Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Danas dobih na mail link sa video klipom o masakriranju zivotinja koje se odigrava u Kanadi a sve zarad krzna ovih divnih zivotinja iako sam i ranije video slicne snimke i svestan sam problema sledeci klip me potpuno ZGROZIO >>>>>>http://www.youtube.com/watch?v=sDJpgEB3U4g

Nacin na koji se ubijaju ta miroljubljiva stvorenja,zatim cinjenica da se ubijaju uglavnom dok su svega nekoliko meseci stari i bespomocni a sve to da bi neka BABETINA ili ŽENTURACA mogla da nosi njihovu bundu,kapu ili sta vec...je u najmanju ruku ODVRATAN. :barf:

OVAKO IZGLEDAJU ONI

Slika

Slika

Slika

A OVAKO IZGLEDA KADA DODJU KANADSKI LOVCI NA KRZNO

Slika

Slika

Slika

Slika

Znaci meni je apsolutno i potpuno muka od ovakve lovacke prakse koju Kanadska vlada zasada urkos potestima sirom sveta odbija da zabrani iako je surova i potpuno nepotrebna

More info at: http://www.peta.org/feat-canadaSealHunt.asp
http://www.furisdead.org
Korisnikov avatar
By Deksi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

:rida: :placko:

UZAS!
Korisnikov avatar
By spliff
a jel jedete vi teletinu?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by spliff
Obozavam vas koji banalizujete svaku temu..... :vatroslava:

Mislim da ipak postoji razlika izmedju zivotinja koje se uzgajaju sa tom svrhom da sluze kao hrana i morskih foka koje se masakriraju u svom prirodnom okruzenju samo radi krzna.Naime oni njih oderu (cesto zive) da bih ih zatim tako odrane ostavili da trunu na arktickom ledu.

Postoje medjutim na PETA sajtu (people for the etichal treatment of animals) i snimci ne humanih uslova u kojima se odgajaju zivotinje poput kokošaka,goveda i slicno.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Uzas!!!
Mnogo jezivih snimaka nalik na ove su prosle svetom. Da li je neko sa ih snimaka uhapsen, odgovarao, bio kaznjen zbog toga? Da li postoji zakon kojim se ovako nesto kaznjava? Da li je dovoljno strog?
UH, sad mi je strasno i sto pijem ovo cokoladno mleko... Drzacu se vode od sada.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan podrzava lov na foke od strane Inuit naroda.
Ali kao shto je rekao na Greenpeace sajtu, Morgan je protiv bilo koje vrste komercijalnog lova.
Inache Morgan smatra da je bolje pojesti choveka nego tele, sa aspekta karme.
Korisnikov avatar
By Rei
Ne nasedaj na petine propagande, to je zlo vece od radikala. Pored kreiranja ovakvih snimaka za svoje potrebe, neke od njihovih mnogobrojnih kriminalnih aktivnosti ukljuchuju i pljachku i unishtavanje privatnih poseda uzgajivacha zhivotinja, skupocenih laboratorija u kojima se vrshe ispitivanja za dobrobit svih njih, kao i fizichko nasilje nad osobama koje su povezane sa njima. Shto vishe dana provedenih u zatvoru za ciljeve pete, to veca pozicija u organizaciji. :barf:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Rei-slazem se da PETA koristi extremne nacine borbe za prava zivotinja koji su cesto nasilni i sa njima se neslazem ali ova tema nema veze sa promocijom PETA nego sa mojom zgrozenoscu ovakvim masakriranjem miroljubivih divljih beba zivotinja samo i jedino radi pravljenja krznenih odevnih predmeta.

@KissQueen-koliko je meni poznato lov na divlje foke je u Kanadi legalan i to je najveci problem tako da ne postoji osnova da se ti ljudi kazne.Resenje problema je da Kanadska vlada popusti pod pritiskom javnosti i uvede zabranu na ovakav nekontrolisani lov i da ljudi shvate da je masakriranje divljih zivotinja samo radi pravljenja odevnih predmeta VARVARSTVO i nepotrebno ubijanje.
Korisnikov avatar
By gari
Kada bih mogao da biram PRE bih pobio ove zlocince u ljudskom obliku i odrao ih nego sirote male foke. Nema gore zivotinje od coveka. Mrzim ljude...I trebalo bi zabraniti meso zivotinja kao hranu.
Korisnikov avatar
By HARP
Kako bi bilo da neko ovog lika uzme za noge i kovitla okolo....
Korisnikov avatar
By coka
Kako neko moze posle ovoga mirno da spava? UZAS :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By gari
KADA ce neko stvarno zastititi sirote zivotinje od ljudi? A te kurve koje nose krzno bih spalio na trgu kao u srednjem veku. Nemaju chime drugim da pokriju pichku nego krznom sirotih malih foka?

