Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zorica Pardovicki
Svi smo mi ljudi smrtni, ni previse dobri ni previse losi, kvarljivi, povodljivi, sa manama i kvalitetima. neko tvrdi da duzina zivota zavisi od zivotne discipline, neko tvrdi da zavisi od genetike, a neko kaze od bozije volje....ko ce ga znati... ja sam evo napunila 82 godine, zivela sam kako sam zivela, nikog nisam mrzela, dobre ljude sam volela, a lose izbegavala. od ucenja nikad nisam bezala, novotarije me uvek interesuju, imala sam i imam skladan brak sa mojim deda Radomirom evo vec vise od pola veka smo zajedno, ali sam ga priznajem 7 puta u tom periodu prevarila sa drugim muskarcima. priznajem, ali i on je mene varao, a to nije ni krio. ali eto opstao nam brak, jer smo se uvek postovali i gledali da bude dobro i meni i njemu. sin i snaja su nam otisli u inostranstvo, tamo se skucili, imaju svoju egzistenciju i nama salju pare, a ja i deda zivimo sa njihovim sinom a nasim unukom Radoslavom zvanim Rajko u zajednickom domacinstvu. deda i ja imamo lepe penzije.
zivi se nekako.
pusila sam i pila u zivotu, ni malo ni mnogo. koliko mi je prijalo. ne bi mi bilo krivo sutra da umrem, jer sam zivela kako sam htela.
kako vi gledate na zivot i njegovu duzinu. posto je sdosta forumasa izjavilo da im smetam na forumu jer sam stara volela bih prvo njih da cujem da li zele da dozive moje godine i ako ne zele, zasto ne zele.
kakav vam je kvalitet zivota? kako ga cenite? da li ste lenji ili vredni? da li se borite ili samo kukate?
sve me interesuje, samo pisite... moj unuk Rajko mi se slabo poverava, ali vidim da mu dusu nesto izjeda, pa hocu ovako da se upoznam sa stavovima mladih ljudi, da bih mogla i mom Rajku da pomognem delima a ne recima.
:)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Slazem se.
Treba dodati zivot godinama i uzeti sve od zivota, kao sto kaze baka Zorica Pardovicki.
:yes:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ludujem do jutra...bas me briga sta ce biti sutra....
Korisnikov avatar
By Zorica Pardovicki
veceraske nam se moze svima. ko sta oce neka radi.
mala Marija nam je osvetlala obraz.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!