Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Ljudi prepadnete me uvek sa starom temom kada citam sebe sta sam pisao pre 2 godine ili tako slicno :giggle:

Da li na forumu nema dovoljno interesantnih tema ili je to samo dokaz da su nekadasnje bile jako interesantnije...???

Vrh mi je kada citam sebe i smejem se, ili nostalgiju kada citam ljude koji nisu vise ovde... pa onda skok, novi forumasi koji dele misljenja sa starim koji nisu medju nama... simpa i pomalo tuznjikavo u isto vreme... oseca se prolaznost svega...

Sta znam... to je samo dokaz kako se ljudi menjaju, pa samim tim i misljenje, kada se citam od ranije sada bih sve drugacije uradio...
Korisnikov avatar
By Shmi
Pa ja bih rekla da nema zanimljivih tema... :shmi: Ponekad se nekome omane ali je to retkost... ranije je bilo veselije a mozda gresim. Naravno da se smejem i ja sama sebi kad procitam sta sam pisala pre par godina... doduse ovde je vecina mojih postova obrisano ali ima i dalje negde na netu stari moji postovi. I ponosna sam na sebe koliko sam porasla... ne skroz ali jesam malcice. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Morgan Le Faye
To je skroz normalna pojava na starim forumima.
Slažem se.

A desi se da i želiš da napišeš temu o nečemu, pretražiš forum da li ima teme, vidiš da ima i svoje mišljenje ostaviš tamo. Normalna i zdrava pojava kod foruma koji imaju staž.
Korisnikov avatar
By gari
Hajde, hajde-do penzije ima jos mnogoooo...A opet, bez starca nema ni udarca, pa kad vidim kako su pisali ovi "stari" hmmmmmmmm...Svaka cast. Imaju mladi sta da nauce.

:up: :cowboy: :alexis:
Korisnikov avatar
By gorilica
Tu bre Goksili, kad te čitam, pomislim ko da si čovek od 50 leta minimum. :lol:
Meni je ta vrsta forumaške nekrofilije baš zabavna. Pogotovo kada naletim na postove ljudi koji su u to vreme manje vodili računa o tome šta će da napišu. :D
Uostalom, sve teme ovde su univerzalne. Nešto što muči svaku generaciju, tako da je to prirodan sled događaja.
Korisnikov avatar
By Delete
Nisam bas dugo na forumu, kao neki, ali se nekad zaista iznenadim kad pronadjem neke svoje postove...a volimd aprelistavam stare teme, narocito volim da citam postove nekih ljudi koji vise nisu tako cesto na forumu, a neretko su imali sta pametno da kazu.

@FireGox
Covece, ostario si na ovom forumu :)
Korisnikov avatar
By Mars
Да... Лепо је читати и подсетити се неких људи којих више овде нема...

Има једна нова форумашка душица којој је идеја да одговори на све отворене теме овде, икада, одатле и испливавање старих тема. И ок...Нови људи, нова мишљења, нешто ново да се каже...

:pirat:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
To samo znaci da ovaj forum ima dugu istoriju. :zongler:
Korisnikov avatar
By Mars
Да. Вишe od 5 godina. Што би Џек у В&Г ракао:
"То је јако дуго у педерским годинама!" :)

Korisnikov avatar
By Hys.
da,vise od 5 godina, jerbo znadem da i pre nego sto sam se registrovala davne 2002 ulazila sam pre toga u ljubicastu sobicu na chat chini mi se...bio je onaj stari volano chat, i sve bile vesele hrvatice u njemu :giggle:
Meni je okej izvaditi matoru temu ako imas nesto novo na temu da kazes, ili bilo sta smisleno, al cini mi se da stavljanje samo smajlica na prastaru temu nikud ne vodi, hmmm...recimo ovakvog:meda:?
Korisnikov avatar
By tramp
to sa dizanjem tema je ok ako stvarno imas nesto da kazes na tu temu ali dizanje tema zato sto ti je dosadno pa onda jos lupis off topic na temu od pre dve godine stvarno ide na zivce :smiling:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja ne volim to dizanje prastarih tema. Obicno nemaju uvodni post pa novi forumasi ne znaju o cemu se radi. Ili nemaju sredinu pa odjednom neko odgovara na nesto sto ne postoji. Moji odgovori su posebna prica, promenila misljenje pa moram da demantujem samu sebe a uopste nisam inspirisana da pisem novi odgovor... Onda pocnem da razmisljam o proslosti sto ionako nikuda ne vodi, jedino sto je vredno je razmisljati o sadasnjosti i buducnosti. Dakle protiv sam podizanja prastarih tema :mad:
Korisnikov avatar
By Mars
Некрофилија, поново*.

* ово сам само желео да испробам нови фонт како изгледа...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by tramp
to sa dizanjem tema je ok ako stvarno imas nesto da kazes na tu temu ali dizanje tema zato sto ti je dosadno pa onda jos lupis off topic na temu od pre dve godine stvarno ide na zivce :smiling:
egzekli maj pojint :up:
:devokica ide da iskopa staru temu i mrsomudi :giggle: :
Korisnikov avatar
By Mars
Хајде да подигнемо СВЕ старе теме!!!

Ја малопре нешто залазио у високе редне бројеве страница на темама, џииии.... чега (и кога) све има тамо!!!

Korisnikov avatar
By Mars
У праву си. Боље је једну по једну, с времена на време...

Не знам шта ми је, као мањи био сам изузетно неалаво дете... :shmi:

Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Mars
Некрофилија, поново*.

* ово сам само желео да испробам нови фонт како изгледа...
Bas ti je onako FIN novi font. Ja nisam te srece, moj kompjuter nema te izvanredne mogucnosti i novine. Idem da ubacim METAK u cev...Shmrc...

:kuca: :putnik: :kissass:
Korisnikov avatar
By m..
Ja volim naftalinushe.

Ima tu jako zanimljivih tema, a s ovoliko novih clanova normalno da poneka vaskrsne.

I onda se zbunim koliko sam se promenila za 3 godine, odnosno koliko nisam.
Korisnikov avatar
By Marvin
Odična je to rabota.
To podizanje.
Stvarno se svašta nađe, kad čoveku dosadi Novo Danas.

Možemo i da ustanovimo "Dan dizanja starih tema" (to mu dođe nešto kao provetravanje kuće)
Korisnikov avatar
By Marvin
Lele & QQ
Upravo sam sebi užasavajuće zaličio na Gorskog Vilenjaka :obesen:
Korisnikov avatar
By Dina
Marvine,
Ne moras da se plasis, niko ne lici na Gorskog vilenjaka. On je jedinstvena osoba :)
Korisnikov avatar
By Myto
Nekada su teme bile interesantnije.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sunce
Ja pile cesto dizem. :pilence:
mislis pevca? :-))
Korisnikov avatar
By HARP
Nekada se nije pazilo ko šta piše. Pričalo se onako kako se oseća... Treba nastaviti tu tradiciju :)
Korisnikov avatar
By decko
Bas sam veceras naleteo na neke stare teme, tj. kopao nesto po forumu i nasmejah se slatko citajuci stare postove. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!