:zacepi: :napitak: :gubitnik:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Lakiboy_ns

Mislim da ipak postoji razlika izmedju zivotinja koje se uzgajaju sa tom svrhom da sluze kao hrana i morskih foka koje se masakriraju u svom prirodnom okruzenju samo radi krzna.Naime oni njih oderu (cesto zive) da bih ih zatim tako odrane ostavili da trunu na arktickom ledu.
Mislim da ne postoji razlika.
Ja volim krave sa onim njihovim krupnim okama, razrokim pogledom, dok skakuću po livadi...a opet, sa druge strane volim ih i na tanjuru :party:
Jesi li vidio kada kako se tele ubija? Onako, zgodno, sa čekićem u glavu, da se što manje mesa uništi?
Pa onda čerečenje, pa kasapljenje...pa onda te kosti što im ostanu melju da bi radili od njih koncentrat za goveđu juhu...znaš onu koju dobiješ komprimiranu u kockicama?
A svinje tek...vrlo inteligentne životinje koje na živo kastriraju.
Odi malo do Sr. Kamenice po ljeti, kad svinje kastriraju....vrište ko ljudi. PA ih onda utove, pa ih koknu, pa ih bare, pa briju, pa pale let lampom ak im se žuri pa onda čerečenje.
A kokošja jaja?
Kokošja menstruacija?
Ubio si pile dok se krenulo razvijat samo radi slasnog omleta?
Ne, ja ne vidim razliku između tuljana (foka, jel?) i teleta i ne palamudim na forumima.
I šta hoćeš reć, da si ti samo protiv nošenja tuljanovog krzna jer oni nisu uzgojeni da bi se masakriralo masnovno radi krzna?Sve ostale životinjice koje se uzgajaju radi krzna jer sasvim ok kokati da bi se od njih radila bunda?
Inače, jedan naš krznar je rekao da tuljanovo krzno i nije baš nešto, kao, ok je dok se ne skvasi na kiši...
Šta sa perjanim jaknama?
Guska je ionako trebala bit ubijena pa je onda ok da nosiš perjanu jaknu?
I šta sa ekologijom?
Dokazano je eko-krzno raspada duže na entu (paradoxa li) od prirodnog krzna.
Postoje medjutim na PETA sajtu (people for the etichal treatment of animals) i snimci ne humanih uslova u kojima se odgajaju zivotinje poput kokošaka,goveda i slicno.
Da, gorljiva zastupnica im je Pamela Anderson...Koliko će vremena proći dok se njezine umjetne sise ne raspadnu? Koliko će one dodatno onečistit zemlju?
Da zaključim-aspolutno sam protiv ovakvog ogavnog načina Ž(ili bilo kakvog) izlova slatkih malih tuljana, ali mislim da se nemam pravo glasa dokle god sam mesožder.
Osobno, životinjsko krzno mi se uopće ne sviđa niti bih ga ikad nosio.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by coka
Kako neko moze posle ovoga mirno da spava? UZAS :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:
Litra crnjaka koka.
Ako ti se soba ne bude okretala zaspat ćeš kao beba.
Korisnikov avatar
By Adenim
Redovno dobijam od PETA-e obavestenja, ovo je jos jedno u nizu....

Meni je licno bilo najmucnije kada sam gledao kako ubijaju zivotinje za krzno ugljenmonoksidom, nozevima, rukama,...

Takodje, da bismo mi bili lepi (mogu da postavim crno=belu listu koja, cini mi se, vec postoji na forumu) kozmeticke kuce rade eksperimente na zivotinjama, a posledice slikane su da ne pozelis ikada koristis neku od krema, preparata za ciscenje, sminku,....
Korisnikov avatar
By Rei
Podrzhavam stripija u svakoj njegovoj rechi. :venchanje:
Korisnikov avatar
By Stripi
Odi mila na litar crnog...još mi je ostao koji decilitar blush:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by spliff
Obozavam vas koji banalizujete svaku temu..... :vatroslava:
ali nisi odgovorio na pitanje...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Stripi

Šta sa perjanim jaknama?
Guska je ionako trebala bit ubijena pa je onda ok da nosiš perjanu jaknu?
I šta sa ekologijom?
Dokazano je eko-krzno raspada duže na entu (paradoxa li) od prirodnog krzna.
:up: my sentiments exactly
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Stripi, @ Spliff -svestan sam svih oblika mucenja i zlostavljanja zivotinja i za potrebe ishrane i za kozmeticku industriju.

I ja nisam vegetarijanac niti vegan i jedem meso ali stav da nemam pravo da se zalim na ovakvo maskriranje zivotinja jer jedem kokoske,govedinu i slicno je pogresan.

