Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

... kako biste ih proziveli? Koga biste nazvali, pozvali, o cemu biste pricali? Na koja mesta bi isli, koje fotografije ponovo pogledali, delovi kojih knjiga ponovo procitali? Koje filmove pogledali opet, koga biste se ponovo setili, koju muziku slusali?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Kao i do sada bih zivela.
Nikoga posebno ne bih nazivala, niti bih isla na neka posebna mesta etc.
Zivela bih kao i do sada.
:)
Korisnikov avatar
By *deni*
Slazem se nekako sa teta Dacom Mileusnic.
Zaista nemam nameru da cekam poslednja tri meseca zivota, pa da tek onda nazivam ljude, pricam, razgledam slike, odlazim na zeljena mesta i sl.
To radim sada, a poslednja tri meseca zivota bih proveo odmarajuci se od svih i svega. Recimo, citajuci neprocitane ( a zeljene ) knjige u potpunoj samoci i miru.
:yes:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Jao odlicna tema!!! :cheer:

Potrazila bih nekog strucnog, nekog cije misljenje cenim da procita par mojih pisanija da ne kazem piskaranja.

U stvari prvo sto bih sigurno uradila je rekla bih porodici da volim zene.

Onda svim prijateljima bih rekla to isto.

Onda bi ih terala da svi dzumlej idu sa mnom u gay klubove, umirem, moze mi se, a pogotovo drugove neizlecive homofobe.

Onda bih otisla da pricam sa drugaricom sa kojom sam prestala da se druzim u srednjoj skoli. Razdvojile su nas neke njene ruzne navike.

Kupila bih auto i provozala se po Italiji.

Otputovala bih u Juznu ameriku na nedelju dana ( realno za ovo nemam novca pa se ne racuna ).

Toliko za sada, verovatno ce mi svaki dan padati na pamet josh po nesto.

Mozda bih i potrazila bih jednu devojku sa foruma da se upoznamo.

Rekla bih slatkom kolegi da zelim da provedem ostatak zivota sa njim.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Svasta josh po nesto, ali sigurno ne bih zivela planski kao sto zivim sada. Moj zivot trenutno je usmeren i uslovljen dugorocnim ciljevima. Sigurno se ne bih zalagala za nesto sto necu doziveti.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Adenim
ubio se.
To je greh.
To niposhto ne bi trebalo da se radi.
Korisnikov avatar
By KiWi

Seo bih i napisao memoare.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nazvala bih TIJANU i rekla joj SVE... definitivno bih promenila mnogo stvari u zivotu:avion:
Korisnikov avatar
By svejedno
Radio bih se heroinom sa kokainom, i provereno bih odradio sve extremne sportove za koje trenutno nemam vremena a veoma me interesuju.

Druge ljude bih obavestio da necu biti dostupan 3 meseca, a da posle mogu da se jave ako zele. :jbg:

Ako bi mi dali vizu, otisao bih u Japan da sve to odradim.

I onda bih, poslednjeg dana (pretpostavljam da znam koji je dan u pitanju?), pio kuvano vino, i sacekao, budan & svestan, preplasen & ushicen, slatku Smrt.

...

Ali ja, hvala Bogu, ne umirem za tri meseca, tako da, iskreno, pojma nemam sta bih zaista uradio.
Korisnikov avatar
By Rei
Ubio bih sve koji su to zasluzhili.
A onda bih preostala dva meseca bivao seksualno iskorishtavan *wink* u zatvoru od strane sexy dirrty robijasha :leviathan:
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa ne zelimd a razmisljam o tome... ali jedino znam da ne bih voleo da znam da mi je toliko vremena ostalo, i da do toga dodje.
nevezano za vreme, ne bih voleo da znam koliko mi je ostalo.

P.S. zapitajte se... sta biste voleli da uradite, a do sada niste... mozda vam je bas toliko vremena i ostalo...
Ne obazirite se na komenate drugih... radite ono sto volite, samo da nije nesto previse bolesno :)

(Christina Aguilera-Just be free)
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by svejedno
... heroinom sa kokainom...
speed-ball:bale:
uh...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by baby_girl

Potrazila bih nekog strucnog, nekog cije misljenje cenim da procita par mojih pisanija da ne kazem piskaranja.

Evo ja cu....ja sam strucna....a i ucinila bih to za tebe, posto me jako podsecas na jednu drugaricu, ona ti je slikarska dusica :odrasti:

Originally posted by baby_girl

Onda bi ih terala da svi dzumlej idu sa mnom u gay klubove, umirem, moze mi se, a pogotovo drugove neizlecive homofobe.
Uuuuuu, ovo je extra...pazi da ne bi isli:kasalj:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Zaljubljena[/i
Evo ja cu....ja sam strucna....a i ucinila bih to za tebe, posto me jako podsecas na jednu drugaricu, ona ti je slikarska dusica :odrasti:

Hvala, ali mislila sam na profesora knjizevnosti. :mama:

Originally posted by Zaljubljena
Uuuuuu, ovo je extra...pazi da ne bi isli:kasalj:

Dete, razmisli dvaput s kim se druzis! Da bi isli ne mora mi zivot biti na izmaku treba samo da pitam. :zacepi:

Poenta je da bih se u toj situaciji ja odlucila na takav potez.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Dobro bre kad cete vise da shvatite da ja nisam DETE:sekirica: :sekirica: :sekirica:

P.S. Mogu ja da budem prof knjizevnosti...:hyper:
Korisnikov avatar
By Sunce
Činio bih fantastične stvari za ljude koje volim, ali i za one koje ne volim baš. Išao bih na planine, a zatim i na more, razna mora i razne gradove, obišao bih rodni kraj. Ne bih pričao o svom ostatku života.

