Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Opa! Pa lepo.

Inače, na Politikin novi font sam se nekako navikao, ali mi prelom i dalje smeta.

:pirat:
Korisnikov avatar
By nEne
meni je novi prelom bas lepo stilizovan, inace ga nisam nesto isprobavao u praksi, kao ni prethodni, pa ne znam kako bi podneo tu promenu... u svakom slucaju pohvale za stvaranje novog imidza.
Korisnikov avatar
By Mars
Smajlovićka je nadugačko objašnjavala kako je to u stvari povratak starom izgledu. Prozračniji font, izvorno zaglavlje, tako neka priča.

Raniji prelom mi se više sviđao jer su članci bili kompaktniji, interno, činili vizuelnu celinu, a nekako bili izolovani jedni od drugih. Kod ovog mi smeta totalna ravnomernost raspodele znakova po površini - kao da je slažu na pisaćoj mašini...

By Simor
Nemoj tetka Daro "Politiku" čitati! Gde će ti estetika! Zar novine na čijem je čelu Ljiljana Smajlović?!?
Korisnikov avatar
By Dina
Super!

Samo jedno je sto mi komentarisemo a drugo na ovom linku... Videh jedan kaze - totalni promasaj...
By жњ
odlicno :klap:

jel to neko od nasih potegao akciju ili sami "politichari"?
Korisnikov avatar
By TETKA DARA
Originally posted by Simor
Nemoj tetka Daro "Politiku" čitati! Gde će ti estetika! Zar novine na čijem je čelu Ljiljana Smajlović?!?
Bozeeeeeee.Pa valjda je za pocetak naj bitnije da su novine gay-frendly.Sta me briga ko im je na celu! :nokti:
Sacu bas da se pretplatim na politiku da mi ih salju u Frankfurt na majci.:kolo:
Korisnikov avatar
By Mars
Bravo TETKA DARO! Svaka čast!

By жњ
Originally posted by Dina
Super!

Samo jedno je sto mi komentarisemo a drugo na ovom linku... Videh jedan kaze - totalni promasaj...

pa pazi

fora je skroz na mestu, a to ne govorim sa stanovista jedne lezbejke, nego iskljucivo kreativca. reklama je provokativne prirode i svojom komparativnom sadrzinom uspesno prenosi poruku - u smislu da je vrlo jasno sta je bila poenta. skolski primer u advertajzingu. s druge strane, decko nije objasnio zasto je "promasaj", nego je samo ofrlje nahejtovao i raspitao se "ko je dizajner?". pitam se zasto... :roll:
Korisnikov avatar
By Mars
[offtopic]xyz, šta ti znači ovaj logo sa B92 i pinkom?!? Ko je postao - šta?[/offtopic]

Korisnikov avatar
By TETKA DARA
Originally posted by Mars
Bravo TETKA DARO! Svaka čast!

Frankfurtski cmokic za pionira psihoinzinjeringa od muske kurve :chestram: :redaljka:
By жњ
Originally posted by Mars
[offtopic]xyz, šta ti znači ovaj logo sa B92 i pinkom?!? Ko je postao - šta?[/offtopic]

niko nije postao nista...

bilo kuda b92 svuda ;)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by xyz
niko nije postao nista...
dobro je...

By жњ
Mali offtopic

@MArs

Kako ti se svidja ovaj? Slika

:giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
A kako može da mi sviđa - FENOMENALAN JE!

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Bravo za Politiku.
Posle ovoga mozda prestanem cittati Blic i pocnem kupovati Politiku.....hmmm....al je mene lako kupiti!:stopdrogi:
Korisnikov avatar
By ::fy::
:wow: ja ne verujem da je ovakva reklama u zemlji Srbiji moguća...
Korisnikov avatar
By Super Mario
ima neko skeniranu stranu iz "Sveta" sa ovom reklamom?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ForeverYoung
:wow: ja ne verujem da je ovakva reklama u zemlji Srbiji moguća...
Oh, pa ovde stvarno postaje više nego neophodno jedno (za početak) studijsko putovanje u Niš.
I pogled na logo modne kuće Taboo. Mnogo pre ovoga o Politici...

Korisnikov avatar
By Egmont
Mislim da bi svi trebalo da citamo "Danas", u krugu dvojke poznatiji kao "Jucer".
Korisnikov avatar
By Tweety
neverovatno!!!! pre sat vremena sam bio kod drugarice, prelistavao neki casopis i samo sto nisam pao u nesvest kada sam ugledao reklamu!!! :dancing:
Korisnikov avatar
By Stripi
Heh, to je kao ova Podravkina čestitka za Valentinovo

Slika

Ne očekuješ to pa te vrlo ugodno iznenadi :D

Baš sam danas gledao malo tu novu Politiku.
Nije tako ni loša, samo što ja jako rijetko čitam srbijanske dnevne novine, uglavnom čitam tjednike.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Odlichna stvar ta reklama, jedino mala opaska: umesto "sve se menja" mogli su da kazu parolu "sve je jednako" ili "sve je isto" ili tako neshto, jer homoseksualnost nije novost ni promena, tek je novost i promena da ju se priznaje!

Ali, sve u svemu, vrlo ugodno iznenadjenje!
Korisnikov avatar
By m..
Ma pisha, sjebali su horoskop. Vise mi nije zabvano da ga citam, ovaj ko da je pisan za cinovnike u pedesetim. Lol.
Btw u Politici citam iskljucivo taj nesrecni horoskop, onu stranu s Hogarom i beogradsku hroniku (s akcentom na onu rubriku: 20:15 U Svetogorskoj policiji prijavljena tuca izmedju oca i cerke..).
A novi prelom mi se svidja.
Ma. Smajlovicka:vudu:
Korisnikov avatar
By m..
E da, citam i Zarkovica, kad me ne nervira (a imam te periode kad me nervira).
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Vel boy
Odlichna stvar ta reklama, jedino mala opaska: umesto "sve se menja" mogli su da kazu parolu "sve je jednako" ili "sve je isto" ili tako neshto, jer homoseksualnost nije novost ni promena, tek je novost i promena da ju se priznaje!

Ali, sve u svemu, vrlo ugodno iznenadjenje!
Pa upravo su na to i mislili. Novost je to što javnost menja svoj pogled na homoseksualnost i iz tog ugla im je i te kako pogođena kampanja. Uostalom, kampanja nije pokrenuta kako bi se promovisala ljudska prava, već dnevni list.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!