Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Upoznate nekog i taj neko Vam se nikako ne svidi. Prosto Vas nešto nervira, ide na živce, mislite da je kreten...

Kako se u kasnijim kontaktima postavljate prema toj osobi? Ima li kontakata? Zašto???

Recimo da znam za primer dosta persona koje jedna za drugu kažu "baš mi ide na živce", a redovno se kuckaju preko neta... U čemu je fora?

Recimo ja... To stvarno ne razumem. Ako me neko nervira, brateee nervira me i neka se goni u k što dalje od mene. Prosto nemam želju toj osobi ni "zdravo" da kažem, a kamoli nešto više.
Korisnikov avatar
By tramp
sa osobama koje mi idu na zivce komuniciram koliko moram - uglavnom ako je vezano za posao ili neke projekte a inace ih izbegavam koliko mogu bez pravljenja scena
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by tramp
sa osobama koje mi idu na zivce komuniciram koliko moram - uglavnom ako je vezano za posao ili neke projekte a inace ih izbegavam koliko mogu bez pravljenja scena
Potpuno isto.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Pa znas kako, ja se dugo trudim da se to ne orimecuje, ko zna mozda odluci sama da ode ako primet da sam nezanimljiv, ali u jednom trenutku ( a za to e dosta potrebno), pukne mi film i jednostavno cutim, bezim itd., a ako ni to ne upali, onda je popickam da ne zna gde se nalazi. :)
Korisnikov avatar
By Deksi
Pa malo mi je glupo da oteram u picku materinu nekog samo zato sto me nervira...uglavnom svedem komunikaciju na minimum,vidjanje neobavezno i sl. ne dolazi u obzir zato sto stavim do znanja da nemam neku preteranu zelju da se druzim s tom osobom i da ne moze da se uklopi u moj shablon gotivnog drustva.....
Korisnikov avatar
By decko
@ bigirl - carica si, majke mi :lol:

Tacno sam znao da ces otvoriti ovu temu... :giggle: :kiss:

Maaaaa.....pricacemo live o zakljucku u vezi tih kretena, koza i sl :zavera:

:mazi:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by decko

:D

:love: :kiss: :love:
Korisnikov avatar
By decko
on:

kad me neko nervira izbegavam ga i ne foliram se da mi se svidja. tacno znam kad se neko folira da mu se ja svidjam i to mi je dno dna tako da tek to mrzim....

...i tako :)
Korisnikov avatar
By Delete
Ma posaljem ga u tri lepe, pa nek` posle razmisli dobro da li ce mi se obratiti. A ako sam bas dobro raspolozena za zezanje, onda cu da ga podjebavam tako da mu se smucim do te mere da mi se sam vise nikad ne javi.
Korisnikov avatar
By HARP
Retko ko udje u moj zivot...
Ostale drzim na distanci.... :nokti:
Korisnikov avatar
By Loni
Kad cujes da neko za nekog kaze: - Bas me nervira. Kreten itd. najcesce je to samo puka retorika.

Da zaista tako misli pa ne bi mu se više javljao.
Korisnikov avatar
By gorilica
Retko ko me nervira, a one koji mi i nisu baš nešto prirasli za srce jednostavno ignorišem. Život je isuviše kratak i dragocen da bih ga trošio na periferne likove.
Što se tiče primera iz uvodnog posta, pa, u pitanju je već patologija.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ima ljudi koji me nerviraju na cudan nacin... nekako volim da me nerviraju! sa njima i imam nekakvu komunikaciju...

...a kad se desi neko koga bukvalno "ne mogu da vidim ocima"...eeeeee....to se odmah vidi! izbegavam, sklanjam se i jako sam hladna....prosto animozitet prema nekim ljudima (opravdan ili ne) me prosto prevazilazi i ne mogu da se kontrolisem
Korisnikov avatar
By Dina
Ako mi se neko ne dopada ne cujem se sa tom osobom. Ali to je obicno ravnodusnost. Da me iznerviraju mogu samo ljudi koji mi znace i koje uvazavam. Tako je mozda i sa tim ljudima koje si ti sretala, mozda ih neko u nekom trenutku nervira pa to ispoljavaju. Ili kad je o ljubavi rec, prorade razni strahovi. Cesto sam slusala da ljudi pljuju po osobama sa kojima su, a ustvari im te osobe znace...
Korisnikov avatar
By m..
Pa ne komuniciram, ako ne moram, ako moram onda svedem komunikaciju na minimum, onako sve fino i kulturno ali sa distancom, pa ocenim koliko je osoba u stanju da skonta tu distancu, pa ima manje ili vise odjebi subtexta u komunikaciji...
Korisnikov avatar
By .L O S T
Uopste ne vidim to pored sebe, ne primecujem... godine vezbanja jbg.

