Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By //BlOg//
doshao sam na ovaj forum jer sam hteo da vidim kako izgleda gay scena u srbiji i odmah sam docekan na noz.

besni i nezadovoljni srbi iz srbije narocito, odmah su me napali iz samo njima znanih razloga. cak su me nazvali i pogrdnim imenima i smejali se mojoj fotki.

pojedinim gay ljudima u srbiji svakako treba pomoc jer su kao i verovatno ogromna vecina u drzavi isfrustrirani dugogodishnjim unutrashnjim besom zbog losheg zivota.

pa nisam ja glavni krivac shto vam je plata 150 £ mesecno. kada bi toliku mrznju iskazali prema onima koji su odgovorni za takvo vashe sranje mozda bi vam plata i bila 1500 £

sve dok se ljutite na nekog drugog zbog sopstvene nesrece bice vam josh gore!
Korisnikov avatar
By Azdaja
A zasto je ovo u golicljivim stvarima?!
Korisnikov avatar
By .L O S T
Teoretski mudro zboris...
Ali...
Sto se potresas toliko oko toga sa slikom :wtf:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by faijnfa
A zasto je ovo u golicljivim stvarima?!
i ja se pitam ... i prebacujem u Kafic ... ovo je nekako prica UZ KAFICU :skorpija:
Korisnikov avatar
By селпередејз
Ne znam shta ti je ko rekao (a shta ti njemu), ali je detinjasto neciji odnos prema meni objasnjavati drustveno-politicko-ekonomskom sitovacijom u zemlji.
Ili nije detinjasto, novajlijo?

edit: A da smo besni - jesmo. Nalazimo se u stanju hladnog gradjanskog rata, izmrcvareni medijskim i psiholoskim i pravim bombama, ne znamo jal' cemo levo, jal' cemo desno, k'o ono magare izmedju dva plasta sena, a napred ne mozemo jer smo zaboravili da se dekomunizujemo... A i objekat smo geostrateskog rata... Jos se i dobro drzimo!
edit2: Hmmm, sad sam nesto procitao u Smecu... pa isti si kao i MM&I, ne znam gde je frka :nokti:
Korisnikov avatar
By 2kune
Srbi odvajkada behu onaj besni deo hrvatskog nacionalnog korpusa... :giggle:
Korisnikov avatar
By tramp
:sudija: sto si vickast nocas :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by VValter
Ne znam shta ti je ko rekao (a shta ti njemu), ali je detinjasto neciji odnos prema meni objasnjavati drustveno-politicko-ekonomskom sitovacijom u zemlji.
:up:
Korisnikov avatar
By Zorica Pardovicki
srbi su besni kao risevi zbog sveukupne politicke situacije.
ali zato ja i ne idem na sastanke Srpske radikalne stranke, cija sam clanica.
nemam snage za politicka prepucavanja. glasam za radikale, ali ne sastanchim.
krckam svoju penziju i uzivam.
:B
Korisnikov avatar
By Rei
Oce to od nejebice. :sigh:
Korisnikov avatar
By TETKA DARA
Zato shto svi glume neko ludilo. :kesa:

Jos ako su u tinejdzerskim godinama pa su u fazi u kojoj mrze ceo svet i sve oko sebe a ne znaju ni sami zashto to je onda smrtonosna kombinacija :paki: :paki: :paki: :paki:
Korisnikov avatar
By //BlOg//
ja sam odavno napustio takvu sredinu kao shto je srbija, tj. moji roditelji su jer sam tada bio veoma mali. cak me isprva nisu hteli uciti srpskom jeziku jer su bili revoltirani odnosom drzave prema njima. reshili su da ovde nastave zivot i vaspitaju dete onako kako smatraju da je ispravno. mislim da nisu pogreshili u toj svojoj odluci.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ BIOg to shto te je neko na forumu napao ne treba da shvatis preozbiljno i licno.

Ovde ima dosta ljudi koji vise na forumu po ceo dan i znaju da istresaju svoj bes na drugima bez ociglednog razloga ali vecina ljudi su shto bi Britanci rekli dissent people

Generalno u Srbiji postoji veca kolicina frustracije medju stanovnistvom zbog lose situacije u drzavi i moralnog posrtanja nacije.

Nemogucnost putovanja i upoznavanja sa razlicitim ljudima i kulturama su takodje doveli do ne tolerancije i ne postovanja kao nacina komunikacije. :rei:

Jednostavno mnogim ljudima fali ta osnovna osobina a to je sposobnost da se pristojno komunicira sa ljudima na svakom nivou.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Lakiboy_ns

Jednostavno mnogim ljudima fali ta osnovna osobina a to je sposobnost da se pristojno komunicira sa ljudima na svakom nivou.
Da, a posebno onom ko te je i isprovocirao. Ne obaziri se na njega, vecina stvari koje napishe su gluposti i provokacije.
Korisnikov avatar
By //BlOg//
@ Lakiboy_ns

hvala na podrshci i objashnjenju. ali te osobe moraju znati da ja nisam krivac za njihove probleme i frustracije i ne moram trpeti takvo ponashanje. ovde ljudi kada imaju neki problem ili osecaju veliki bes i nezadovoljstvo odu lepo kod psihologa i on im da savet.

