Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By muzika86
upoznao sam nekog tipa. on dolazi iz porodice gdje ima 5 djece, 3 zenske i 2 muskarca. on i njegov brat su gej, ali je i otac nakon duzeg vremena u braku sa njegovom majkom se takodje konacno outovao!
znaci 2 sina su gej i otac jos! ja prosto nisam mogao doci sebi kada mi je to ispricao o svojoj porodici!!!
Korisnikov avatar
By Stripi
Moguće, zašto ne bi bilo moguće?
Korisnikov avatar
By KiWi

Zašto bi bilo nemoguće?
Ja znam čoveka (30tak godina) koji se outovao svojoj ženi ... a deca povukla na ćaleta :)
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja bi tio taku familiju! :radosnice:
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by Kiwi
Ja znam čoveka (30tak godina) koji se outovao svojoj ženi ... a deca povukla na ćaleta
Ako doticni outovani covek ima 30ak godina, deca mu imaju po deseak, max 15 godina... i vec su pederi... stvarno ponekad preterujes... :nokti:
Korisnikov avatar
By Dina
Pa eto moguce je... malo je neobicno ako homoseksualci cine oko 10% populacije pa ih je toliko u jednoj porodici... Ali ako bi bile tacne one teorije da homoseksualnost moze biti nasledna onda ne bi ni bilo toliko neobicno.
Korisnikov avatar
By Adenim
Ja sam se salio za nemoguce ako neko misli na mene, oni koji me poznaju znaju zasto nije nemoguce.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Originally posted by Boshko
Ja znam čoveka (30tak godina) koji se outovao svojoj ženi ... a deca povukla na ćaleta
Ako doticni outovani covek ima 30ak godina, deca mu imaju po deseak, max 15 godina... i vec su pederi... stvarno ponekad preterujes... :nokti:
Ne mora da znači da preteruje. Zar nismo svi ili bar većina prvi put poljubili druga u obdaništu? Može se videti vrlo rano da li je dete "povuklo" ili nije, to što su roditelji slepi kod očiju, tj. ne razmišljaju na tu temu, to je druga stvar.
Korisnikov avatar
By .L O S T
Moguce ali jako mala verovatnoca da je ova prica istinita!
Ispade biti gay kao hemofilija ili daltonizam - nesto genetski prenosivo (mala parafraza, znam da se ove bolesti ne prenose sa oca na sina)
Korisnikov avatar
By muzika86
kaze da je mu majka jaka zena postala poslije tog svega, jadna, vjerovatno ona sebe krivi za to sve! muz, s kojim je zivila tolike godine ispade to, em dva sina koja je rodila su ispali to isto!
Korisnikov avatar
By Hys.
majka mu je ispala jaka zena :wtf: ?
ne razumem u cemu je problem ako su sinovi "ispali" takvi, mada razumem da joj je tesko zbog muza...
Korisnikov avatar
By Blady
Veoma zanimljivo... ali znam neke slicne slucajeve :)
Korisnikov avatar
By decko
...pa sve je moguce danas...malo sta me iznenadi...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by L O S T
Moguce ali jako mala verovatnoca da je ova prica istinita!
Ispade biti gay kao hemofilija ili daltonizam - nesto genetski prenosivo (mala parafraza, znam da se ove bolesti ne prenose sa oca na sina)

A zasto ne bi bilo genetski prenosivo?

Slika
Korisnikov avatar
By M M and I
Da pomislih odmah na isto i ja...Ako on ima 30 godina...i ima decu onda ta deca verovatno nisu starija od nekih 10-tak godina, a verovatno su jos i mladja. Bas me zanima na koji su to nacin otkrili da su i ti klicni pedere tj. lezbe... :nesiguran: :rentgen: :smirk:
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by M M and I
Da pomislih odmah na isto i ja...Ako on ima 30 godina...i ima decu onda ta deca verovatno nisu starija od nekih 10-tak godina, a verovatno su jos i mladja. Bas me zanima na koji su to nacin otkrili da su i ti klicni pedere tj. lezbe... :nesiguran: :rentgen: :smirk:
...i jos su se pohvalili prijateljima da su im deca mladunci pedera, pa to stiglo do kiwija, pa mi sad o tome pricamo....
:smeh:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by operativni kadar
Ne mora da znači da preteruje. Zar nismo svi ili bar većina prvi put poljubili druga u obdaništu? Može se videti vrlo rano da li je dete "povuklo" ili nije, to što su roditelji slepi kod očiju, tj. ne razmišljaju na tu temu, to je druga stvar.
A je li to nesto znaci ako poljube druga u obdanistu??? I ja sam ljubio devojcice u obdanistu pa eto ne ispadoh neki zavodnik i slamatelj zenskih srca vec 173,64%-tni peder...
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by _Crazy_Fox_

A zasto ne bi bilo genetski prenosivo?

Slika
Ne u toj meri:wink2:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by muzika86
upoznao sam nekog tipa. on dolazi iz porodice gdje ima 5 djece, 3 zenske i 2 muskarca. on i njegov brat su gej, ali je i otac nakon duzeg vremena u braku sa njegovom majkom se takodje konacno outovao!
znaci 2 sina su gej i otac jos! ja prosto nisam mogao doci sebi kada mi je to ispricao o svojoj porodici!!!
Moguce, ja znam za porodicu s troje muske dece od kojih su 2 gay.
Korisnikov avatar
By KiWi

Ne znam koliko tačno godina ima.. Ja bih mu dao 30. Rekao mi je da veruje da su njegova deca takođe gay naročito sin. Svojoj ženi se outovao pre braka :) Mislim da je bio u kres varijanti sa jednim forumašem :giggle:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by devokICA
majka mu je ispala jaka zena :wtf: ?
ne razumem u cemu je problem ako su sinovi "ispali" takvi, mada razumem da joj je tesko zbog muza...
Pa verovatno kao sto i ovde mnogim roditeljima predstavlja problem homoseksualnost dece.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Naravno da je moguce!

U mojoj uzoj familiji na primer pored mene ima jos troje njih koji su gay :D :zastava:

I am not kiding :D

Izgleda da su nam nesto sipali u vodu! :smeh: :lol:
Mozemo skoro sami da organizujemop gay-paradu kada bi hteli,vec imamo sopstveni gay lobi unutar familije :lol:
Korisnikov avatar
By jenny
@Lakiboy_ns
e slatko sam se nasmejala na tvoj post :lol: :lol:

ot: pa ja sam ranije mislila da je tako neshto prosto statistichki nemoguce,ali kad vec kazete da znate takve primere...mogu samo reci zanimljivo :misli:
Korisnikov avatar
By mirth
Pa i kod mene je slicno. Od tatinih roditelja naovamo, mislim da je gay ekipa brojnija od str8 ekipe. Od toga je samo jedan peder, ostalo su lezbe. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Delete
Ehh, koliko bi meni bilo lakse u zivotu da znam bar za nekog u familiji da je gay...
blago njima, uvek ce imati nekog da ih 100% razume :)
Korisnikov avatar
By mirth
Cini ti se samo. Na primer, mojoj porodici (i to takvoj kakva je!) se to ne spominje ni pod pretnjom smrcu. :klux:

Cak ni da bi se pljuvalo po tome, ne ne.. Nego bas kao da homoseksualnost uopste ne postoji na ovoj planeti. Mozda eventualno kao neki izmisljena pojava, tipa jednoroga... Doduse, bar je svako slobodan da zivi svoj zivot kako hoce, bez postavljanja ikakvih pitanja...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!