Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Kako zamišljate predstojeće izvanredno stanje? Kako se ponašati? Što odjenuti? Čime se zabaviti? Treba li se u postojeću kozmetičku liniju dodati neka posebna pomada za takve prilike? Kakve će se frizure nositi? :merlinka:
Korisnikov avatar
By m..
Ju, pa zbunices ljude, to se ovde zove vanredno stanje.

Ja sam se silno zacudila pre 7 godina kad sam saznala da je izvanredni student u stvari vanredni student i da nije onaj sto ima sve 10-ke, odnosno sta god je u HR najvisa ocena, kontam 5.

Elem, ne znam, ja bih najradije da emigriram.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by m..
Iju! Šejm on mi... Al dobro je učiti strane jezika ako bi se dala u emigrante... :svetac:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by 2kune
Kako zamišljate predstojeće izvanredno stanje? Kako se ponašati? Što odjenuti? Čime se zabaviti? Treba li se u postojeću kozmetičku liniju dodati neka posebna pomada za takve prilike? Kakve će se frizure nositi? :merlinka:
Povecacu kolicinu outdoor sexa :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Pipin
Ja sam odlučila da uopšte ne budem u drugom stanju, pa makar ga i proglasili.
Korisnikov avatar
By Zorica Pardovicki
ja cu kao i za vreme bombardovanja da sedim sa komsinicama ispred kuce na klupu i da gledam u nebo.
kad je bilo bombardovanje rekli su nam da nekad hoce da pukne sa neba i zbog probijanja zvucnog zida, a ja nikad nisam znala gde je taj zvucni zid koji puca.
Korisnikov avatar
By rial
hoće li se izvanredno stanje dogoditi ovdje ili negdje drugdje? Hoće li, ako bude izvanredno stanje, se nešto promijeniti? Hoće li ta situacija utjecati na događaje koji će biti zabilježeni u povijesti kao "SITUATION X" ili će ono samo po sebi biti prilagodnjivo najneprilagodljivijim?
Hmmmmmm Teška su to pitanja!!!!!
Korisnikov avatar
By Dirrty
aaaaaaaaaa vanredno... ja se jos pitam...

ali opet ne kapiram temu...

da ja vratim ipak stari potpis :merlinka:
Korisnikov avatar
By rial
što se pitaš???
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa pitam se kakve veze bilo sta ima sa izvanrednim stanjem i zasto bi to uopste bila tema, odnosno kako to moze da se definise u jednu temu...

uglavnom sada i kada znam da je to ustvari vanredno... opet ne kapiram :(
Korisnikov avatar
By rial
e pa to moraš pitati dvije kune, on je otvorio toppic.
ja ipak mislim kako je svako izvanredno stanje ono stanje kod kojeg određenja društvena elita (večinom manjina) želi se rješiti večine koja joj je odgovara, pa uvodi instituciju izvanrednog stanja kako bi zakonski mogla sprovesti čistku te večine i zavladati till death do them part.
Korisnikov avatar
By Dirrty
mozda... ali opet nisam shvatio njegov post vezan za temu.

shvatam ja sta znaci pojam izvanrednog stanja...
Korisnikov avatar
By Pipin
Mislio je na Nikolića i njegovu izjavu dok je još bio predsednik Skupštine da će proglasiti vanredno stanje zbog Kosova.
Korisnikov avatar
By rial
moje osobno mišljenje je kako se on referira na Nikolićevu izjavu kako će uvesti izvanredno stanje na Kosovu, ali zbilja ne bih htio govoriti u njegovo ime, jer nisam siguran u to. To je samo moje mišljenje. Eto...
Korisnikov avatar
By Dirrty
axa...

pa dobro... ne zelim uopste komentarisati politiku radikala...
njima treba zabraniti rad...

mada posluzili su ipak necemu.. da se Kostunica domogne mesta premijera
Korisnikov avatar
By rial
ja kao Hrvat iz Hrvatske uopće ne želim komentirati političku situaciju u susjednoj državi s kojom smo do prije par godina imali - zna se što... tako da me savršeno boli q. za to... bitno je da smo dali Srbiji 12 bodova na Eurosongu, te da to činimo konstantno od prvoga dolaska SCG-a na ESC.
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa ipak imamo dobre pesme, morate priznati :)
Korisnikov avatar
By rial
pa sada, iskreno rečeno meni je daleko od svih srpskih pjesama na ESC bila NE PALI SVETLA U SUMRAK, pa nakon toga HALO HALO.
ovo što ste šavali zadnjih godina je glazbeni horror koji je dobro umotan u producentski celofan. ipak bolje i marija ili joksimović nego ceca ili ona plastična sa K....
Korisnikov avatar
By Dirrty
ne znam za to ranije...

Joksimoviceva pesma iako imam kvalitet, nisam je voleo!

ali Marija je stvarno imala i kvalitetnu pesmu i prelepo je otpevala.

uglavnom nema veze, jos jednom hvala za 12 poena :)
Korisnikov avatar
By селпередејз
Originally posted by rial
moje osobno mišljenje je kako se on referira na Nikolićevu izjavu kako će uvesti izvanredno stanje na Kosovu, ali zbilja ne bih htio govoriti u njegovo ime, jer nisam siguran u to. To je samo moje mišljenje. Eto...
Liar Liar
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by m..
:lol:
baš mi neko reče da je o nikolićevom biseru saznao sa hrt-a i na trenutak se zbunio rečenom razlikom. :)
mada, kad je tomislav the smisleni u pitanju, mislim da se oba značenja reči mogu bez problema aplicirati na situaciju. :egzorcist:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!