Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi

MegaMarket Rodić na svojoj akciji sniženja cena do 3.6.2007 godine nudi Canonov A450 (+kalkulator,torbica, SD-1GB) za povoljnih 9.989,00 din. :pare:

Jedini problem je, što ja kao student, tolike pare odjedared ne mogu da nabašem. Sve honorarne poslove koje sam do sada radio sam otpisao (jer štrebam za majsko-junski rok). Iako se bavim masažom (što pojedini forumaši znaju iskustveno :blush: ) te pare verovatno neću moći da izmuzem za to vreme (sva četiri stalna klijenta su mi po Karibima, Maltama, Ibicama) + niko ne može da mi garantuje da će zalihe trajati do kraja nedelje ... a ne do kraja akcije.

Zato pitam:

Kako naći isplativ posao brzo? (samo da nije neka teška fizikalija)

Evo mog aparata iz mašte:

Slika

Gde li je sad ađelina sa onim njenim ponudama za part-time poslove....
Korisnikov avatar
By IriS
pa pozajmi pare jbte, vratićeš... nije to neka velika suma :nesiguran:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by kiss addict
pa pozajmi pare jbte, vratićeš... nije to neka velika suma :nesiguran:

Ne volim da zajmim .. ne volim da pozajmljujem ... Ovaj infostud traži samo neke usko stručne ljude ...

dajte bar još neki sajt za poslove, ako nema nešto kreativnije :D
Korisnikov avatar
By IriS
idi na halo oglase... tamo ima prilična ponuda honorarnih poslova

a možeš da probaš i sa sex uslugama :giggle:
By жњ
joooooj ne volim te "point & shoot" nikako...

bolje ustedi jos cetri puta toliko (strpi se) pa... kupi neki DSLR ;)

onda malo po malo.. pa koji objektiv pride....

i voila...

eto umetnickih dela :volinevoli:

besh to shkljocanje
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Slazem se sa жњ, koj ce ti to kada mozes da nabavis takva remek dela sada od aparata :love: naravno ako ti je stalo da imas dobar aparat...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bananica
Pocni da se bavis tajlandskom masazom, ili diluj:klux:

Ovo prvo - treba neko da me nauči + treba mi telo na kojem ću da vežbam

Ovo drugo - Antitalenat sam za prodaju svake vrste ... Ali zato odlično kupujem :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Iskoristi svoje ruke i napravi od gline, papira ili necim vec... vajarska dela pa ih mozes prodavati na ulici, lepo je vreme i verujem da bi mogao da za par sati dnevno meditiras u nekoj prometnoj ulici prodavajuci ih.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Kiwi
Originally posted by bananica
Pocni da se bavis tajlandskom masazom, ili diluj:klux:

Ovo prvo - treba neko da me nauči + treba mi telo na kojem ću da vežbam

Ovo drugo - Antitalenat sam za prodaju svake vrste ... Ali zato odlično kupujem :)

Evo, ja cu biti telo za vezbu! :hekla:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Adenim
Iskoristi svoje ruke i napravi od gline, papira ili necim vec... vajarska dela pa ih mozes prodavati na ulici, lepo je vreme i verujem da bi mogao da za par sati dnevno meditiras u nekoj prometnoj ulici prodavajuci ih.

Konačno jedan kreativan savet :)

Ali kao što sam naveo u prethodnom postu, antitalenat sam za prodaju ...
Korisnikov avatar
By Adenim
Napravi male skulpturice, neke seksualne i saljive, stavi cenu 300, 400 din, svedi svoj antitalenat na komunikaciju izvolite i hvala (kad ti plate)
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by SashaVsSasha
Slazem se sa жњ, koj ce ti to kada mozes da nabavis takva remek dela sada od aparata :love: naravno ako ti je stalo da imas dobar aparat...
oh boze..znala sam da nije trebalo da ti ostavim kompjuter dok sam bila na sejshelima...izvinjavam se bogatima, 10 000 JE velika suma. I da zajmis, svako trazi garanciju. (stednju ne bih ni da komentarisem, ukoliko nisi zaposleno lice, pa i tad plata da prelazi barem 25000 din)
Zivimo u Srbiji...ne znam kako da zaradis, da znam, prva bih..i ja sanjam taj aparat (skromna sam, pa mi je ovaj sto si ga postavio super!)
Sasha, snobovstino jedna!
:barf:
Decku je urgentno!
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Adenim
Da, vajarstvo je proditabilno zanimanje, lepo ti adenim kaze..evo ja sam malocas svoje sejshele isplatila..:srbin:
Korisnikov avatar
By Daliborka
U danasnje haoticno vreme, kako u svetu, a posebno kod nas u Srbiji, posao se trazi kako se zna i ume, za njega se grabi i rukama i nogama, bez stida i srama.
Takvo je vreme doslo.
:kopa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!