Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By brdja
Zaklao fudbalera, pa izvršio samoubistvo

PODGORICA - Vladimir Berilažić (26), nekadašnji prvotimac fudbalskog kluba Zeta, ubijen je u noći između ponedeljka i utorka u zetskom selu Ponari. NJega je, kako je zvanično potvrđeno iz policije, dva sata posle ponoći ubio njegov komšija Vlatko Šikmanović (32), koji se posle toga ubio. Berilažić je ubijen u neposrednoj blizini kuće Šikmanovića, dok je Vladan sebi oduzeo život nadomak seoskog groblja, na kilometar od mesta gde je izvršio zločin. "Na osnovu uviđaja i operativnih mera i radnji, sumnja se da je Šikmanović iz Ponara, upotrebom vatrenog i hladnog oružja, u neposrednoj blizini svoje porodične kuće, ubio Berilažića, posle čega je, u blizini osnovne škole u tom mestu, vatrenim oružjem izvršio samoubistvo. Na mestu ubistva i samoubistva pronađeni su pištolj, čaure i nož, koji su predati Odseku za kriminalističku tehniku radi veštačenja - saopšteno je u utorak iz Uprave policije.

Motiv ubistva se još ispituje. Sumnja se, kako saznajemo iz pouzdanih izvora, da je Šikmanović, desetak metara od svoje kuće, kod obližnjih garaža, potegao pištolj posle kraće svađe s Berilažićem. Naš sagovornik je dodao da je Šikmanović najpre pucao u Berilažića da ga onesposobi, a da ga je zatim izbo nožem i prerezao mu grkljan. "Šikmanović je, pošto je ubio Berilažića, pozvao telefonom svoju porodicu i kazao im šta se dogodilo. On im je saopštio i da će se ubiti, a zatim im objasnio da će njegovo telo pronaći kod Osnovne škole "Niko Maraš", kazao je dobro obavešteni sagovornik.

Meštani sela Ponari s nevericom su primili vest o tragediji porodica Berilažić i Šikmanović. Oni su nam rekli da je Berilažić bio miran i primeran mladić, i da je ovo velika tragedija za celu Zetu, a ne samo za njihovo selo. Ispred kuće porodice Šikmanović, ljudi su stajali zavijeni u crno, gledajući mesto gde je Vlatko ubio komšiju. "Nikada se nisu svađali. Bili su drugovi. Samo njih dvojica znaju šta se dogodilo", pričali su ispred kuće Šikmanovića.

Samo stotinu metara dalje, nalazi se porodična kuća Berilažića. Lelek se prelamao makadamom. Oplakivan je sin jedinac...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
i gdje je tu strast?
mislim, bas si peder. mozda je to zbog cure, novonastalog problema... vjerovatnoca da su obojica bili gay nije nista veca od 100 drugih mogucih razloga!:sudija:
By brdja
e stvarnos i bananice super ko je rekao da su oni GAYYYYY ??? nemoj odma da projektuješ svoje misli trugim ljudima ... :pivce:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
cico, zar forum nije mjesto gdje se to upravo i radi? :lood:

Dobro, mozda jesam previdio da naslov i NE MORA imati takvu konotaciju:potapsava:

hm:misli:

:odbij:nemoj da si pizda, priznaj da si i stavio takav naslov jer ima UPRAVO TAKVU konotaciju! :perezube: :D
Korisnikov avatar
By Zibro
toliko je enorman broj gay crnogoraca da ja polako pocinjem da sumnjam samo na osnovu nacionalne pripadnosti ....
stoga sasvim mi je dovoljno da su obojica cg pa da mi prica pije vodu
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
a uz to, stavio je u Ljubav i Sexualnost.
:novine:

a to za Crnogorce...Pusti snovi:sunce:

mis'im, dodji ovamo da provjeris:drkanje:

:smeh:
Korisnikov avatar
By m..
jebote, sad ste me podsetili na neki grafit napisan markerom u podzemnom prolazu na terazijama koji je glasio: Ima li u ovom gradu gay ljudi? Macho gay CG. :shmi:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by bananica
a uz to, stavio je u Ljubav i Sexualnost.
:novine:

a to za Crnogorce...Pusti snovi:sunce:

mis'im, dodji ovamo da provjeris:drkanje:

:smeh:
oko 50% svih gay ljudi koje ja poznajem su crnogorci

koincidencija ? mozda !?!

a sto se tice dolaska da provjerim skoro ni jedan od njih ne zivi u CG :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ali, 50% nas koji zivimo ovjde smo gay - dodji da uzivamo skupa:njanja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!