Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By djo
... pitanje je sad, tj ovih dana :)
šta je praktičnije, šta bolje štiti od kiše, a šta lepši modni detalj? :)
kako se branite od kiše?
Korisnikov avatar
By colorado
Vise volim da nosim kabanicu jer me nervira kad mi ruke nisu slobodne. A i hadno mi je na sakama ako nosim kisobran. Medjutim, cini mi se da vise okisnem u njima.
Najbolji su skafanderi.
Korisnikov avatar
By decko
Nemam kabanicu a kisobran nosim jedno u 5 meseci i to kad je bas bas moram tako da uglavnom nosim kapu ili kacket, u svakom slucaju uvek budem skroz mokar... :nazalost:
By fazza
Ni jedno ni drugo. :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nishta od ponudjenog.

Ako Morgan treba da pokisne neka pokisne.
Da Morgan nosi neku kabanicu kao penzioneri ili kishobran koji asocira na sahrane malo je verovatno.
By Swanheart
Kabanicu nisam nosila :misli: od osnovne skole...a kisobran,samo kad moram...ionako pokisnem imala ili ne kisobran:doh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
A zasto kisobran asocira na sahrane?
Korisnikov avatar
By Shmi
Kapuljacu koju imam na jakni. :shmi:
Korisnikov avatar
By Delete
Kabanicu nikako ne volim, pa je nosim samo kad moram, i to na poslu, a kisobran koristim samo kad je bas jaka kisa pa da ne pokusnem preterano od auta do sledeceg natkrivenog mesta.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by colorado
...jer me nervira kad mi ruke nisu slobodne.
ista situacija. i to me uzasno nervira. a kabanicu nemam, pa zato radije kisnem, pod uslovom da bas bas moram napolje ili da mi se bas bas seta po kisi :zvizdi:
a inace je najbolje ususkati se u krevet pod cebe, udobno zavaliti medj jastuke sa nekom knjigom u ruci, i lagano tonuti u san dok napolju lije kisa :zeva:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bojandjo
... pitanje je sad, tj ovih dana :)
šta je praktičnije, šta bolje štiti od kiše, a šta lepši modni detalj? :)
kako se branite od kiše?
Dobro pitanje... ja stalno razmišljam da (nekad negde) kupim onu žutu najlonsku kabanicu a to nikad ne uradim (a ne znam ni da li ih ima u mojoj veličini)... kišobran otprilike čini da ne budem skroz mokar, ali mu posle par sati štrapaciranja po gradu dojadi da sluša pa počne da propušta... i svi delovi tela i torbe koji vire izvan kišobrana brzo se okvase... kapuljače na jaknama mi nikada nisu pomagale... kad sam bio mlađi išao sam kao Morgan okolo mokar ali mi je iskreno rečeno dojadilo, a i ove današnje kiše su monsunske...
Originally posted by EYA
a inace je najbolje ususkati se u krevet pod cebe, udobno zavaliti medj jastuke sa nekom knjigom u ruci, i lagano tonuti u san dok napolju lije kisa
mmm... jastučko... :meda:
By жњ
ni jedno ni drugo... ne izlazim iz kuce uopste :meda:

mada je za ovu kisu pomesanu sa kosavom mnogo prakticnija kabanica. jak vetar podilazi kisobranu sa sviju strana i na koju god stranu da ga metnes on se koprca i lomi ka` ziva zmija. :sigh:
Korisnikov avatar
By Tot
Odgovor je jasan: kabanica. Balkanski nivo kulture kombinovan sa neverovatnim gradskim gužvama čini upotrebu kišobrana nepraktičnom i mučnom. Vitlam kišobranom iznad glave da bih izbegao druge građane koji makljaju svojim kišobarnima po tuđim. Dobar način da osetite nervozu i bes u vazduhu. Tako mi je nekoliko kišobrana propalo.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kišobran i auto (ili pak taxi) su uvek dobitna kombinacija.
Korisnikov avatar
By Adenim
Obozavam kisu, ne branim se (osim ako nije bas jaka, a hladno), volim da gledam prolaznike koji dok beze od nje meni krce siroke prolaze....
By Çâðê_DUP
Kabanice nikada nisam voleo i stoga glasam za kišober, mada i da volim kabanice opet bih glasao za kišobran zato što se lepo osećam kada ga nosim, odnosno lepo mi je kada pada kiša....da li zbog kiše same ili zato što na ulici nema mnogo ljudi..... ne znam.

