Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By west end
Ceprkajuci po chinternetu procitao sam na sajtu rts-a izjavu direktora Tijanica:"Mariju treba nagraditi ako vlada nema para moze rts da pripomogne"

Ona mora biti nagaradjena maximalnim iznosom kao sto su i nagrade za sportiste a te pare se moraju naci,ako vlada ima para za razna sranja;osnivanje ministarstva za gubljenje vremena itd...

Osim maximalne novcane nagrade Marija Serifovic po meni mora biti odlikovana,niko toliko nije pozitvnog uradio za Srbiju kao sto je Marija.Po prvi put se zbog Marije ponosim sto sam iz Srbije:hail:

Kako je vase misljenje o ovoj mom predlogu?:hvala:
Korisnikov avatar
By Stripi
Nećeš.

OT

Pa ono, kad svima daju zašto ne bi i njoj?
Samo mi nije jasno kako to RTS ima više novaca nego državna blagajna?
Korisnikov avatar
By Adenim
da joj prodje dan.....

Originally posted by Stripi
Nećeš.
:up:
Kako tebe covek da ne voli....
Korisnikov avatar
By Adenim
Sto te vole ljudi ili ja?
Korisnikov avatar
By KiWi

Zaslužuje.
Samim tim što je ušla u "Eurosong" mašineriju i ostala samo svoja je dovoljno za medalju ... Hari, Željko pa i one tri cure iz Bosne od pre koju godinu su totalno izmenili svoje nastupe za nastup na Eurosong takmičenjima .. Marija je ostala kakva je bila i ranije ... Da je htela mogla je da ode na neku smrt dijetu skine 15 kila i do Helsinkija bude mršava i obučena u neku beby plavu svilenu haljinicu .. ali nije.

To što je prva pobednica iz Srbije na Eurosongu (i prva učesnica for that matter) zaslužuje odlikovanje bez objašnjenja.

@Adenim: Tebi je sigurno zanimljivo sa samim sobom. Koliko ja kontam kroz postove ti si kontrast svega što je mainstream pa čak i gay mainstream ...
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni su naši krvavi.
Od svih slika MArije Šerifović Jutarnji list od jučer je puknuo, sasvim slučajno di ona skakuće pa se digla košulja a izletilo joj malo škembice van :blush:
Korisnikov avatar
By Marvin
E jebi ga.
Kad je pobedila ja sam umro.
Ako uspem da se ubacim u Arenu za finale- umreću.
(znači mi- skontali ste)

Ali odlikovanje!
Za pobedu na muzičkom festivalu?

A da se mi svi ritualno spalimo na zimu pa da može o tu lomaču da se greje?

To što ga mi znamo preterati.... E to niko ne zna! :barf:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Kiwi

@Adenim: Tebi je sigurno zanimljivo sa samim sobom. Koliko je kontam kroz postove ti si kontrast svega što je mainstream pa čak i gay mainstream ...
Hmmm...si siguran? Nekako se cini da je njemu dosadno sa samim sobom...

Biti kontrast gay-mainstreamu (ma sta sad to bilo) je pozeljno...ali...on to nije...

...On je kontrast samom sebi i tu nastaju trenja...
Korisnikov avatar
By KiWi

@Marvin: Bar u narednih 20god niko neće postići taj uspeh ... možda zbog toga ...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Marvin
E jebi ga.
(znači mi- skontali ste)

Ali odlikovanje!

A da se mi svi ritualno spalimo na zimu pa da može o tu lomaču da se greje?

Lordi dobili spomenik. Sto Marija ne bi dobila odlikovanje?

( mislim kad vec iste delimo svakom smoru koji loptu baci ispod/iznad mreze, whatever )
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by M M and I
Originally posted by Kiwi

@Adenim: Tebi je sigurno zanimljivo sa samim sobom. Koliko je kontam kroz postove ti si kontrast svega što je mainstream pa čak i gay mainstream ...
Hmmm...si siguran? Nekako se cini da je njemu dosadno sa samim sobom...

Biti kontrast gay-mainstreamu (ma sta sad to bilo) je pozeljno...ali...on to nije...

...On je kontrast samom sebi i tu nastaju trenja...
:lol:
By Swanheart
sto da ne...
kad mogu da dizu razne gluposti i da bacaju pare na skroz neke bzz stvari sto ne bi ona dobila neki kesh...

off...Adenimkice je l` to tebe drma prevremeni kilmaks :kokice:
Korisnikov avatar
By Marvin
Bar narednih 20 godina se neće ponoviti TAJ uspeh?
Spomenik se neki spominje?

Koja histerija kolektivna... juuuu....

Odo ja sa ove teme.
Volim Eurosong- mnogo volim... no zgadiće mi se uz vas...

Odlikujte. Od gline je pravite.
Ako ste ženskog roda a vi se čim ona prodje pored vas natrćite i skinite gaće... :zacepi:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Swanheart

off...Adenimkice je l` to tebe drma prevremeni kilmaks :kokice:
Ne, postpubertetsko ludilo izazvano pojacanim suncanim delovanjem, a mozda je i klimaks...
Korisnikov avatar
By M M and I

(znači mi- skontali ste)

Ali odlikovanje!

A meni ne znaci toliko...uopste. Ipak smatram da ako se vec novac poreskih obveznika deli sakom i kapom svakom ko sutne loptu u izmedju stativa, ubaci je u kos kako treba ili puca uspesno (npr. Sekaric)...Zasto onda to ne bi dobila i Marija.

