Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
Otvaram temu o ISFRUSTRIRANOSTI

zasto je isfrustriranost dozivela toliki jezicki procvat
zasto je toliko omiljena u gay populaciji
sta to ustvari znaci
kako je nastala ona nasa narodna
" ko tebe kamenom ti njega isfrustriranoscu "
koliko puta na dan u proseku izgovorite " tetko isfrustrirana"
dokle vise sa svim tim frustracijama

Hajmo isfrustrirani i neisfrustrirani da vas cujem

:eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya:
Korisnikov avatar
By Zibro
Uf totalno me frustrira sto momentalno ne odgovarate na temu :boxer:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mene frustrira to sto zahvaljujuci Escobarki cio forum zna da kupujem na rasprodajama:alexis:
Korisnikov avatar
By Insorcer
:pucaodsmeha:

Mene frustrira vetrina koja neprestano duva!

... i frustrira me to shto ne mogu nigde iz stana! :tetka:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by bananica
mene frustrira to sto zahvaljujuci Escobarki cio forum zna da kupujem na rasprodajama:alexis:
Tetko isfrustrirana :smeh:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Escobar
Tetko isfrustrirana :smeh:
Boze, evo ih, frustratorke :hekla: :dude:
Korisnikov avatar
By Escobar
e, ti se zabij u svoju rupu i tamo leci frustracije :jezik:
Korisnikov avatar
By IceBerg
ovde se ne radi o frustracijama bre alooo... ja umirem od smeha :D

ja chesto koristim taj termin :colorado: al pojma neam sad zashto i kako... tek sma se probudio... aj javljams e posle:cobanica:
Korisnikov avatar
By Adenim
e, ti se zabij u svoju rupu i tamo leci frustracije :jezik:
moje frustracije su suvise velike da bi stale u nekakvu rupu :tetka:
Korisnikov avatar
By Escobar
pa bolje bi bilo da tu rupu popunis necim drugim, mozda bi bila manje--frustrirana :kiss:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Zibro
Otvaram temu o ISFRUSTRIRANOSTI

zasto je isfrustriranost dozivela toliki jezicki procvat
zasto je toliko omiljena u gay populaciji
sta to ustvari znaci
kako je nastala ona nasa narodna
" ko tebe kamenom ti njega isfrustriranoscu "
koliko puta na dan u proseku izgovorite " tetko isfrustrirana"
dokle vise sa svim tim frustracijama

Hajmo isfrustrirani i neisfrustrirani da vas cujem

:eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya:
da nisi isfrustrirana tetketina mozda bi i shvatio:merlinka:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Upravo sam odgledala Dan ponosa BG 2001.
By aldlfr
ja umesto toga koristim termin "nedojeban" ali mislim da su nejebani gori od nedojebanih a takvih je puno:tuc:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
a ja mislim da samo zaista isfrustriran lik moze da stavi toliko jebanja u jedan post...:shrug:
Korisnikov avatar
By Rei
frustracije are in the eyes of the beholder
Korisnikov avatar
By Adenim
pa bolje bi bilo da tu rupu popunis necim drugim, mozda bi bila manje--frustrirana :kiss:
Znala sam da ces to reci. Kravo! :lezkiss:
Korisnikov avatar
By gari
Uopste nisam isfrustriran. Zao mi je. Kada budem-ce se javim.

:putnik: :iskolacen: :grouphug:
By fazza
Da bih vam docharao shta je to isfrustriranost morao bih da vas upoznam sa
mojom drugaricom Dacom. :pms:
Korisnikov avatar
By m..
Mene bi cudilo da ljudi u Srbiji generalno nisu puni frustracija, o gay populaciji da ne pricam. Mislim, brdo nas je nezaposleno, zivi s roditeljima, cak i ako radi ne zaradjuje dovoljno, nemamo neka osnovna prava, zivimo u sredini gde je patrijarhalni mentalitet i dalje dominantan... Odes u banku - drkaju te na salteru, odes u prodavnicu (narocito c market u cika ljubinoj) - dozivis nervni slom (prvo cekas tetu monstruma na sirevima, a onda ti na kasi ne daju kesu, pa ti prodavacica prica usput tuznu zivotnu pricu dok se deda iz reda svadja sto s njom, sto s tobom), udjes u autobus - lik nema kartu da ti proda (i jebote ja sam u autobusu sela u GOVNO, nisam ga videla jer svetla u autobusu nisu radila i jebote stvarno nisam ocekivala da cu sesti u govno u autobusu, mislila sam da to neko od putnika smrdi, jer jebote to JESTE manje vise uobicajeno), stanes na pesacki - kola nemaju nameru da stanu... Totalni GRRRRR. zanci svakodnevno trpis neobjasnjivu kolicinu gluposti sa svih strana...

