Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Boshko
:smeh:

diiiiiiiiiiivno jeeeeeeeeeeeeeee :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da je smesno-smesno je :lol:

Da je degutantno-degutantno je!

Bolje bi bilo da su napravili slicnu varijantu sa papom homofobom Benediktusom.Ovako sa Isusom....ne znam previshe mi je neukusno :alexis:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
neukusno isto koliko i nametanje religije. pa kad mogu oni da nas proganjaju sa biblijom, mozemo i mi ismejavati Isusa ( koji je btw bio nevidjena tetka :lol: )
Korisnikov avatar
By jukie
Još sam u šoku :colorado:
a baš lepo građen čika
Korisnikov avatar
By KiWi

Zanimljivo.

Kada su već uspeli da ukomponuju autobus u scenu prelaska ulice, trebali su bar senku da mu docrtaju ... Jasno se vidi da čovek nije pregažen ...
Korisnikov avatar
By Boshko
najbolje je da docrtas pa da objavis novu verziju... :nokti:

edit:
Originally posted by Kiwi

Jasno se vidi da čovek nije pregažen ...
jok bre, stvarno je pregazen... :yes:
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Originally posted by Boshko
edit:
Originally posted by Kiwi

Jasno se vidi da čovek nije pregažen ...
jok bre, stvarno je pregazen... :yes:
Pa naravno da je pregazen, sto bi neko uopste da snimao pa da na kraju glumac ne bude pregazen. Kako bi vaskrsao?
Korisnikov avatar
By Tot
ju, ju, ju... a kako to da se ovde javljaju samo nepobozni gejevi? Kanda se medjusobno disevangeliziramo tako nepobozni sto je naravno apsurd u kojekude gej srpskom intelektualnom diskursu. I zasto pocupkivati u taktu ovog montazom upisanog sevdaha prelepoj crnoj Gloriji Gaynor? Crnci naravno nisu opresivni prema belcima kao sto su pobozni gejevi prema nepoboznim. Pa posto je sasvim jasno da je i takva tvrdnja glupost te da je cilj promasen onda je ovo jedno simpaticno prcanje u prazno po principu uhvatimo se u kolo sa nasim resentimanima i kompleksima e da bi skupno bili jaci od NJIH koji nas opresiraju. Posto su ti ONI, smesteni medju NAS( gejevi), onda ih se ima za svagda prokazati. Mozda ipak uspe?

No, ne morate me ozbiljno shvatiti. Svako ima pravo na svoju vrstu humora i taman posla da bi ovako nesto moglo povrediti moja osecanja, mada bi mi srce bilo mirnije da je onda tema stavljena u rubriku Zabava i opustencija.

Al' meni je najsimpaticniji ovaj komentar:
Originally posted by colonia_boy
, mozemo i mi ismejavati Isusa
Naravno da mozete; nit vam ko brani, nit mi smeta

( koji je btw bio nevidjena tetka :lol: )
Naravno, rec tetka se ne mora pezorativno upotrebljavati osim sto je sasvim jasno da frekvencija upotrebe ove reci a i u skladu sa 'idejom' ove teme postulira podelu na NAS I NJIH jer mi je tesko zamisliti da se autor gornje 'misli' intimno smatra nevidjenom, prvorazrednom, tetketinom nad tetketinama. Ili bas naprotiv, upravo to ga kopka. I onda ce se predrasuda preneti na najblize okruzenje, na tzv, gay zajednicu kojoj pripada da bi se povremeno taj osecaj ponosnog pripadanja prelio u samomrznju koja se nadvladava simbolicnim distanciranjem od nevrednih pripadnika iste. To je dobar povod da se nepobozni pederaj pozabavi samim sobom a i odgovor na pitanje zasto otvaranje novih frontova (ovoga puta prema poboznim gejevima) nece pomoci ocajnom stanju srpske gay zajednice.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Tote, online psihoanaliza ti je ocajna :P

Yap. smatram se nevidjenom tetkom i nemash pojma koliko sam ponosan na to, tako da tvoja teza o samomrznji ne pije vodu.

Inache samim tim sto si u 3 ujutro nashao da filozofirash o ovoj temi, govori koliko ti ista smeta.

:bye:

p.s. Tetko :P
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
uzasno je.

ne samo snimak, vec cinjenica da smo (ljudi) stigli tako daleko da ne postujemo ama bas nista.
Lijepo je receno, ne moras da vjerujes, ali treba da postujes.
Nisam kvazi puritanac, i to svi znate. Ali, ovo je previse!
:down:
By fencysmurf
mozemo i mi ismejavati Isusa ( koji je btw bio nevidjena tetka :lol: )
naravno. to je mnogo jednostavnije od pokusaja da se o Isusu nesto sazna ili , ne daj boze, da se pokusa razumeti.

ne znas nesto? super, udri da ga ismevas, jer cim jednom tebi nije jasno onda mora da je za ismevanje.

i ko da zameri? treba tu procitati nesto vise od uobicajnog stiva - jelovnika i kalendara - a i, sveca mu, sve je nesto zakukuljeno i zamumuljeno u alegorije i razno razne simbolike , pa trazi i da se razume, za razliku od Mikijevog almanaha u kojem je sve tako lepo i zivopisnim bojama nacrtano.