Znaci ili svima ili nikome. Iz perspektive poreskih obveznika bolje ovo drugo...ali nikako kosarkasu, vaterpolisti,teniseru da - pevacu koji isto tako donese Srbiji prvo mesto na veoma poznatom takmicenju NE. Sta su to sportisti...bogom dani ili...???
Korisnikov avatar
By Paki
Pa možda baš zbog toga?
Obezvređena je institucija odlikovanja. Pogotovo je to učinjeno devedesetih. A sada bi nastavljači politike devedesetih to trebalo i njoj da dodele?
Za mene bi to bilo poniženje.
Odlikovanje kao takvo ne, ali adekvatna novčana nagrada da.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Negde na netu (neki strani forum ili tako nesto u vezi evrovizije)juce procitah da uvek prvo mesto na evroviziji ima veze sa politikom (kao i za miss), a da su drugo i trece ono pravo (nenamesteno)

Sta vi mislite o tome?!

(znam da je off...ali...)
Korisnikov avatar
By Delete
Ma ja nesto kontam da ce od tih silnih cuda Marija da digne nos i nece moci ni sa tenkom da joj se pridje..a mozda samo gresim :)
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Paki
Pa možda baš zbog toga?
Obezvređena je institucija odlikovanja. Pogotovo je to učinjeno devedesetih. A sada bi nastavljači politike devedesetih to trebalo i njoj da dodele?
Za mene bi to bilo poniženje.
Odlikovanje kao takvo ne, ali adekvatna novčana nagrada da.
Ja recimo nisam ni pomislio na odlikovanje...vec CASH...i to u istoj onolikoj sumi koju dobijaju i kojekavi sutaci lopte, ubacivaci iste u kos...ili strelci...ili, ne daj boze, teniseri...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bez ikakve rasprave zasluzuje i novcanu nagradu i odlikovanje...

Samo se nadam da nece biti kao sto je KIWI izjavio, i da nece niko ponovo to postici u narednih 20 godina.

Mislim da cemo ako ne za par godina, onda za 5 godina sigurno opet biti prvi.
Jer mislim da imamo zaista kvalitetne pevace, kao i producente.
Kada pogledam kakve budalastine ostale zemlje salju, zaista izgleda smesno da ponovo ne pobedimo u narednih par godina.

Mada ko zna kaakve ce se sledece godine pesme praviti, zbog uticaja pesme Marije Serifovic... mozda ce svi hteti da prave kvalitetne i osecajne pesme...
Ali to ostaje da vidimo sledece godine u Beogradu! :)

Ulgavnom, bas mi je drago sto smo osvojili prvo mesto, i to odmah posto smo usli u sve to kao samo Srbija.
I jos draze mi je sto je taj prvi nas izvodjac bila Marija.

:fancyklap: za Mariju!
Korisnikov avatar
By west end
ja zbog ove ogromne daljine na kojoj sam sve informacije dobivan sa chintereneta:
--3.100.000 u Srbiji pratilo prenos evrovizije
--2.700.000 u Srbiji pratilo docek Marije Serifovic
--izmedju 50.000-70.000 ljudi doslo na docek Marije Serifovic
-cestitka koemasra EU Oli Rena Borisu Tadicu povodom pobede Marije Serifovic
malo kojem sportisti ili sportskoj ekipi je to poslo za rukom;)

Sta se dosada u svetu znalo o Srbiji?
-maligni tumor na zdravom Evropskom tikivu,deponija za kriminalce i ratne zlocince,homofobija,primitivizam,mladje paleolitske tuce pristalica komunistickih timova petopkrake i partizana

Evo kako samo Britanski Foreign Office opisuje Srbiju: prjlavstina svuda ,mrze gay-eve, a vozovi za nepoverovati koliko puno kasne,na distanci od 80km beograd -novi-sad ide 4h:flaming:

Ta slika o Srbiji je jako puno promenjena u svetskoj stampi..ne pamtim toliko lepih reci u svetskim medijima posle Marijine pobede o Srbiji i Srpskom narodu.

:grouphug:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Kesh da, odlikovanje ne.

Ko ih je sve dobijao to bi bila uvreda.

Mada shta znam, ako tje vetj da prave spomenik akcionim herojima mogli bi i Mariji. I eto novog mesta za pisanje gay grafita. Sigurno bi vrlo brzo lokacija postala kultna.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Sad slucajno naletjeh na snimak na youtube-u snimak o tom odlikovanju, neki (cini mi se pijani) matorac se zestoko izasrao...
a ni ona me nije bas odusevila...
link ka klipu
:shok:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Koji sportista je učinio da cela Evropa (ili bar skoro cela) skandira Srbija!? Marija je promovisala Srbiju na najlepši mogući način, i za razliku od drugih takmičenja, pobeda na Evroviziji dovodi celu Evropu u Srbiju, time pozitivno utiče i na turizam zemlje i bla, bla, bla, da ne lupam više, zaslužila je to bedno ebeno odlikovanje! Kome se to ne sviđa može slobodno da emigrira!

Pa jbg, ne dele se ordeni samo za vojne uspehe, već i za uspešno promovisanje zemlje, što je Marija svakako uradila. Zaslužila je i orden, i novčanu nagradu. Al Srbi ko Srbi, moraju da ciganišu oko svega...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!