Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ima ona davnašnja fora ‘Zašto je pile prešlo put?’, gde su navedeni (pretpostavljeni) odgovori umetnika i naučnika, kasnije je to primenjeno i na političare. Evo jednog predloga forumaških odgovora. Dajte i vi svoje predloge, a možete da navedete zašto vi mislite da je pilo prešlo put. Nije mi bio cilj da ikoga uvredim, ali ako se, pak, neko nalazi uvređen izbrisaću komentar o dotičnom/dotičnoj.

Unic0rn – Piletov prelazak puta se ne kosi sa pravilnikom, zato neka slobodno prelazi. :unic0rn:
Kiwi – Ja sam aktivan, nisam peder, volim i ženske, aktivan sam, imam veliki penis, aktivan sam... A, da... Ne znam zašto je pile prešlo put. :jumpfuck:
Avalon – Pile je prešlo put da bi kupilo periku.
Tramp – Verovatno da kupi vibrator, recimo u NY pilići bla, bla, bla...
Dečko i Lakiboy_ ns: Zato što je sa druge strane bila majka nacije Milka Canić
Mary – Da kupi internet sate :P
Bigirl – Zaljubljeno je. Laganim hodom je prešlo put, jer se sa druge strane nalazila cvećara. A i htelo je da izbegne bivšu piletove bivše. Jbg... :shrug:
Radoznala – E, mene baš interesuje zašto je pile prešlo put :nerd:
Zbunjena – Vrlo sam se zbunila piletovim činom prelaska
Kiss Addict – Da bi Zbunjena bila još zbunjenija
Deni – Živadinka Žikić slavi svoj 62 rođendan, pa je pozvala Daliborku, Seku Sabljak i pile... :sweet:
Status – Ide u biblioteku da izučava sabrana dela časopisa Svet i Skandal
MarsPile je prešlo put zato što...*
[size=-2]*Galateja ne zna kako bi Mars obrazložio prelazak pileta na drugi stranu[/size]

Eya – Da bi se družilo :grouphug:
Jukie - Pa pile je mladunče kokoške i petla
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Galateja - Zato sto nema nista pametnije da radi, kao ni ja.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mene si potrefila presao bih put i na crveno,presao bih i van obelezenog pesackog prelaza(I am a bad-bad boy) ako bi sa druge strane bila majka nacije Milka Canic.

Mada presao bih ga i zbog mnogih drugih razloga ovo pile je mnogo kompleksnije od prostog obozavatelja lika i dela SVETE MILKE.:tos:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Galateja

Kiwi – Ja sam aktivan, nisam peder, volim i ženske, aktivan sam, imam veliki penis, aktivan sam... A, da... Ne znam zašto je pile prešlo put. :jumpfuck:

Bigirl – Zaljubljeno je. Laganim hodom je prešlo put, jer se sa druge strane nalazila cvećara. A i htelo je da izbegne bivšu piletove bivše. Jbg... :shrug:
:smeh: :smeh: :smeh: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :smeh: :smeh: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by tinkerbell

:smeh: :smeh: :smeh: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :smeh: :smeh: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Inače, ubola si me u potpunosti.. nisam peder, lezbača sam (samo ššššš o tome).
Korisnikov avatar
By bigirl
:smeh:

Cvećara je višak. A i zaljubljeno pile ne primećuje bivše piletove bivše...

Tako da, pre bi bilo...

"Zaljubljeno je... Jbg... Mora proći drugom stranom ulice jer je drugarica drugaričine drugarice videla kako je pile, u koje je pile zaljubljeno, jednom prilikom pre nekoliko meseci išlo TOM stranom ulice... :nesiguran: "
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Otkud ja znam zasto je glupo pile preslo ulicu?

P.S. Kiwi i Bichica su najjaci. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Galateja, hvala, nasmejala si me. :kiss:

:pirat:
Korisnikov avatar
By HARP
Otislo da kaki sa dr. strane :P
Korisnikov avatar
By Zonche!
Evo da dam i ja svoj doprinos:

Mr.Ja -Gospodjo Boze!Zato sto sam ja bio sa druge strane te je moralo to savrsenstvo da vidi i izbliza
Dirrty18god -Da bi videlo moju guzu!
Swanheart -Sta me boli dupe, ja sam kucka i takve stvari me ne zanimaju-odoh po jos jednu guaranu...
Frizerka -Da pravi pichvajz :peva: "Jer ja bezobrazna bezobrazna sam biiiiiilaaaa..."
Coka -Da ga drmnem stiklom
Fencysmurf -Pa sa politicke strane gledista...
Mladunac -Zbog malih cigija
Paki - :paki:
Transmutabilni -Da se "druzi" sa piletom koga su zgazila kola na istoj toj ulici...
Angelina777 -Ne zanima me...JA ODLAZIM!
Jelena_Bliss - Je ne sais pas!
^RAY^ -Ova tema nema poentu!

