- 26 Jan 2007, 15:30
Kada izađem sa nekim (bilo kim) 1 na 1 ne zatvaram usta. Kada se nađem u većoj grupi ljudi (na faxu, forumaši) ne zatvaram usta. Zašto onda ćutim kao poslednji debil kada se nađem sa devojkom u njenom društvu???
Priča se o temi na koju ivek imam šta da kažem. A ja samo sedim i ćutim. Eventualno prokomentarišem nešto devojci na uvce, pa ona to prosledi dalje. Jbt, kao da sam mutava! Odajem totalno pogrešan utisak, ili da mi je dosadno ili da sam dosadna.
Samo sedim kao kreten i slušam, a kroz glavu mi prolazi "reci nešto budalo... tebe to interesuje... zašto ćutiš... koj ti je k... misliće da ti je dosadno... reci nešto... otvori usta i progovori!". I onda otvorim usta, a iz njih izađe neko "hmmm".
ZAŠTO ĆUTIM??? Ima li neko neku ideju? Ima li neko sličan "trip"???
![:kopanos:](./images/smilies/kopanos3.gif)
Priča se o temi na koju ivek imam šta da kažem. A ja samo sedim i ćutim. Eventualno prokomentarišem nešto devojci na uvce, pa ona to prosledi dalje. Jbt, kao da sam mutava! Odajem totalno pogrešan utisak, ili da mi je dosadno ili da sam dosadna.
Samo sedim kao kreten i slušam, a kroz glavu mi prolazi "reci nešto budalo... tebe to interesuje... zašto ćutiš... koj ti je k... misliće da ti je dosadno... reci nešto... otvori usta i progovori!". I onda otvorim usta, a iz njih izađe neko "hmmm".
![:zid:](./images/smilies/zid.gif)
ZAŠTO ĆUTIM??? Ima li neko neku ideju? Ima li neko sličan "trip"???
![:nesiguran:](./images/smilies/unsure.gif)
![:kopanos:](./images/smilies/kopanos3.gif)