Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Da li imate problema da idete u WC na javnim mestima?
Obicno se desi da kada ste u kaficu sve je ok, ali cim se udaljite morate u WC :lol:
Kako se snalazite?

Skoro mi drug prica da ga je jedna devojka pitala na NBG gde ima WC... I dok se on mislio ona je rekla: "Ma, nema veze sada je kasno" :smeh:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Da imam. Mom bivsem kolegi su naplatili kaznu 15 000 jer je pisao na javnom mestu (iza mog auta u zbunju)...
Pizdim i trpim.
By жњ
ponekad imam trip stidljive besike, narocito ako mi se neko mota ispred vrata. vrlo vrlo neprijatan osecaj
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Jok.
Morgan pije puno technosti dnevno pa je normalno da mora da pisha na svakih 10metara.
Jednom kada je Morgan pishao iza nekog drveta dva ortaka(str8) gledala u Morgana i njegovu stvar, Morgan je i dalje pishao mada se osecao tako ranjivo.
Korisnikov avatar
By Draco
zapravo - ne. Opste je poznato da je cela ta letnja blejacka ekipa <ukljucujuci mene> obelezila siri centar na isti nacin kako to psi rade. Ponekada cak i kolektivno tj. istovremeno. A u kaficima uvek idem u wc jer jako retko pijem nesto sto nije pivo, a znamo kako besika odgovara na pivo..
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Stalno moram u Wc posto pijem puno tecnosti.

Kada sam u gradu jednostavno udjem od neki od velikih caffea gde i inache cesto boravim a koji imaju pristojan wc obavim sta trebam i to je to.:kesa:
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa retko kada mi prigusti dok sam u gradu...

ako do toga i dodje podnosljivo je...
jer nema sanse da pisam negde u javnosti, niti u javnim WC-ovima :)

ne secam se da li mi je par puta prigustilo da bas moram...
Korisnikov avatar
By coka
nesto se bas ne secam da sam koristila javni wc... mozda jednom kad nisam mogla da izdrzim ali inace ne...
wc u meku ne ubrajam u javni wc :lol:
By Dionysus
Ne volim da koristim javne toalete, cak ni u skoli. Mogu da izdrzim satima,bukvalno, tako da mi nije problem. Jedino kada mi nije dobro, onda idem u Mek u WC ili u nekom kaficu (ali da je cist)...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
hm...vrlo retko u javnosti to radim-jedino akoi mi bas prigusti i obavezno ako sam sam...ovako, ako je neko sa mnom, lepo ushetam u neki kafic i obavim sta imam...mada izdrzljiv samSlika
Korisnikov avatar
By Rei
Omg kakva tema ( i kakvi odgovori :lol: )

Elem jako me je blam da to radim na onim, hmm, kako se to zove, oni shto vise na zidu, posebno ako josh nekog ima... :shrug:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Draco
zapravo - ne. Opste je poznato da je cela ta letnja blejacka ekipa <ukljucujuci mene> obelezila siri centar na isti nacin kako to psi rade. Ponekada cak i kolektivno tj. istovremeno. A u kaficima uvek idem u wc jer jako retko pijem nesto sto nije pivo, a znamo kako besika odgovara na pivo..

Ovo kao da sam ja napisala:lol:
and...pijem mnogo tecnosti,u prevodu- shoram gde stignem :trep:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Bogu hvala pa je Novi Sad pun zelenila i nemam problema ako me majka priroda natera na to.....Ali mi ne bi bila frka da odem i u javni WC....Retko,zaista retko trpim
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
Piskim gde stignem, samo ako u blizini nema ko bi me verbalno izvredjao jer to radim u njegovoj blizini.
Korisnikov avatar
By bigirl
Brate kakve ste vi popišulje... Al' zato svima smeta kada bigirl ide 3x u wc za sat vremena sedenja u kafiću. :rafal:
Korisnikov avatar
By Delete
Najcesce cutim i trpim dok ne stignem kuci :)
By ~ Le Saint X ~
nemam problema...
kontrolisem se...
iako i ja pijem dosta tecnosti...
Korisnikov avatar
By jukie
mali offtopic, ali kada smo išli svojevremeno da beremo biljke za herbarijum sa fakultetom, nisam imao stolicu pet dana jer nisam mogao da koristim onaj manastirski čučavac. Jednostavno nisam mogao da čučim u onom smradu i sa hordama komaraca veličine kazuara, te ništa nije izlazilo... a u međuvremenu sam sa ostalima jurcao preko cele Fruške gore po ceo dan... Posle petog dana su napokon popravili? WC sa šoljom... :cekam:
Korisnikov avatar
By bigirl
offtopic: jukie, obožavam te! Tvoji od-Kulina-bana-postovi me uvek oduševe. :kiss: :chestram:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by bigirl
Brate kakve ste vi popišulje... Al' zato svima smeta kada bigirl ide 3x u wc za sat vremena sedenja u kafiću. :rafal:
:mazi: ja to nisam primetila :lol:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by coka
Jel to treba da shvati kao poziv na jos jedno pice? :merlinka:

Slika
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by _Crazy_Fox_

Slika
sa bigirl uvek :sweet:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_

Slika
SlikaSlikaSlikaSlika
Korisnikov avatar
By coka
gospode ne razumem sta ova ruka radi ovim smajlicima :alien:

no izmedju bigirl i mene nema nista samo se druzumo
Korisnikov avatar
By gorilica
A šta je sa dužom nuždom?
U mom društvu se i dan danas prepričava moja frka na sred ulice, kada više nisam mogao da izdržim i završio u nekom zavučenom ćošku, ali bez papira, pa je na kraju stradala moja knjižica dobrovoljnog davaoca krvi. :lol: :zid: :hvala: :drama:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by *PiNkLoVe*
Ne volim da koristim javne toalete, cak ni u skoli. Mogu da izdrzim satima,bukvalno, tako da mi nije problem. Jedino kada mi nije dobro, onda idem u Mek u WC ili u nekom kaficu (ali da je cist)...

Kao ja da sam pisao :)
Korisnikov avatar
By Blady
Sve zavisi od Wc-a.... ali ako mi je bas frka i na neciju glavu bih pisala....
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by gorilica
A šta je sa dužom nuždom?
U mom društvu se i dan danas prepričava moja frka na sred ulice, kada više nisam mogao da izdržim i završio u nekom zavučenom ćošku, ali bez papira, pa je na kraju stradala moja knjižica dobrovoljnog davaoca krvi. :lol: :zid: :hvala: :drama:
hahhahahahhahahaha.... UZAS!!!!
SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Korisnikov avatar
By decko

Slika
i sa deckom!!! :oklagija:

:sweet:

on:

JBT, ne secam se kad sam zadnji put na javnom mestu isao u WC :njanja:
Enivej, idem kad moram... :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!