Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:smeh:
Ovo me podseca na one emisije gde pitaju decu sta je za njih....

Za mene je razlicitost sustina svega. (ako je to ono sto si pitao) Da su svi isti, bilo bi jako dosadno i monotono. A monotonija vodi sterilitetu...
Korisnikov avatar
By Deksi
razkicit,jedinstven,drugaciji,nesvakidasnji su za mene jedne od NAJ osobina koje ili posedujes ili ne.....intrigira me svaka originalna i inovativna stvar...dok god je nesto razlicito mene ce odusevljavati i imati moje duboko postovanje...kad postane razlicito a usiljeno onda mi vec ne dopada.....
Korisnikov avatar
By Instruare
Originalnost, ju boze sav sam originalan :volinevoli:
Korisnikov avatar
By svejedno
Nenormalnost.

Normala = prosek.

Sve sto je van normale, razlicito je.

Onda imas, naravno, i ljudski svet 'normalnih', gde je svakako svako razlicit, ali ta razliitost onda postaje normala, jer je svako poseduje onoliko koliko se razlikuje od bilo koga, ali ne izlazi iz njenih granica (granica normale) u dovoljnoj meri.

Ne volim prosek.
Korisnikov avatar
By jukie
Ako misliš na biodiverzitet, mnogo mi prija.
Ako misliš na izgled određene osobe, mislim da može itekako da se pretera sa željom da se na silu bude drugačiji. To je kao teranje mode po svaku cenu, samo u suprotnom smeru.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Mr.Ja
Ovo me podseca na one emisije gde pitaju decu sta je za njih....
Takva pitanja su najbolja!

jukie: temu o biodiverzitetu (raznovrsnosti živog sveta) ćemo da otvorimo posebno :love: , a sada o različitosti...
Korisnikov avatar
By Galateja
Recimo, ako je nula normala onda bi -1, -2, -3... predstavljali negativni oblik različitosti (kriminalci, psihopate i sl.), a 1, 2, 3... pozitivni oblik. Što se tiče originalnih ljudi koji su različiti cenim ih ukoliko je ta originalnost proistekla iz njihovog samog bića, a ne originalnost radi originalnosti.
Korisnikov avatar
By Oziris
Um, sve ono sto nije isto??? :duh:
Korisnikov avatar
By Paki
Ono što me podražuje, mentalno, fizički... ono što me tera da učim, spoznajem... Podražaji su uglavnom pozitivni na prvu loptu. Bez različitosti bi mi život bio užasno dosadan, monoton.

Živele različitosti ! :rock:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Immemorial
Lol.

Ovo bi bila najtacnija definicija.

:)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by svejedno
Originally posted by Immemorial
Lol.

Ovo bi bila najtacnija definicija.

:)
Pa možda da ako bi pitanje glasilo "Šta je različito"... Ovde imaš i ono "za vas", a i nije do različitog, već do različitosti...

Njen odgovor je više opšt, manje ličan.
Korisnikov avatar
By svejedno
E, :paki: , mojne da cepidlacis.. ;)

Dah svoj odgovor gore, a ovaj mi se stvarno dojmio.

Osim toga, za Immemorial je mozda to stvarno razlicitost.

Mislim za nju, licno. (pitanje 'za vas')

Sto je zdrav stav, moram dodati.
Korisnikov avatar
By djo
hmmm, za različitost je potrebno poređenje. različitost je ono što nisam ja, dakle sve drugo.
bebe shvataju svet oko sebe kao celinu sve dok ne prepoznaju svoj odraz u ogledalu. a posle toga nema povratka. sve je 'različito od mene' i sve je interesantno... :) ponekad i bolno. različitost je suprotna dosadi
Korisnikov avatar
By Paki
E, :paki: , mojne da cepidlacis.. ;)
Mor'o sam mawo... :D ... Volim da se igram tako s tobom. :vijaca:
Dah svoj odgovor gore, a ovaj mi se stvarno dojmio.
I meni, ali sa nekog opšteg aspekta. :P ( :giggle: )
Osim toga, za Immemorial je mozda to stvarno razlicitost.

