Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Da li sam to samo ja umislio ili jos neko isto to misli?
Svi forumashi koji su postavljali teme vredne citanja i odgovaranja su prestali da dolaze. Pojavljue se sve vise nekih ljudi koji nemaju nista pametno da kazu a stalno pricaju.... Svi su nesto cedni i fini, kulturno se izrazavaju a kurac iz usta ne vade.... Vecinu tema koje otvorim da procitam ubrzo i zatvorim... Smisao foruma nestaje...
Samo jos da napomenem da ovo nije tema na kojoj pljujem bilo koga, niti jedan od onih drama queen oprostaja, samo me zanima vase misljenje.
By ~ Le Saint X ~
Ne mislim da je sve sto si napisao tacno - po mom misljenju...
ali...
nesto sto si napisao je vise nego tacno!

Mislim da sam ranije vec izrazio svoje misljenje na jedan nacin...
Ko je shvatio, shvatio je...

NEXT...
By aldlfr
kakvi ste drski i bezobrazni nije ni cudo... :maljkovic:

svi ste postali,kako ono rece onaj ludak...gajevci:burner:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja ne mislim. Moj je utisak da je trenutno malo manje lakih tema ali da bas ima onih za razmisljanje. Sto ne znaci da ne moze biti i bolje... Vec sam pisala na nekoj drugoj temi da forum ima neki svoj tok kao i sve drugo u zivotu. Ne volim nesto kukanje "za starim dobrim vremenima" :deda: Kad prodju uvek izgledaju bolja nego sto su zaista bila :wink: Inace, diskutanti koje ja najvise cenim su uglavnom na forumu. Ali to su doduse uglavnom ti kulturni. Ne znam sto bi kulturno izrazavanje na forumu bilo u nesaglasju sa time sto neko "ne vadi kurac iz usta"...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by kal zakath
DA...(vredilo je odgovoriti)
Metastaza.
Korisnikov avatar
By Phoenix
Meni je forum živ. Sve stvari se menjaju, pa ni forum ne može biti isti. :carica:
Korisnikov avatar
By decko
Ne bih rekao da umire ali se dosta toga izmenilo.... :sigh:
Korisnikov avatar
By Rei
Slazhem se da Deckom :sigh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja sam ovde 4-ti mesec i NADASVE mi je interesantno.
Mislim da je normalno kada je neko duze vreme na forumu kao ti da mu posle nekog vremena postane manje interesantno ali UMIRE-je teska rec:pionir:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
"Ništa se ne rađa niti umire
Čovek sam snosi posledice svoje dobre karme
I posledice svoje loše karme"

Bhagavad-gita

:turban:

:D
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by AngraMaina
Ništa se ne rađa niti umire
Svaki čovek sam snosi posledice svoje dobre karme
I posledice svoje loše karme

Bhagavad-gita

:turban:

:D
Tako mi nesto doslo da se 'obracunam' s tobom:) 'Nista se ne radja....' Cccc.....:rock:
Korisnikov avatar
By Delete
Slazem se sa Mr. Ja, ovde je postalo zaista mnooogo drugacije nego nekad, danima mi se u zadnje vreme dogodi da citam naslove teme i prosto nemam zelju nijednu da otvorim o pogledam sta pise, teska smaracina...naravno, da neko ne pomisli pogresno, smaracina u odnosu na ono sto je forum bio nekad.
Ili...ili smo to samo mi ostarili, a ovi novi klinci ne znaju da nastave nasim stopama :okret:
Korisnikov avatar
By Kupper
Nekad je bilo 2002, 2003, delom i 2004....
Korisnikov avatar
By Mars
A da se potrudite malo pa sami pokrenete zanimljive teme?
Mada, treba posle neko i da učestvuje u njima...

"Nije pitanje šta država može da uradi za tebe,
već šta ti možeš da uradiš za Marsovo dupe!"

Korisnikov avatar
By M M and I
Pa i da umire...sta? To neka katastrofa?
Nothing changes - Everything is new...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by M M and I
Zamalo da te pomenem malopre kad sam pisao sta je davno. TI! 2001! Hejjj:vruce:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Kupper
Originally posted by M M and I
Zamalo da te pomenem malopre kad sam pisao sta je davno. TI! 2001! Hejjj:vruce:
Pa i ti si :smeh:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan je uvek za akciju, neka bude kao i na drugim velikim forumima da moderatori budu zaduzeni za redovno otvaranje novih tema na dnevnoj bazi. A ne samo da imaju ulogu chistachica.
Korisnikov avatar
By Draco
Ma opusteno, to se periodicno dogadja. Novi se izduvaju i olade a stari se odmore, oporave i vrate.