I onda u toj situaciji kad ne mozes da se realizujes skoro ni na jednom planu - prorade sujete, kao poslednji mehanizam odbrane. I onda jos moras da se bakces sa 1001. sujetnim likom i da hendlujes njegovu umisljenu velicinu. Mislim stvarno, nije ni cudo, jebote Buda bi se isfrustrirao, i Dalaj Lama takodje...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by m..
Mene bi cudilo da ljudi u Srbiji generalno nisu puni frustracija, o gay populaciji da ne pricam. Mislim, brdo nas je nezaposleno, zivi s roditeljima, cak i ako radi ne zaradjuje dovoljno, nemamo neka osnovna prava, zivimo u sredini gde je patrijarhalni mentalitet i dalje dominantan... Odes u banku - drkaju te na salteru, odes u prodavnicu (narocito c market u cika ljubinoj) - dozivis nervni slom (prvo cekas tetu monstruma na sirevima, a onda ti na kasi ne daju kesu, pa ti prodavacica prica usput tuznu zivotnu pricu dok se deda iz reda svadja sto s njom, sto s tobom), udjes u autobus - lik nema kartu da ti proda (i jebote ja sam u autobusu sela u GOVNO, nisam ga videla jer svetla u autobusu nisu radila i jebote stvarno nisam ocekivala da cu sesti u govno u autobusu, mislila sam da to neko od putnika smrdi, jer jebote to JESTE manje vise uobicajeno), stanes na pesacki - kola nemaju nameru da stanu... Totalni GRRRRR. zanci svakodnevno trpis neobjasnjivu kolicinu gluposti sa svih strana...

I onda u toj situaciji kad ne mozes da se realizujes skoro ni na jednom planu - prorade sujete, kao poslednji mehanizam odbrane. I onda jos moras da se bakces sa 1001. sujetnim likom i da hendlujes njegovu umisljenu velicinu. Mislim stvarno, nije ni cudo, jebote Buda bi se isfrustrirao, i Dalaj Lama takodje...
:hypno: ovo je baš bilo :wow:

a za govno sam još uvek šokirana :shrug:
Korisnikov avatar
By .L O S T
bez frustracija bi sve bilo tako manje zanimljivo :rafal:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by m..

Vala bas...

Ali opet sam poklonik misljenja da nisu ljudi oko nas krivi da bi se na njih istresali...

primer:
Zovem drugaricu i ona pobesnela: "Dvadeset vas me je zvalo, ne mogu vise da trcim na fon, aman"
Ja joj objasnjavam:"Sneki, ja ne znam koliko te je prethodno ljudi zvalo, zovem te po prvi put danas i ako ne mozes da pricas nazvacu te drugi put..."
:hvala:
Korisnikov avatar
By gari
Gari, frustracija je tvoje srednje ime:nokti:
Nisi naucio u skoli, zar ne? Zato sto nisi isao dovoljno dugo da bi naucio da se magarac javlja bez pitanja. Sa tobom ne komuniciram i izbegavaj da me pomin jes u bilo kom kontekstu ovde. Ne komentarisi ono sto ne znas a svoje frustracije vidim kako lecis. Providan si...

:mirnatetko: :pas: :grebanje:
By aldlfr
a ja mislim da samo zaista isfrustriran lik moze da stavi toliko jebanja u jedan post... :shrug:
vidim da se bez pitanja javljas,ko i uvek....bas veliki oblik frustracije
By aldlfr
Originally posted by kiss addict
Originally posted by m..

:hypno: ovo je baš bilo :wow:

a za govno sam još uvek šokirana :shrug:
hahahahahaha,ja se zbog tog govanceta smejem vec 10 minuta:smeh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
a evo i definicije ' isfrustriranog covjeka možeš provaliti po tome što na gay forumu otvara najmanje 2 naloga, jer sa jednim ne uspijeva da iskaki sve gluposti koje posjeduje'.

da bar pise razlicito, a ne copy/paste..cico, to sto pises isto na oba naloga ne znaci da ces da nas ubijedis da se neko slaze sa tobom.. :giggle:

vidis, Gari, ali nisi ti beznadezan slucaj. To su oni koji to rade po autobusima, a ti si jos uvijek na forumu...
Korisnikov avatar
By Hys.
cekaj...m je sela u govno u busu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!