:vegi:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
fency otkad si postao kreten?

kao neko ko je 7 godina ucio veronauku, isao u crkvu vishe nego svestenik, veruj mi, znam o Isusu mnogo vishe nego ti i vecina ljudi sa foruma. I za razliku od te iste vecine, ja znam zasto ne verujem.
By fencysmurf
fency otkad si postao kreten?

kao neko ko je 7 godina ucio veronauku, isao u crkvu vishe nego svestenik, veruj mi, znam o Isusu mnogo vishe nego ti i vecina ljudi sa foruma. I za razliku od te iste vecine, ja znam zasto ne verujem.
ma ko je pricao o tvom licnom iskustvu?

ja sam citirao tvoj prost jer je indikativan za misljenje vecine, a ne jer sam hteo da polemisem sa tobom o tvom zivotu i zivotnom iskustvu. obracanje u prvom licu je tu samo stilska figura.

btw. isao sam i ja na matematiku 16 godina pa je nisam razumeo do dana danasnjeg, pa sve jedno ne mislim da je treba ukinuti ili da su matematicari kreteni.

kreten ili ne. jel.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam jos pomislio da je nesto zabavno i simpaticno...

Gospode! :ua:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by bananica
uzasno je.

ne samo snimak, vec cinjenica da smo (ljudi) stigli tako daleko da ne postujemo ama bas nista.
Nisam kvazi puritanac, i to svi znate. Ali, ovo je previse!
Isuselu su poslali grejsi(mali zeleni) tako da...opusteno.
Korisnikov avatar
By Herald
Verujem u boga i ne vidim nista lose u ovoj parodiji. Smesna je i poucna.
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa.. i nije neki humor.

Na stranu 'poboznost' etc, ali apsolutno.
...

Nije smesno.

Dobri su snimci sa ulica.
Korisnikov avatar
By deželaš
koji vam je ljudi?

nije preterano smešno, ali ne vidim ni zbog čega bi bilo degitantno. gospode, popularizacija Jesus Christ Superstara je još iz sedamdesetih, tako da ne znam što vas sad ovo tangira..
Korisnikov avatar
By deželaš
zašto?
zbog "bola" vernika?

i da poštujem tačno šta?

one stvari koje ja (kao ateista) kao cenim u hrišćanstvu ne vidim ozbiljno prozvanim ovim klipom...

a gejevi (i ostali) koji su religiozni po cenu sposobnosti za ironiju i fleksibilniju interpretaciju hrišćanstva... jbga :odbij:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by deželaš

i da poštujem tačno šta?
da postujes milione ljudi koji u to vjeruju, i da postujes cinjenicu da je to nesto sto je nama vrijedno i sveto. Mozda banalno poredjenje, ali kako bi se ti osjecao da vidis montazu neke prsate prostitutke sa licem tvoje mame? Gledano sa strane, ko je tvoja mama da bi je postedjeli ismijavanja, ali tebi bi ipak smetalo i zaboljelo te.
Vjerujem da si jedan od rijetkih kome se ne mora sve nacrtati, te sam siguran da ovo poredjenje neces shvatiti kao licni atak. Prosto, mora da mi zasmeta kad se neko na najjeftiniji i najprostiji nacin sprda (namjerno sam upotrebio ovaj izraz!) necemu u sta ti duboko vjerujes, postujes i volis.

eto:hvala:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by deželaš

i da poštujem tačno šta?
da postujes milione ljudi koji u to vjeruju, i da postujes cinjenicu da je to nesto sto je nama vrijedno i sveto. Mozda banalno poredjenje, ali kako bi se ti osjecao da vidis montazu neke prsate prostitutke sa licem tvoje mame? Gledano sa strane, ko je tvoja mama da bi je postedjeli ismijavanja, ali tebi bi ipak smetalo i zaboljelo te.
Vjerujem da si jedan od rijetkih kome se ne mora sve nacrtati, te sam siguran da ovo poredjenje neces shvatiti kao licni atak. Prosto, mora da mi zasmeta kad se neko na najjeftiniji i najprostiji nacin sprda (namjerno sam upotrebio ovaj izraz!) necemu u sta ti duboko vjerujes, postujes i volis.

eto:hvala:
klip samo prikazuje slobodnu teta-Isusu kako peva ulicama i šoping-molovima. I pored svog optimističnog plana, gazi je slučaj. Ne vidim šta je tu tako bolno.

a što se tiče mame, jebiga - Isus je planetarna zvezda pa je normalno tu i tamo sresti razne montaže i zajebancije, kao i za svaku i(s)konu... što nije slučaj sa privatnim podjebavanjima (kao sa mamom :tetka: mada mi i to ne bi bilo strašno)

uostalom, od strane svojih prijatelja uvek cenim demistifikacije mojih ličnih tripova i fascinacija... lakše se diše :)

nekad sam mislio da je moguće usvojiti religiju na tako fleksibilan i integrisan način da to ne kontaminira mišljenje, ali...
sve više mislim da je takva stvar po defaultu nemoguća.. :zvizdi:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja se bojim da je nasa dalja komunikacija na ovu temu nemoguca.