a da, primetio sam da na ovom forumu gay ljudi nemaju svoje slike u profilu shto nije slucaj za forumima u uk. ovde skoro svaki porofil ima sliku osobe koja daje komentare, pa lepo mozesh videti sa kim "pricash". i onda mene kritikuju shto sam postavio svoju sliku!?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by REI

Da, a posebno onom ko te je i isprovocirao. Ne obaziri se na njega, vecina stvari koje napishe su gluposti i provokacije.
Da Adenim stvarno zna da bude kao shto sam vec napisao a Bitch for no reason! :elektro:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by //BlOg//
@ Lakiboy_ns

a da, primetio sam da na ovom forumu gay ljudi nemaju svoje slike u profilu shto nije slucaj za forumima u uk. ovde skoro svaki porofil ima sliku osobe koja daje komentare, pa lepo mozesh videti sa kim "pricash". i onda mene kritikuju shto sam postavio svoju sliku!?
Razlog za to je shto Srbija nije gay-frendly zemlja i vecina ljudi nisu outovani a ovaj forum posecuje mnogo ljudi te stoga ne zele da ih svi vide.Biti gay u homofobicnoj Srbiji moze biti prilicno opasnio i velika vecina ljudi ne zeli da objavi svoje fotke :srbin: :zastava:
Korisnikov avatar
By Rei

To ovde nije tradicija ne samo na gay forumima, vecina ovdashnjih voruma ima tu opciju ali je retko ko koristi, slike se obichno stavljaju u posebne teme, pa je to sluchaj i ovde.
Pored toga na ovom forumu to je zdravstveni rizik :doh:
Korisnikov avatar
By Rei
Da Adenim stvarno zna da bude kao shto sam vec napisao a Bitch for no reason! :elektro:
Shto je najgore, po svemu sudeci ponosi se time. :plavuso:
Korisnikov avatar
By //BlOg//
znate shta, kako izgleda zivot u homofobicnoj sredini znam i sam. nemoj te misliti da je uk neshto preterano tolerantna, svakako da je tolerantnija od srbije ali i ovde se skoro svakodnevno napadaju (uglavom poznatije) gay osobe. i ovde postoje tabloidi koji pishu sve najgore o recimo vencanju elton john i njegovog decka. dakle, svugde ima homofobije i nijedno drushtvo nije oslobodjeno toga. e sad, razlika je u odnosu drzave prema tome. ovde policija oshtro reaguje na takve napade i cak politicari daju izjave gde osudjuju takve napade. da li je to slucaj u srbiji ne znam.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
pojedinim gay ljudima u srbiji svakako treba pomoc jer su kao i verovatno ogromna vecina u drzavi isfrustrirani dugogodishnjim unutrashnjim besom zbog losheg zivota.

pa nisam ja glavni krivac shto vam je plata 150 £ mesecno. kada bi toliku mrznju iskazali prema onima koji su odgovorni za takvo vashe sranje mozda bi vam plata i bila 1500 £

sve dok se ljutite na nekog drugog zbog sopstvene nesrece bice vam josh gore!
:up:
Korisnikov avatar
By vremecuda
@ BIOg to shto te je neko na forumu napao ne treba da shvatis preozbiljno i licno.

Ovde ima dosta ljudi koji vise na forumu po ceo dan i znaju da istresaju svoj bes na drugima bez ociglednog razloga ali vecina ljudi su shto bi Britanci rekli dissent people

Generalno u Srbiji postoji veca kolicina frustracije medju stanovnistvom zbog lose situacije u drzavi i moralnog posrtanja nacije.

Nemogucnost putovanja i upoznavanja sa razlicitim ljudima i kulturama su takodje doveli do ne tolerancije i ne postovanja kao nacina komunikacije. :rei:

:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Nemogucnost putovanja i upoznavanja sa razlicitim ljudima i kulturama su takodje doveli do ne tolerancije i ne postovanja kao nacina komunikacije.
I jos jednom :up: :right:

dies irae..dies illa...
Korisnikov avatar
By селпередејз
Hmmm,
ja i dalje ne kapiram shta on hoce.
Da se forum ophodi prema njemu onako kako on misli da je zasluzio? Kao ljudsko bice?
Sve maglovito navodeci neke civilizacijske jazove izmedju Srbije, koju je naucen da ne voli, i Britanije.

Aj dont giv a shit ekshuli, i stvarno ne znam sta mi treba da glumim bitcharku po topiku. :pegla:
Korisnikov avatar
By Zorica Pardovicki
a sta ces, srbi su kukavice,
oni vole da tuku svoje zene a plase se svoga sefa na poslu
i takvi su...
a plase se Seselja. a tuku svoje zene
Srbi su kukavice i sonje
rekla bi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!