- 07 Feb 2007, 03:43
Hajde ko je sestra/brat po horoskopu.Nadaleko je poznato da smo najduhovitiji i sve ostalo dobro i lose sa prefiksom NAJ
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by kiss addictmajmun rules
hmmmm, majmun u kineskom horoskopu... hmmmmm
meni to odgovara, jer kad god neko pokuša da me uvredi time što mi kaže da sam majmun, ja se ne uvredim, jer majmun jesam, u kineskom horoskopu
lm, ja nisam blizanac i drago mi je zbog toga
Originally posted by shishmishTacno tako!
ja nisam dvolicna a ni mnogi blizanci koje znam... vise se tu radi o brzim i cestim promenama raspolozenja koje ljudi koji te ne poznaju bas i ne kapiraju; neodlucnost tkdj.; ili npr. danas volim kisu i oblacno vreme a sutra cu voleti sunce jer sam juce pokisla do gole koze i nije mi prijalo a iza svega toga stoji da volim i kisu i sunce, samo u trenutku nisam toga svesna
Originally posted by Angelina777*ne kasnim
neverovatno neodgovorni, u smislu da uvek kasne, a nekad se i ne pojave uopste
Originally posted by NenadjebivaDve stvari koje se kose... Ako ste iskreni, zašto kažete ono što ne mislite? Mislim da to mnogo češće radite neko samo "nekad"...
Nismo dvolicni, samo dvodimenzionalni,iskreni do bola,ne slazemo se sa skorpijama,snalazljivi smo,recicemo nekad shto ne mislimo i tako ,emotivni smo ponekad, i ne volimo tj. mrzimo kad nam se neko namece
Originally posted by Nenadjebivaglasam da smo multidimenzionalni,
Nismo dvolicni, samo dvodimenzionalni,iskreni do bola,ne slazemo se sa skorpijama,snalazljivi smo,recicemo nekad shto ne mislimo i tako ,emotivni smo ponekad, i ne volimo tj. mrzimo kad nam se neko namece
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!