Mozda sam se i zeznuo sto se tice tebe.

:zakljucano: sto se mene tice
Korisnikov avatar
By deželaš

Mozda sam se i zeznuo sto se tice tebe.

:zakljucano: sto se mene tice
:wow:

čekaj, ti se (kao muškarac, i vernik) možeš tranžirati i takvu sliku okačiti na topic Moja fotka, ali je zato problem kad neko snimi feminiziranog Isusa? ako su mi neke stvari okej na sebi i oko mene ali ne i na Isusu, onda bih se stvarno zapitao u šta i kako ja to verujem, da sam vernik...

ako stvarno nemaš problem sa homofobijom, ne vidim ni zašto bi bilo bitno ko igra Isusa.. sve dok nema realno loših posledica po druge, a ovaj klip stvarno nema takvih pretenzija...

i kapiram da najviše smeta to gaženje na kraju, ali opet... Slučaj je uvek neprijatna stvar :alexis:

ali odmah:

kontaminacija :)

ne ljuti se bananice... "ne znam šta sam počinila" :)
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Za promidzbu diskusije prilazem svez komentar koji je je stigao na text o Svetoj gori:

Religija osudjuje homoseksualnost. Nije to bez razloga! Braco i sestre, i ja sam bio homoseksualac dok nisam dopustio Bozijoj svetlosti da kroci u moju dusu punu ustajalog vazduha! O, braco i sestre, znate li vi koliko nam dusa smrdi? Eh, kad bi taj smrad mogao realno da se oseti, bezali bismo jedni od drugih! Fizioloski zena i muskarac su predodredjeni jedno za drugo! Gospod je toliko velicanstven da je dozvolio nama, gresnicima da stvaramo potomstvo! Nama koji smo razapeli Hrista Spasitelja dusa nasih! Ah, koliko je blag Gospod!Da li biste sa ponosom bilo kojoj osobi koju sretnete rekli da ste homoseksualac, ili da masturbirate? Bilo bi vas sramota, priznajte! Sramota! Ono cega vas je sit pred ljudima i pred Gospodom, greh je to, braco moja i sestre! Krstite se braco i sestre, primite Gospoda, dozivecete preporod, ponovo cete se roditi! Braco i sestre, od kada sam se krstio desilo se mnogo cudesnih stvari u mom zivotu!!!

Primite Gospoda, oseticete promenu, necete moci sebe da prepoznate! Zivot bez Boga je zivot u tami!!! Vara se onaj koji smatra da moze da uradi bilo sta bez Bozije pomoci! Braco i sestre, mi smo bez Boga INVALIDI,pre svega umni INVALIDI!!! Homoseksualnost nikada nece biti priznata, uvek ce biti osudjivana jer nije od Boga! Nije po milosti Bozijoj! Prihvatam cinjenicu da homoseksualnost nije bolest, kao sto ni preterana agresivnost nije bolest, ali da li biste vi coveku koji je preterano agresivan dozvolili da se izivljava nad drugim ljudima, da ih ubija i masakrira da bi bio srecan! Ne biste, braco i sestre! Covek je plemenito bice, on ne zeli da nanosi bol, niti zeli da mu se bol nanosi! Isto tako, homoseksualnost treba da se suzbije u coveku, jer ona je samo predispozicija koja je losa i nelogicna i ne treba joj dopustiti da se razvija. Muskarac nije fizioloski predodredjen za konekciju sa muskarcem!!! Suzbijte, braco i sestre, bilo koju losu i bludnu misao u sebi, oseticete tada kako vas Gospod nagradjuje darovima koji nisu od ovoga svete koji je lazan! Oseticete darove neprolazne! Radovacete se, a necete znati ni zbog cega! Plakacete, ali od srece! Pruzite ruke Gospodu, neka Vas vodi, ubijajte bludne misli koje prljaju duse nase, Gospod ce vas voditi i bdeti nad vama! Ne tezite ka lazi, braco i sestre, vec ka ISTINI! A samo BOG JE ISTINA I SVETLOST; SVETIONIK KOJI NAS OBASJAVA U TAMI!!!

NOVI SAD, 18.05.2007. Leta Gospodnjeg.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!