Biću sada dosadan, preporučiću vam (po ko zna koji put) gej film koji govori baš o ovom pitanju. Režirao ga je Fransoa Ozon, a zove se "Ostatak života". Priča o mladiću koji saznaje da će uskoro umreti. Dirljive su scene kada raskida sa dečkom pod izgovorom da ga više ne voli.

Slika
ovog puta posvecenu njemu -

dedicated to

Mark E

otisao bih za KAnadu da mu je urucim i provedem zadnje dane pored njega/u njegovoj blizini

pre toga bih se vratio u PAriz da se zahvalim njemu - Hubertu...

Ako bih sve obavio pre 'roka' samoubio bih se
Korisnikov avatar
By Dirrty
ljud... nemojte tako tuzne price i posvete :placko: :slinavko:

(Christina Aguilera-Oh Holy night)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Sunce

Biću sada dosadan, preporučiću vam (po ko zna koji put) gej film koji govori baš o ovom pitanju. Režirao ga Fransoa Ozon, a zove se "Ostatak života". Priča o mladiću koji saznaje da će uskoro umreti. Dirljive su scene kada raskida sa dečkom pod izgovorom da ga više ne voli.
Jel ima taj film negde na netu?
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Zaljubljena
Originally posted by Sunce

Biću sada dosadan, preporučiću vam (po ko zna koji put) gej film koji govori baš o ovom pitanju. Režirao ga je Fransoa Ozon, a zove se "Ostatak života". Priča o mladiću koji saznaje da će uskoro umreti. Dirljive su scene kada raskida sa dečkom pod izgovorom da ga više ne voli.
Jel ima taj film negde na netu?
Ne znam da li postoji na netu. Ja sam film kupio na nekakvoj kompilaciji filmova (dvd izdanje), pozajmio jednom čuvenom forumašu, ali on nije uspeo da ga otvori. :(
Korisnikov avatar
By decko
Hmm...verovatno bih uradio stvari koje sam mislio da nikad necu uraditi. Ne mislim na neke extremne, vec sitnice koje sam do tad odlagao ili iz nekog razloga izbegavao.
Ne verujem da bih rekao ljudima oko sebe za to jer ne bi zeleo da poslednjih par meseci strahujem da li je za to vreme neko od njih rekao/uradio nesto zato sto je zeleo ili zato sto je mislio da to treba da uradi...suvise bih mozgao o tome a to mislim da nije potrebno.
Isto tako ne verujem da bih zeleo da obidjem mesta na kojima nikad nisam bio, vec bih uzivao u onima na kojima sam do tad voleo da provodim vreme jer bih znao da to necu moci jos dugo..

Uuuh..ne znam sta jos da pisem. Trenutno sam u nekom bedaku pa bih mogao tri strane na ovu temu...

:sigh:

off:

@ Sunce - jel taj film noviji? :puzzle: I ja bih zeleo da ga nekako nabavim, pa da znam da li da trazim kod ovih ulicnih prodavaca ili...?
Korisnikov avatar
By Sunce
@decko: Ja sam ga gledao prošle godine na postfestu, ako se tako zove. Forumaš demian ga je gledao, možda i da njega pitaš gde ga je nabavio. Kad mi čuveni forumaš vrati film, pokušaću da ga otvorim i javiću ti!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jaaaaoooooooooo......ja bih naucila da vozim kola, to mi je bas neka velika zelja u zadnje vreme i upoznala bih se sa par ljudi...:avion:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Alexandrus Magnus
Originally posted by svejedno
... heroinom sa kokainom...
speed-ball:bale:
uh...
:mljac:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
IZGUBILA BIH NEVINOST!!!!!!!! Boze kako to da zaboravim:neznam:
Korisnikov avatar
By Hys.
ljudi, a odakve vam ideja, ne da necete umreti za tri meseca, nego da necete umreti sutra?
uvek me je fasciniralo kada ljudi odgovore sta bi sve radili da misle da ce umreti tada i tada-vecina bi se verovatno sklupcala od straha.
Ono sto zasigurno ne znamo jeste kada cemo umreti, i ono sto se sada desava jeste nas zivot, i ne vidim nijedan razlog da ga ne zivimo kao sto zelimo*-sem ako ne mislite radicu stvari za koje ne ispastam konsekvence jer cu umreti-ali zar i sami ne radimo odredjene stvari za koje bismo ispastali konsekvence iz same etike, razuma?
ja ne mogu da odgovorim na ovo pitanje, jer sve sto radim, radim koliko zelim, mogu, koliko mi savest, i zdrav razum dopusta.
da umrem sutra, mogla bih reci-radila sam ono sto sam zelela, i sto mi nije ostavljalo gorak ukus u ustima, vec slatkocu postojanja.
kao sto kazu...
"if you knew you are to die tommorow, who would you call?"