Samo neka pada. :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Kisobran, mada ga mrzim. Ipak vise mzim da budem mokra nego sto mrzim kisobran.
Korisnikov avatar
By Nestao
Ja prosto pokisnem....Uzivanje na prvom mestu :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Kišobran.
Ali lepo je pokisnuti.
Od toga porasteš veeeeeliki :D
Korisnikov avatar
By .L O S T
ni jedno ni drugo

volim da pokisnem:smiling:
Korisnikov avatar
By Deksi
imam prirodnu zastitu :kosa:
Korisnikov avatar
By KiWi

Ribarske čizme, u svakom slučaju!

Sinoć mi je riknuo auto na kiši, i živa je sreća što sam imao duboke patike ... Što se tiče "odozgore" svi moji duksevi i većina jakni imaju kapuljaču (volim to :D ) ... Ako pada kiša, uzmem neku gumiranu nepromočivu jaknu i problem rešen
OnTopic: Kada su kišobrani u pitanju volim velike i jednobojne ... imam crni, žuti, tamno zeleni ... Imam i jedan, koji je navodno neka extra kvalitetna marka iz Italije (prosledila mi sestra) koji nikada ne nosim .. ima neki print kao da je od prepletenog kanapa ... kada sam ga jedini put otvorio osećao sam se kao da mi je zembilj nad glavom :lol: ... Dakle, isključivo jednobojni!
Korisnikov avatar
By m..
Ne, ni jedno ni drugo, obe stvari predstavljaju ozbiljnu smetnju, aj min, kishobran zaboravljam u roku od 3 sekunde kako ga zatvorim, a kabanica - jebote sta da radim s mokrom kabanicom? Jos je sauna ispod.
Ovako: ili stavim kapuljacu od duxa, ili, ako sam u sakou, idem gologlava. Mislim ako pokisnem nije smak sveta, mene vise izludjuje sto vecina patika propusta, pa da ih platis suvim zlatom, te uvek kad vreme sluti na kishu nosim camper-ice. A vise volim da giljam okolo u star4kama, nego, imaju 13 godina i upijaju ko sundjeri.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja imam pravu pravcatu žutu pvc kabanicu :D i volim je :D
jes da je 4 broja veća no što bi trebalo da bude, i poluraspadnuta, i voistinu je pod njom sauna, al je ipak volim. nije da je naročito često nosim, though. uglavnom se kad kiši uvatim za kišobran, a u bar 2 out of 10 slučajeva uspem isti i da izgubim. :shrug:
inače mi je najmodskiji modni detalj in d vrld ov kabanicas bila ona providna kabanica koju je u blade runner nosila jedna od replikantica, ona što je imala fejk snejk, pa je grozni harison ford upucao s leđa.
Korisnikov avatar
By m..
Imam i ja jednu tako matoru zutu kabanicu na cijim sam ledjima u 8 osnovne markerom napisala "sonic youth" > koje kontam da se sad razlilo i onako zgovnjalo kao tetovaze na decjim lutkama (ili sam ja jedina tetovirala bebe hemijskom?), nego ne mogu to da teglim okolo, mislim zauzelo bi celu torbu (a kontam da se ne bih setila da izvadim i obucem sve i da je potop).

E da, imala sam taj kishobran za glavu (prava stvar) u duginim bojama, skroz prakticna stvar, metnes ga na glavu, ruke su ti slobodne, malo te nervira onaj lastish, ali ne kisnes, medjutim izgledala sam s tim na glavi kao one-man-gay-pride i osecala se potpuno smesno pa sam prestala da ga praktikujem, u tom trenutku sam bila u fazonu da je bolje da me ljudi gledaju cudno zbog ciklama kose. Ne znam sta je s njim, moguce da ga je keva fuknula u djubre, ona to uradi sa svim stavrima koje mogu da sluze svrsi pa se ne koriste, a u stvari cuva i ona gomilu gluposti (tipa racun za struju iz '89.)
By Snow_Crystal
Mrzim kabanice jer mi se onda sva kisa sliva niz pantalone (ako nije dovoljno dugacka) tako da glasam za KISOBRAN.Mada i on ima mana kad duva vetar (lako se slomije (kad kupujem one slabasne))..:smokin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!