, niti prva ni poslednja koja ima frku sa junom. Imam je i ja, ali mi je sve to nekako slatko.
P.S. Dala 2. kolokvij iz NK, Swan! ;)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jukie
bio sam poznat kao čovek koji je položio ispite ___ i ____ (ekstremno teški) pre ispita ______ i ______ (ekstremno laki)... zato što nisam položio predmet koji je bio uslov za ove druge...
Hm... nije to losa taktika, time sam se i ja rukovodila pri svom rasporedu. Ali postoji i ona druga strana medalje kada te svi gledaju chudno sto jos uvek nisi dao recimo neke glupe praktikume od dvadesetak strana a jesi biohemiju od hiljadu ili kicmenjake od nesto manje od hiljadu...

Elem, jun... vec dala uporednu, sutra me cekaju dva prakticna, sedmog i prakticni i usmeni iz ekologije biljaka, a onda i dogovor za termin za metodiku nastave koju cu morati da odvalim jer su mi dali deset na hospitovanje (to bi znacilo da imam talenta za profesorovanje) i ispolazem jos jedan test i jedan usmeni. Sve ukupno: pet komada. A za apsolventski ostavljam cetiri. :nunchake:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Za mene sada pocinje period poznat i pod imenom "apsolventska bolest", i mislim da osecam prve simptome... Nekada sam znala da dajem i po vise od deset ispita u jednom roku :hypno: (jesam-li-to-bila-ja :alikako: ), a sad premeravam kako cu ova dva uspeti da spremim..... :iskolacen:

I nije to jedina stvar - kada se vec dodje do te zavrsne godine, pocinje briga oko dobijanja posla, pa i prve ponudice - sitnisi uglavnom, asistiranja, ali prihvatas, a sve da bi ispunio/la onaj zahtev "potrebno je imati radno iskustvo" pa te i sve to ometa u brzem davanju ispita, a tu negde ti se probudi i zelja da malcice vise i intenzivnije radis i na nekim drugim delovima svoje licnosti.... I tu nastaje totalni guzvanjac u glavi...... :balon:

Odbrojavanje je pocelo... Jos ova dva ispita + tri + diplomski...... AAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! :astral2:
By Swanheart
Originally posted by the1whowished

P.S. Dala 2. kolokvij iz NK, Swan! ;)

a opravdanje :smeh:
Korisnikov avatar
By Mizza
Ako Bog da, javljam sledece godine u ovo vreme kako cu se osecati kada budem docekivao junski rok.
By XanaX
ah, vrijeme rokova... podsjetila nas je asistenitica iz molekularne biofizike i poslala mejl na grupu usrdno nas pozivajuci na pismeni... no, naravno, mi znamo bolje: prvo sve odslushah i polozhish, ozhenis se, udash, dobijesh djecu i onda, nakon odgovarajuce grupne terapije, odesh na molekular biophysik...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!