"so what are you waiting for then?"

mislite o tome:sunce:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by devokICA
ljudi, a odakve vam ideja, ne da necete umreti za tri meseca, nego da necete umreti sutra?
uvek me je fasciniralo kada ljudi odgovore sta bi sve radili da misle da ce umreti tada i tada-vecina bi se verovatno sklupcala od straha.
Ono sto zasigurno ne znamo jeste kada cemo umreti, i ono sto se sada desava jeste nas zivot, i ne vidim nijedan razlog da ga ne zivimo kao sto zelimo*-sem ako ne mislite radicu stvari za koje ne ispastam konsekvence jer cu umreti-ali zar i sami ne radimo odredjene stvari za koje bismo ispastali konsekvence iz same etike, razuma?
ja ne mogu da odgovorim na ovo pitanje, jer sve sto radim, radim koliko zelim, mogu, koliko mi savest, i zdrav razum dopusta.
da umrem sutra, mogla bih reci-radila sam ono sto sam zelela, i sto mi nije ostavljalo gorak ukus u ustima, vec slatkocu postojanja.
kao sto kazu...
"if you knew you are to die tommorow, who would you call?"

"so what are you waiting for then?"

mislite o tome:sunce:
DevokICE, stvar je u postojanju planova za buducnost, koji prevazilaze 3 meseca, bar kod mene, iako svaki dan treba ziveti svestan da moze biti poslednji..

Evo pesma samo za tebe:

"I write with a great vengeance./
Sort of like I'm innocent facing a death sentence,/
like I might not even finish my next sentence,/
like all I got left to live is ten seconds./
The clock's ticking this could be my last song,/
my last will if you will before I pass on./
I'd like to pass on some words that will last long,/
and mean something even after rap's gone./
Despite all the wickedness in the wilderness,/
and the fact that my life kind of been a mess,/
if I die tomorrow I feel no bitterness./
No sorrow and not one bit of stress./
I'm feeling blessed that I made it this far,/
my 26th year, my 14th bar./
I see the sunshine, feel the bass line./
Listen to it tellin' us not to waste time...

Chorus
Cus if I'd die tomorrow,
-and this was my last song-
/ I'd feel no kind of sorrow./
-nah, I would shed no teers-
I'd smile at my memories,/
/and pray for my enemies./

Man, tough I´m sad I had to go and all/
I´m so glad I got to know you all./
Don´t feel bad, I hope I told you all/
we had one hell of a ride so far./
If I did die, oh Lord, no need to cry, oh Lord/
cus I´ve been around. And been around friends who's been around since/
my story begins, seen my flaws and my sins./
I had the women, loved them all. Most the bads was my fault!/
Hope you forgive me and remember me by our happiest memories./
I tend to be afraid to give my heart away,/
but you was my light, and if It´s dark today, I know you'll rise and shine someway!/
I went away on my way up, but that's a good way to leave!/
Believe me when I say - You made it easy being me!

Chorus

And mom, you taught me how to see things from the bright side./
That's why my brother survived, why you and dad stayed tight/
though you divorced and broke up. Now I ran outta luck/
but I know you grow stronger when the going gets tough!/
Hope I made you proud, hope you didn't worry too much,/
about my drinking and drugs, it never came between us./
Didn't keep no secrets, always told you about stuff./
And I know you know I love you, and to me that's enough...

So if I die rich and famous in the hall of fame,/
or in a prison nameless with a ball and chain./
Sky high above the clouds and the fallin' rain./
Makin' love to my woman hear her call my name,/
or bangin' my head against a brick wall in pain./
If the last days of my life I was called insane,/
it's all love cus it's all the same,/
and if I'd get a new life nothing at all I'd change...

Chorus

I wouldn't undo it if I could - hell maybe I should,/
but it's one life to live, one love - it's all good./
Think I did ok at least enjoyed it while it lasted./
Think of how we laughed shit I'm smilin' in my casket./
Though I may have caused some beefs, and indeed I regret all,/
may have pissed off my peops. Best believe I won't forget y'all,/
when I'm chillin' in hiphop heaven or spittin' burners in hell,/
I hope you got your health and you're at peace with yourself./
Became older and wiser I hope you toast to my name./
I sit beside you guys even when my bones in the grave./
I got so much more to say, but this the end of the song,/
so just rewind the tape and don't mind singin' along...

Chorus
Korisnikov avatar
By Hys.
jebote, najezih se, bas si me onako...pogodio, do koske :hail:
ocem skinem stvar, cija je?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!