E super su vam ideje, da ne kazem fenomenalne...
@Marvin hvala ti i meni je to padalo na pamet, mada mi opet nekako jos staropersijskije zvuci
@one of the people ti si car ... da se prekrstim u ono, ni slano ni slatko, a zove se kratko, iglo pe_ka_be?
@Renoir sta je Et_Toq? lepo zvuci
@andjela - altair sam koristio na chatu nekad davno... α Aquilae bese?
odlicno je
@Adenim prvo sam procitao IceIgrutin i setio se Radovana III... Mozda bolje ovo drugo?
@Kiwi, @Dirrty18g - anticka bozanstva -- i polubozanstva -- su out... razmisljao sam o novogrckim bozanstvima, npr. Sakis II ili tako nesto posto jedan sakis vec ima ili mozda Tsalikis ili Kostas Karafotis, i on je baja... ali zamisli da dodje "Karafotis" da diskutuje o politici ili istoriji ili da postavlja poeziju... -- a ne cuci mi ni neki bog a la Kabeiros, Zagrej, Adonis, uostalom dosta ih je i potroseno vec :plavusa:
@bananica -> mozda bi i tebi bilo bolje da si prvo nekog konsultovao -- iskreno
sve je to da prekratimo vreme, nikom nije stala krava na nogu sto bi rekla moja pokojna baba (laka joj zemlja)
@gorilica - mislim da je suvisno da to deklarisem i nickom...
Naravno, najvise volim odgovore onih kojima se moj nick svidja, A.F.K.A.BI., kal zakath, colorado, REI a posebno takve senzibilne mlade ljude ostrog zapazanja kao Marvin koji misle da je najlepsi
Ali ajmo dalje, zar samo ovo????
Kako vam zvuci Orion? Ili Orion* sa zvezdicom? Mozete da prosirite malo, koje su bile vase 'rezervne' varijante, oko cega ste se dvoumili? Mozda uzmem neciji otpadak pa se usrecim nikad se ne zna