Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By fazza
Josh cu da postanem sujeveran... Nisam ni znao da je petak 13-i kad sam se chuknuo sa penzosom na raskrsnici kod Cvijiceve. :D
Nije bilo nikakvih posledica osim placanja kazne. :sudija:

Kako ste vi preziveli ovaj dan? :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Vid, nisam ni znala...

Sjebala sam prst, dok sam trazila mamu po dvoristu....jako me boli :( znaci to je zbog 13 petka :mad:
By fazza
Sad mi je lakshe, nisam jedini! :vruce:
Korisnikov avatar
By Boshko
Nije to zbog petka 13. nego zato sto:
1. ne znas da vozis
2. trapava si
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nisam ja trapava, nego moji nisu znali da stepenice ne treba da se stavljaju tamo gde su ih obi stavili:meduza:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
U Jbt, bojim se da ce mi prst otpasti, uopste ga ne osecam....ali zato osecam booooooooooooool:ubise:
Korisnikov avatar
By Dominion
ne znam jel' zbog petka, petka 13tog, sunca ili je sinoc bio pun mesec ali danas su na ulicama bili sve sami ludaci - sto motorizovani sto peshke. malo mi je falilo da ih sve pokosim ali sam se u zadnji tren setio da mi nisu dovoljno jaki brisaci da sastruzu peshake :doh: sve u svemu, uzasno naporan dan, na poslu laaaaaganiiiica da nisam ni primetio da je prosao, a onda sam posle posla otisao do bilet servisa i to se sve sumiralo u dva sata agonije :grom: :jbg: odoh da spavam :(
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by Zaljubljena
U Jbt, bojim se da ce mi prst otpasti, uopste ga ne osecam....ali zato osecam booooooooooooool:ubise:
e to je, sestro, nemoguce:shrug:

to ti dodje kao da te boli zub koji su ti izvadili.

Osjecas ti prst, nego sta! I svuda ce on jos da se (za)vuce prije nego sto otpadne - bez brige:hekla:

petak 13?

da kucnem u drvo?:odrasti:
Korisnikov avatar
By KiWi

umem da budem sujeveran, te sam se prošlih godina baš tripovao ... Oblačio samo crno, izbegavao oštre predmete, držao se podalje od upaljača ... Ove godine sam nekako shvatio da iako se nekima dešavaju baksuzluci mene zaobilaze .. Nisam se tripovao, nisam paničio i ništa mi se strašno nije desilo.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Alexandrus Magnus

Osjecas ti prst, nego sta! I svuda ce on jos da se (za)vuce prije nego sto otpadne - bez brige:hekla:
Ala si me utesiooooooo:sekirica:
Korisnikov avatar
By tramp
ja u cast petka 13og odoh da pomazem u vesticijoj ritualnoj scenskoj izvedbi :D
Korisnikov avatar
By djo
ja sam petka 13 dobio jednu dobru (nepotvrđenu) vest :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Storm
Sad sam pročitao da se strah od petka 13.-og zove vrlo jednostavno: "paraskevidekatriafobija".
paraaaaa....sta? :shocked: :shocked: :shocked:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
taman krenula da opišem koliko mi je danas bio IZISTINSKI BAKSUZAN dan, i zakoči mi se kompjuter.
i ja njemu reset.
i posle minut on se opet zakoči.
ja reset.
on umre.
ja reset.
on opet umre.
i evo sad sam opet tu.
petak 13. je obvijusli :flaming:

mada nikad pre nije bio...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
E...pa zato meni danas net nije radio ceo dan...bem ti petak 13:spank:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Storm
Sad sam pročitao da se strah od petka 13.-og zove vrlo jednostavno: "paraskevidekatriafobija".
paraaaaa....sta? :shocked: :shocked: :shocked:
na grčkom se petak kaže 'paraskeva' :)
pa valjda odatle sv petka - paraskeva :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Udarilo me je Sunce i spavao sam šetajući. Dakle, mene je ovaj petak 13. napio! Kuku!
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
ovaj petak 13 prilichno ok proshao

nisam sujeveran... ali pre par godina smo na petak 13. leteti ravno 14 metara sa jednog mostitja u kukuruze ...ala nas je chukno od pozadi svaka mu chast :D
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Tja nisam ni znao da je petak 13-ti, a ne bih ni znao, da nisu napravili kratki prilog u Beogradskoj hronici, posvecen tome. Jos su pustili i onu Bajaginu (ne znam kao se zove pesma), "Protiv maleri" :lol: :lol: :lol: . Ja nisam sujeveran, ali zato je moj otac sujeveran za citavu familiju :fige: .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Azdaja
Meni se uvek neko sranjce desi na petak 13..imala sam vec 2 saobracajke u zadnjih 7god na taj datum..veceras sam peske izasla ,i evo ziva stigla kuci:)
Ae deco,laku noc-odma da pozelim:P
Korisnikov avatar
By Dirrty
I da li su svi preziveli ovaj petak?

Ja jesam, mada nesto se nisam izlagao previse spoljnim uticajima... :)

(Christina Aguilera-I'm ok)
Korisnikov avatar
By decko
Uhmm...ja sam saznao da je Petak 13 tek sinoc kad sam isao da se nadjem sa bigirl jer mi je ona rekla :lol:
Anyway, dan je prosao bzvz...bez nekih malera :P Cak smo sinoc gledali neki horor ali nije bilo scary :njanja:
Korisnikov avatar
By spliff
uplatio sam tiket za loto juche... :povez:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Ja dozivela punoletstvo na petak 13-ti! I inace, super stvari mi se desavaju na taj dan. Juce, konkretno, bila very happyyy.
Daklem, ne yebite petak, the 13th.
Za sve je, zapravo, kriva crna machka;)
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam sujeverna i bolje da sam videla da je petak trinaesti juce. Zaratila sam sa (skoro) celim svetom sem sa deckom. A posto su me ljudi razocarali to sam se rasplakala sto se meni jako retko desava, teska sam na suzama, pa je on jos morao da me tesi... Nadam se da je sve to bio samo efekat petka trinaestog i da je proslo sa tim danom.....
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Boshko
Nije to zbog petka 13. nego zato sto:
1. ne znas da vozis
2. trapava si
:lol: :pucaodsmeha: :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!