Mislim za nju, licno. (pitanje 'za vas')
Slažem se. :)
Sto je zdrav stav, moram dodati.
:misli: ... Pa ajde neka ti bude ... :zvizdi:

:lol: ... ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Za mene (licno) razlicitost je kad vidim osobu otvorenog duha. Ja smatram da je to jako, jako retko, mozda sam mnogo kriticnija nego drugi ljudi vezano za to. Jednostavno mislim da ljudi mnogo cesto upadaju u neke sablone, cak oni koji kritikuju sablone su cesto u njima (ne kazem da se i meni ne desava :wink: ). I onda mi ljudi nisu izazov jer cim negde povezem gde su "upali" vrlo lako "predvidjam" sve dalje reakcije. Ja stalno imam taj osecaj "vec vidjenog"... Nesto kao gospodjica Marpl iz dela Agate Kristi koja mozda nije videla ubicu ali je videla nekog iz njenog sela, pa slicna psiha slicno funkcionise. Medjutim, ako je osoba uspela nekako da se izdigne i ostane izvan onda je to meni izazov, koliko tesko, toliko privlacno...
Korisnikov avatar
By Adenim
Odstupanje od mase bez ugrozavanja sebe ili drugih... :nokti:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Adenim
Odstupanje od mase bez ugrozavanja sebe ili drugih... :nokti:
Fenomenalno.
Korisnikov avatar
By Sunce
Različitost je za mene bogatstvo. Drugačije obojena misao, drugačiji pogled.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Sunce
Različitost je za mene bogatstvo. Drugačije obojena misao, drugačiji pogled.
Pogledaj samo kod ljudi, da ne idemo dalje. Ne poznajem (i ne zelim) nikog ko je slican meni, ni u cemu...sve do pogleda.

Ja ne volim ekstreme i ne volim razlicitost koja ne dopunjuje moju. Ali u tom spektru postoji toliko mogucnosti da svi budemo srecni. I razliciti.
Korisnikov avatar
By d` Winter
Razlicitost je za mene(stvarno zvucim kao ona deca) kada naidjem na osobu koja me pre svega toliko zgrane(duhovno naravno) da pozelim da i sam budem pomalo takav,naravno mislim u pozitivnom smislu...Sigurno ste i sami nailazili na osobe koje zive u nekom paralelnom svetu,za koje vaze neka druga pravila,koje vas toliko opcine da zaboravite na neke normative i pozelite da budete i vi takvi,ne isti naravno ali drugaciji...Hocu da kazem da u vama pokrenu volju,zelju da ucinite nesto na sebi....Nesto drugacije

:paki:
Korisnikov avatar
By m..
Razlicitost je, bar za mene, nesto pozeljno. Svi smo mi razliciti, imamo razlicite potrebe, razlicite nacine suocavanja sa raznim situacijama u koje nas zivot stavlja, razlicite nacine vidjenja stvari...
I nekako kontam da ljudi u sustini ne mogu biti sretni dok ne upoznaju sebe dovoljno da nadju svoj put u zivotu i dok idu utabanom stazom slonova i dozvoljavaju drugima da im kazu kako da zive, kako da osecaju i slicno... Nekako, kontam ima tih ljudi koji prosto prihvate zacrtan model jer im to uliva sigurnost, i onda budu ok sa tim, ja recimo nikad ne bih mogla tako. Razlicitost je biti svoj.
Korisnikov avatar
By Neca
Razlichito je sve ono shto vidish prvi put. Chim neshto vidish to postaje parametar.
Jedna od stvari koje jako ne podnosim je razlichitost po svaku cenu, a ta pojava je vrlo uchestala, narochito na nashem podneblju u ovom bolesnom drushtvu.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Zanimljivo pitanje za zitelje ove zemlje ove godine.
Kategorije koje bi trebalo da budu konvencije, normalnost(otvorenost duha, napr.) proglasene su "razlicitoscu" sto, uz neprekidnu glad za novim i razlicitim (koja ce dovesti do pojave svega i svacega) cini nas imobilnijim nego sto mislimo.
Korisnikov avatar
By switchon1234
Razlicito za mene, na nivou pojedinca bi bilo sve sto se ne podudara sa mojim misljenjima, stavovima, vrednostima...
S obzirom da ne postoji osoba koja bi po svim tim elementima bila ista, svi se razlikujemo, i ta raznolikost je i potrebna i neminovna. Jedino smatram da je za uspesne medjuljudske odnose presudna bliskost u moralnim vrednostima.

Razlicito, shvatano uopsteno, je to sto je svejedno napisao, sve sto se razlikuje od proseka.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Paki
Ono što me podražuje, mentalno, fizički... ono što me tera da učim, spoznajem... Podražaji su uglavnom pozitivni na prvu loptu. Bez različitosti bi mi život bio užasno dosadan, monoton.

Živele različitosti ! :rock:
Sviđa mi se odgovor! :leviathan:
Korisnikov avatar
By Sunce
Nenormalnost.

Normala = prosek.

Sve sto je van normale, razlicito je.

Onda imas, naravno, i ljudski svet 'normalnih', gde je svakako svako razlicit, ali ta razliitost onda postaje normala, jer je svako poseduje onoliko koliko se razlikuje od bilo koga, ali ne izlazi iz njenih granica (granica normale) u dovoljnoj meri.

Ne volim prosek.
A znaš za onu: "Umerenost nije prosečnost"?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!