Nije nista drugacije nego kad smo mi dosli na forum, samo nama tako deluje. Mada sam skontala da gotivim samo pojedince iz te old school postave, ove nove nikako.

outro:mjuza:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Mars
A da se potrudite malo pa sami pokrenete zanimljive teme?
Mada, treba posle neko i da učestvuje u njima...

Pa u tome i jest problem. Netko pokrene zanimljivu temu (barem meni) i ima pet, šest odgovora. To nije problem ako imaš gomilu interesantnih tema.
Onda netko pokrene temu o svome levom malom prstu i tema ima pet stranica za jedan dan. Ni to nije problem per se, ali onda netko pokrene temu o desnom malom prstu, pa o levom kažiprstu, pa...i sve teme imaju stotine stranica.

I onda se zapitaš wtf is wrong with me. I mean I'm queer, but not that queer.
Korisnikov avatar
By ...
Pa to sto forumasi su onakvi kakvi jesu... No comment...
Ali su moderatori super, poljubac za unic0rna....
Na zalost, zbog mog boravka u inostranstvu (gde mi internet nije pri ruci) necu moci da budem deo aktivnih forumasa u narednih nekoliko meseci...
Ali vracam se tamo u junu...
Pozdrav svima...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Dina
Ne znam sto bi kulturno izrazavanje na forumu bilo u nesaglasju sa time sto neko "ne vadi kurac iz usta"...
Ammm, mozda sam se pogresno izrazio.... Stavljaju se teme u kojima se iznosi sva prljavstina iz sexualnog zivota pa se onda, ne bi li ispali fini, koriste reci tipa penis, vagina, polni organ i sl... I kude se bas uhvati za najnebitniju stavku posta? :evilwait: :hug:
By Storm
Mislim da je problem što su se na forumu pojavili ljudi koji ne kapiraju najbolje koncept foruma i misle da je to još jedno mesto za internet muvanje. A u stvari su to dosta različite stvari: na jednoj strani su forumi kao mesta gde može da se diskutuje ili žvrlja na razne konkretne teme, a na drugoj strani su razni četovi, gejdari i slične stvari.
To ne znači da je na forumu zabranjeno muvanje, naprotiv, ali to nije primarna svrha foruma.
Tako da sada na forumu ima malo previše likova koji se stalno nešto infantilno hihoću itd.
:kafa:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmm da... U staro dobro vreme nisam ovoliko ni postovao, bio sam sasvim zadovoljan citanjem nekih tema, i prosto se nisam osecao ni kompetentnim da kazem bilo sta posle postova nekih ljudi... A sad se forum svodi na "Moju sliku", "Asocijacije", "Kaladont", gomilu anketa i tras kvizove (koje, priznajem, volim :blush: )...
Korisnikov avatar
By gari
Stari forumashi su se vec zasitili i apsolvirali ozbiljnije teme a mladi koji dolaze/njih to ne interesuje vec konkretne stvari.

Osim toga, bili su praznici, ljudi su se malo vishe opustili i nashli razonodu na drugim mestima a ne na Forumu.

Mada primecujem da uglavnom sve jedni te isti diskutuju. Medju njima i ja.

:opacupa: :tehno: :neto:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa stavi neku svoju sliku gari gde ti se vidi i brada
Korisnikov avatar
By Paki
Svaki deda će kad ostari žaliti za "dobrim starim vremenima", jer mlađe generacije stvaraju svet kakav njima odgovara, u kojem žele da žive. Deda pri tom zaboravlja da je i on nekada bio mlad i u poziciji da sluša istu priču od tada matorih...

Preslikajte ovo na uvodni post.
By Swanheart
eeeee...dobra stara vremena... :shok: sad shvatih da sam vec 2 godine na forumu :drama:
By жњ
forum je na izdasaju vec godinama :smeh:

ma daaaaj... cini ti se

nego, mislim da su forumi donekle i zastarela forma komunikacije.. pogledaj samo majspejs i sl...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!