This is fun!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Transmutabilni -Da se "druzi" sa piletom koga su zgazila kola na istoj toj ulici...

:lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Jukie - Pa pile je mladunče kokoške i petla
Pile je prešlo put zato što je maloletno, a maloletnici samo pušu i ništa ne uču ...
Korisnikov avatar
By blenta

inache od originlne verzije najjachi mi je bio profesor OTO
:"pile je preshlo ulicu da bi uchestvovalo u saobratjaju "
Korisnikov avatar
By Paki
:roflmao:

Kiwi, tramp, jukie, Mr.Ja, Swan, coka, Transmutabilni i Angelina su hiiiitt !!! :rotflmao:

... Inače, pile je prešlo put zato što je sa druge strane ugledalo grupu homofobičnih strejtera i poželelo je da im očita bukvicu Slika ..... valjda ... Slika
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Zonche
Evo da dam i ja svoj doprinos:

Mr.Ja -Gospodjo Boze!Zato sto sam ja bio sa druge strane te je moralo to savrsenstvo da vidi i izbliza
Dirrty18god -Da bi videlo moju guzu!
Swanheart -Sta me boli dupe, ja sam kucka i takve stvari me ne zanimaju-odoh po jos jednu guaranu...
Frizerka -Da pravi pichvajz :peva: "Jer ja bezobrazna bezobrazna sam biiiiiilaaaa..."
Coka -Da ga drmnem stiklom
Fencysmurf -Pa sa politicke strane gledista...
Mladunac -Zbog malih cigija
Paki - :paki:
Angelina777 -Ne zanima me...JA ODLAZIM!
Jelena_Bliss - Je ne sais pas!
^RAY^ -Ova tema nema poentu!

This is fun!
Ma kada sam rekla da ne znam?:puzzle:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by A.F.K.A.OB

Ovo je NAJ!!! :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Na moj rachun, tj rachun svih Zemunaca:
"Pile preshlo put?! Znachi, brate ne mogu da poverujem!" :lol:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Evo da i ja dodam za sebe

Dušan Maljković - Postavlja se pre svega pitanje da li je pile uopšte prešlo ulicu, kao i koji su epistemički uslovi mogućnosti da se takav događaj odigra/percipira. Jer, kao u Descartesovom snu, možda je i pile i ulica samo varka, a ukoliko postoji nesumnjivo utemeljenje da oni objektivno postoje, onda se nameće drugi problem: da li pile za sebe prelazi ulicu (dakle subjektivno) ili taj dogradjaj može da uzme u obzir samo u slučaju subjekta koji posmatra, a obdaren je razumom u Kantovom smislu te reči tj. da li prelazak pileta može, pored transcedentne realnosti imati i subjektivnu idealnost ne samo za posmtrača, već i za pile?
Korisnikov avatar
By Herald
Zato sto veruje u sve i svasta i nije moglo da dozvoli da mu crna macka predje put :astral2:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
ForeverYoung - Zar je pile preslo put? Ne znam, moracu da se informisem kod 'Bete' :misli:
By Bombina
tinkerbell-zar je pile preslo put? znaci ko voli specijalitet :D
Korisnikov avatar
By venom
venom-da proveri da li u apoteci preko puta imaju vakcinu protiv pticjeg gripa :kosa:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Zato sto je htelo i moralo da ga predje, kao sto je upravo proslo kolokvijum iz narodne.
Korisnikov avatar
By KiWi
Dušan M. - Pravo pitanje je da li pile prelazi ulicu ili se ulica ugiba pod piletom koje stoji. Zavisi u odnosu na šta se posmatra, pa nadalje tako možemo pronaći sistem u kome se može zaključiti da i ulica i pile stoje i da je kretanje želja i imaginacija. Ne treba zaboraviti da se kretanje može percepirati samo ako se kaže u odnosu na šta se nešto kreće.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
colorado- preslo put?! HAHAHAHAHA pedercina!!!
Korisnikov avatar
By HARP
Pile je preslo put iz istog razloga iz kog je Avalon izasao iz pekare :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!