Skoro sam u jednoj maloj prevari uhvacen od strane jedne curketine koja je zgranuto rekla nesto, ne znam bas sta ali sam provalio da joj se to ne svidja, no ja sam nastavio svoj posao.
Nakon minut nisam znao da kazem ko mi je to rekao, ni face da se setim ni ma sta :tuc:

A sa takvim idiotima sam odavno prestao da se raspravljam o ma cemu, nek misle sta god hoce...
Korisnikov avatar
By vremecuda
Obicno se distanciram od takvih....
Ne moze bas svako da udje u moj zivot,mislim ne dozvoljavam...:nono:
Korisnikov avatar
By Deksi
E da...kod mene stoji jedna stvar....neke ljudi koji su kreteni mogu da gotivim iz nekog meni nepoznatog razloga.......
Cesto mi se desava da je neka osoba ok ali da je ja ne zgotivim...ne znam zbog cega ali recimo samo da mi uzasno ide na kurac...u tom slucaju cu pre da prezivim kretene prema kojima sam ravnodusan a bezacu od ovih osoba koje su kao ok ali mene zivciraju......
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Gorski vilenjak
Kad cujes da neko za nekog kaze: - Bas me nervira. Kreten itd. najcesce je to samo puka retorika.

Da zaista tako misli pa ne bi mu se više javljao.
Slazem se potpuno!

Ima par ljudi na poslu koji me izludjuju. Trudim se da ih nista ne pitam*, a ako me oni nesto pitaju (u vezi posla naravno), odgovorim im.

*ima nas desetak u kancelariji i stalno moramo jedne druge da pitamo nesto... :unic0rn:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kada bi Morgan imao bilo kakav socijalni odnos sa kretenima to bi negativno uticalo na njega samog. Morgan je sklon, ako je potrebno i brutalnom cooliranju dotichnih.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by tramp
:up:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne vidim kretene oko sebe niti ih poznajem a kamoli da pricam sa njima. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Svi smo mi negde kreteni....

Zavisi iz kog ugla se gleda...

Ne?
:federi:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Morgan Le Faye
Kada bi Morgan imao bilo kakav socijalni odnos sa kretenima to bi negativno uticalo na njega samog. Morgan je sklon, ako je potrebno i brutalnom cooliranju dotichnih.
Galateja se slaže sa Morganom. :D
Korisnikov avatar
By Egon
da li je mogucje da se razumem za denijem ????

da upravo ...

eto ... ja mislim da je deni kreten ... al eto .. .razumeli smo se ...

@ bigirl ...

ja dnevno provedem najmanje po 4 sata razgovarajucji sa kretenima

naravno oko posla al chesto sam im i psiholog i rame za plakanje
i brat i sestra i majka i otac ...

po zanimanju sam komunikolog ... :)

vidish ...

kako dnevno provedem najmanje po 10 sati iskljuchivo razgovarajucji sa ljudima od umetnika, kvazi umetnika, predsednika partija, direktora, pa do Veelikihhh Direktora svojih Malih Firmi, pa do raznih hohshlapera i vucibatina ...
pa ukljuchujucji i Tarkina i Marlina
(mali cigani koje uchim da pishu) ...
... zakljuchio sam jednu stvar ...

ne postoje kreteni ... zapanjujucje koliko ljudi zapravo isto posmatraju svet oko sebe ....

metafizika je divna stvar!
samo mali iskorak iz tvoje chulne percepcije bi ti znatno pomerio pogled na svet ...

na primer ...deca ... mene odusevlavaju deca i dechija shvatanja

kad bi smo svi posmatrali svet kao deca svi bismo bili sretniji ....
Korisnikov avatar
By Egon
hhmmm ... mislim na decu oko 5,6,7 godina ....

najtolerantniji ljudi na planeti ... :D

mada ispitivao sam i tinejdzhere od 14 do 19 godina
i opravdao sam svoj nutcracker nadimak

dosta sam potezao pitanje rasizma i homofobije i levicharstva itd

interesantno je da su oni najglasniji po pitanju toga ( kad smo radili u grupu) ucjutali posle jednog obichnog malog driftinga
( komunikacijska metoda odgovaranjem pitanjima) odmah menjali stavove

a isti ti u kontaktu jedan na jedan su chak i plakali ...

sve je samo stvar pravilnog pristupa ...
Korisnikov avatar
By Galateja
Izmenila sam gore link pošto sam našla drugu temu koja još više potkrepljuje moju tezu.
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by decko

zasto mi se cini da sam joj rekla nesto sto nije trebalo :obesen:

znam ljude koji su kreteni i ne komuniciram sa njima ako mi to nije neophodno... kazem im samo cao iz ciste pristojnosti
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by bigirl
Upoznate nekog i taj neko Vam se nikako ne svidi. Prosto Vas nešto nervira, ide na živce, mislite da je kreten...

Kako se u kasnijim kontaktima postavljate prema toj osobi? Ima li kontakata? Zašto???

Recimo da znam za primer dosta persona koje jedna za drugu kažu "baš mi ide na živce", a redovno se kuckaju preko neta... U čemu je fora?

Recimo ja... To stvarno ne razumem. Ako me neko nervira, brateee nervira me i neka se goni u k što dalje od mene. Prosto nemam želju toj osobi ni "zdravo" da kažem, a kamoli nešto više.
I meni samom je neverovatno...ali slazem se u potpunosti...isto i reagujem...

Kad za nekog pri prvom susretu pomislim da je kreten do nekog narednog obicno ni ne dodje...nema svrhe...kod mene je sve u prvom utisku...

:nokti: :nokti: :nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!