Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Da li vam je ikada pala napamet mogucnost da od vasih smrdljivih carapica koje trpate sebi u usta dok vas partner bichuje, ili dok se samospaljujete u dnevnoj sobi kanticom benzina, a komsija vas gleda kroz prozor (uvek sam imala ovaj fetish :drama:

napravite jednu veeeliku virtuelnu carapu? Ona bi trebalo da izgleda ovako:

Slika

:love:

pattern je:

Slika

kad nazujete ovu carapu brze mislite, lakse se snalazite na tastaturi, ne gutate slova dok kucate (ako, vec ste doruckovali), lakse pronalazite dugme enter, postavljate visprene teme, a jos visprenije odgovarate. takodje, u ove carape gurate sve dobro i zlo sto vam se desava tokom dana. ugurate u njih i neke ljude koji vam smetaju, neke cije vas ponasanje zaprepascuje, a prisustvo/odsustvo vredja. u njih staju i svi pristigli racuni, postar na koga ste napujdali svoju macku, bol usred tuge zbog velike gladi u svetu i jos mnogo toga.
njima se mozete i okoristiti u seksu. jednim, recima, ja mojim virtuelnim carapama postajem sasvim druga osoba!
mogu se koristiti u teretani (nema veze sto ih niko ne vidi, to znaci da vas niko nece ni kopirati, jer pattern je neodoljiv)

svakako, vi mozete izabrati konfiguraciju koju zelite: to ne mora biti carapa, to moze biti dildo, vas verni prijatelj, vase japanske kuglice, bilo sta sto vas duboko ispunjava.

sta je to za vas, kakav znacaj pridajete tim svetim predmetima, sta cinite sa virtuelnim sadrzajem koji, jel' te zaglavi u vasim virtuelnim carapicama? kako ih zovete? da li im tepate? nosite li ih u crkvu? pricajte nam o tome :up:
Korisnikov avatar
By Mortis
Endzi, kompletno si flipnula.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Mortis

A ti si glup. I sta s tim? :party:
Korisnikov avatar
By KiWi
Nemam Virtuelnu Čarapicu ... najčešće na net dolazim bos jer je kod mene u stanu veoma veoma toplo (ko je bio zna o čemu pričam) + nemam problema kod pronalaženja dugmadi jer slepo kucam ...
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Ja imam jednu muslimansku brojanicu koju drzim u levoj ruci igrajuci se njome,a desnom kuckam i nema gutanja slova,probajte pali 100%
:up:

;)
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam imao džemper sa sličnom takvom šarom (samo što je imao samo 3 boje)
Korisnikov avatar
By Delete
Imam virtuelni monitor, kuciste, tastaturu, mis, stampac, skener, zvucnike, modem i jos ponesto... :rambo:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Da Mars ne kaže da ne pišem....MRZIM ČARAPE!!!!
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Mortis
Ne znaš šta pričaš.
Korisnikov avatar
By m..
Ja imam virtuelnu sebe u vise primeraka. sa sve carapama, klonovima, gacam i inim prljavim veshom. Ja sam vladar interneta iz senke.:bananica:
Korisnikov avatar
By Egon
jednom sam potpuno obnazhen sedeo ispred kompa
i surfovao na netu ...

kad bi ste me zatekli rekao bih
samo da je bio potpuni nesporazum ...
Korisnikov avatar
By Hys.
meni stopala uvek 'ladna....
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Renoir
ja imam virtuelni donji ves :P
ja ne nosim virtuelni donji ves :p
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Angelina777
Da li vam je ikada pala napamet mogucnost da od vasih smrdljivih carapica koje trpate sebi u usta dok vas partner bichuje, ili dok se samospaljujete u dnevnoj sobi kanticom benzina, a komsija vas gleda kroz prozor (uvek sam imala ovaj fetish :drama:

napravite jednu veeeliku virtuelnu carapu? Ona bi trebalo da izgleda ovako:

Slika

:love:

pattern je:

Slika

kad nazujete ovu carapu brze mislite, lakse se snalazite na tastaturi, ne gutate slova dok kucate (ako, vec ste doruckovali), lakse pronalazite dugme enter, postavljate visprene teme, a jos visprenije odgovarate. takodje, u ove carape gurate sve dobro i zlo sto vam se desava tokom dana. ugurate u njih i neke ljude koji vam smetaju, neke cije vas ponasanje zaprepascuje, a prisustvo/odsustvo vredja. u njih staju i svi pristigli racuni, postar na koga ste napujdali svoju macku, bol usred tuge zbog velike gladi u svetu i jos mnogo toga.
njima se mozete i okoristiti u seksu. jednim, recima, ja mojim virtuelnim carapama postajem sasvim druga osoba!
mogu se koristiti u teretani (nema veze sto ih niko ne vidi, to znaci da vas niko nece ni kopirati, jer pattern je neodoljiv)

svakako, vi mozete izabrati konfiguraciju koju zelite: to ne mora biti carapa, to moze biti dildo, vas verni prijatelj, vase japanske kuglice, bilo sta sto vas duboko ispunjava.

sta je to za vas, kakav znacaj pridajete tim svetim predmetima, sta cinite sa virtuelnim sadrzajem koji, jel' te zaglavi u vasim virtuelnim carapicama? kako ih zovete? da li im tepate? nosite li ih u crkvu? pricajte nam o tome :up:
jesi ovo kupila na teleshopu? kupovina iz fotelje? :pegla: vidim da je svemoguca, mislim proizvod je skroz revolucionaran.
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
@Angelina777....Brate kakve tebi ideje padaju na pamet ccccc..... :hand: :hand: :hand: ;) ;)
Korisnikov avatar
By deželaš
ever thought about cigarette?

tresem i kucam :alexis:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Sta_reci!
@Angelina777....Brate kakve tebi ideje padaju na pamet ccccc..... :hand: :hand: :hand: ;) ;)
draga, ali ja sam sve svoje postove uvek kucala sa povezom preko ociju koji je napravljen od smrdljivih carapa. slepo kucanje :mljac: :love:

@dezelas

funny as usual ;)

Hajde ljudi, ovo je kreativna tema. Opustite se i pishite sta vam padne napamet. :tamoamo: :palacinke:
By Çâðê_DUP
Originally posted by baby_girl
Slika
jesi ovo kupila na teleshopu? kupovina iz fotelje? :pegla: vidim da je svemoguca, mislim proizvod je skroz revolucionaran.
narucila sam ih sa www.sucks.com

a nosim ih u kombinaciji sa

Slika

:andjelak:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Ja nemam reči... sad sam se skenjala jer si promenila avatar....taman kad ja zavolim Ang.... ti promeniš avatar, na onom je bila lepša...

Drago mi je zbog tvojih čarapa, daću ti ja moje ;) ;)
By Çâðê_DUP
Ja nemam reči... sad sam se skenjala jer si promenila avatar....taman kad ja zavolim Ang.... ti promeniš avatar, na onom je bila lepša...
Angelini Jolie je umrla mama, i ovaj avatar ce stajati neko vreme, sorry about that :sarana:
By Çâðê_DUP
Nisam znala....stidim se :(
Ako, osecaj stida je prociscujuc :opatica: :blush:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Nem pojma....ne sećam se...šta piše?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Moja virtuelna carapica je u mojoj virtuelnoj ves masini na virtuelnom pranju...
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja imam virtuelnu anti-materiju.

Bilo nekih problema da je stvorim nevirtuelnu.

Pa kad se smorim od ovog sveta, ja odem pa tamo malo ne postojim.

Dobar taj zen fazon, kevemi.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by devokICA
meni stopala uvek 'ladna....
I meni, i imam duzi jezik od tvog potpisa :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!