Stvari se resavaju jedna po jedna.Hajde prvo da zaustavimo ubijanje divljih zivotinja od kojih su neke pred izumiranjem(za razliku od domacih zivotinja) pa kada to zaustavimo onda da se pobolsaju uslovi u kojima se gaje sve ostale zivotinje,pa ako se to uspe onda da objasnjavamo ljudima prednosti vegetarijanske ishrane

Ako uspem makar jednu osobu da odgovorim od nosenja krzna ja cu osecati mali licni uspeh :D >Deluj lokalno misli globalno je princip koji je spor ali moze dati trajne rezultate a vas dvojica bi svoju energiju trebali usmeriti u pravcu onih koji nisu uopste svesni sta se sve radi zivotinjama na ovoj nasoj maloj planeti na kojoj smo mi samo gosti a ne nipodostavati mene koji pokusavam ovom temom bar malo da doprem do svesti nekih osoba koji ce slucajno pogledati ovu temu i bar preispitati svoj stav o krznu ako nista drugo :oklagija:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
protest pred kanadskom ambasadom

Ja eo jesam vegetarijanka, i sasvim se slažem da sudbina odranih životinja nije mnogo ili uopšte teža od onih koje se ubijaju za hranu, al opet ne smatram da neko ko jede meso "nema pravo glasa" na ovu temu. Ljudi se senzibilišu (mrzim ovaj izraz, al mi trenutno ne dolazi bolji) za različite stvari u različitim trenucima, and a little something je vazda better than nothing.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by gari
A te kurve koje nose krzno bih spalio na trgu kao u srednjem veku. Nemaju chime drugim da pokriju pichku nego krznom sirotih malih foka?

:zacepi: :napitak: :gubitnik:
Originally posted by Lakiboy_ns a sve to da bi neka BABETINA ili ŽENTURACA mogla da nosi njihovu bundu,kapu ili sta vec...

E da, s druge strane mi je uvek drago videti kako se gnev pravednika zgodno izražava u seksističkim terminima. To je svakako od velike koristi ugroženim životinjama.
Korisnikov avatar
By spliff
pobogu ljudi... stotine dece umire svakodnevno, od gladi ili od raznih boleshtina (koje se daju lechiti)

ne u kanadi, dodao bih
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
To je tačno. I o tome se može otvoriti posebna tema. Na ovom mestu je, rekla bih, offtopic.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hvala Lepa Krepa odlican je taj sajt.Drago mi je da nisam jedini ovde koji smatra da je ova tema bitrna.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Lepa Krepa

E da, s druge strane mi je uvek drago videti kako se gnev pravednika zgodno izražava u seksističkim terminima. To je svakako od velike koristi ugroženim životinjama.
svaka chast! :up:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Stripi

Mislim da ne postoji razlika.

Slika
Korisnikov avatar
By Stripi
Stvari se resavaju jedna po jedna.Hajde prvo da zaustavimo ubijanje divljih zivotinja od kojih su neke pred izumiranjem(za razliku od domacih zivotinja) pa kada to zaustavimo onda da se pobolsaju uslovi u kojima se gaje sve ostale zivotinje,pa ako se to uspe onda da objasnjavamo ljudima prednosti vegetarijanske ishrane
U sveeeetu postoji jedno caaaaaaaaaarstvoooooo, u njemu caruje druuuuuugarstvoooo....
Cico, ne jedna po jedna i ne kasnije, nego odmah i sad.
Nije teško postat vegan i samim time sam pridonostiti da se stvari počnu rješavati.
Da napomenem još jednom-meni je ovo gore odvratno a i sam ne bih nikad nosio krzno, nije mi baš nekaj...
Originally posted by Lepa Krepa
....al opet ne smatram da neko ko jede meso "nema pravo glasa" na ovu temu. Ljudi se senzibilišu (mrzim ovaj izraz, al mi trenutno ne dolazi bolji) za različite stvari u različitim trenucima, and a little something je vazda better than nothing.
Mislim da smo mrvicu diskvalificirani u toj raspravi.
Pazi redoslijed
Fase 1

Slika

Fase 2 *

Slika

Fase 3

Slika

Fase 4

Slika

Fase 5

Slika

I tako u nedogled...
Nije li ovo okrutno? A bio je tako krasno pile na početku....
E sad, LAki, Nemoj sad misliti da ja tvrdim da je krivo što se ti brineš za male tuljane (mwni su osobno preslatki) no mislim da je ipak malo licemjerno utrpat u sebe masakrirane i termički obrađene životinje a onda se borit za prava drugih životinja samo zato što su kjut.
Korisnikov avatar
By jukie
KANADSKI LOVCI NA KRZNO
Slika

Baš je sladak u toj pozi, vidiš kako drži britvicu sa dva prstića i drži se za kuk :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!