- 12 Jan 2007, 00:19
ne znam zasto ali ovakve stvari su mi najteze u zivotu, stvari koje pamtim i koje nikada necu zaboraviti .
Jedne noci kao sto je ova bio sam na chatu ,kliknuo me je da kazem ali I to je malo, veoma zanimljiv decko I dan danas mi je zao sto I tada nisam jednim pokretom ruke pritisnuo X u uglu prozora. kroz nekoliko minuta taj decko mi je postao jako drago stvorenje pa je I prica potrajala , pricali smo nocima stvorili jedno divno poznanstvo, ali samo na chatu nikada se nismo upoznali sreli nikada nisam cak ni trazio njegovu sliku plaseci se da ce se srusiti ideal koji sam ja stvorio u svojoj glavi, bio je veoma fin, decko sa neverovatnim smislom za humor, voleo je da se smeje zabavlja. I ako je imao gomilu problema, znao je da me nasmeje do suza kazem dugo smo pricali nocima. I kao sto vec I sami znate mnogo je lakse da se otvorite nekome kada ga ne gledate u lice, dosta toga smo znali jedan o drugom u trnutcima slabosti pricao mi je o svojoj porodici poslu problemima u zivotu . jednom prilikom mi je ispricao zbog cega se vratio iz nemacke kada su roditelji saznali da je on gay. od tada su u njegovom zivotu nastali veliki problemi odmah su ga spakovali vratili u srbiju zabranili su mu da vidja sestru koja je opet zavisila od njih I koja nikako nije mogla da se izbori sa roditeljima . osetio se prognan iz njihovih zivota odbacen usamljen neshvacen nevoljen I jos dosta toga je znao da kaze u trenutcina kada mu je bilo tesko tada je zeleo jedino da ga neko saslusa. Nocima sam slusao sve sto se desava u njegovom zivotu pokusavao da ga umirim posavetujem da mu dam neku nadu za bolje sutra ali bi I sam unapred znao da sve to ce doneti boljitak na jedan ili dva dana znao sam da od moje price nece biti nista bolje jer ni on sam nije mogao nista da promeni u toj situaciji. nekoliko puta sam ga pitao zar nepostoji neko u njegovom zivotu neko sa kime bi se osetio voljen I srecan, ali strah od jos jednog poraza terao ga je od ljudi plasio se da ce jos jednom u zivotu biti odbacen od nekog koga voli .protekle su dve godine od te noci kada sam prvi put pricao sa fabijem opet je bila noc na chatu dosta poznatih nickova , pojavio se na chatu kliknuo me je I rekao cao posto sam u tom trenutku pricao sa nekoliko ljudi rekao sam mu samo sekund evo me odmah rekao mi je” ne nemoj prekidati pricu ja sam I onako dosao da se pozdravim sa vama” odmah iza toga na javnom je izasla recenica koja je otprilike izgledala ovako” pozdrav za sve ja odoh necu vas vise smarati” , na pvt-u sam ga pitao sta se desava rekao mi je samo da je sad stvano kraj I da vise nece dolaziti na chat da je vreme da prestane da nas smara svojim pricama reko cao cuvaj se I nestao . nekoliko dana sam cekao da se pojavi na chatu ili na MSN mesingeru ali od fabija ni traga ni glasa nije bilo. posle nekoliko dana klikce me neko na chatu kaze mi cao ja znam da si ti bio dobar sa fabijem on je iz istog mesta odakle sam I ja samo sam hteo da ti kazem da je on izvrsio samoubistvo pre nekoliko dana ,saznao sam jos da se to desilo one noci kada je dosao da se sa nama poslednji put pozdravi .
Proslo je dosta vremena od tada kod mene na MSN-u jos stoji fabi28 nekako se jos uvek nadam da ce se pojaviti reci cao mozda ce vam posle ovoga biti jasnije zasto mi je zao sto I te noci nisam kliknuo na x I zasto sada retko pocinjem pricu sa nekim .on se plasio odbacivanja a meni je ostao strah od gubitka.