Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Zanima me kada analizirate sopstveni zivot, sta vidite kada su promene u pitanju? Koji momenti su bili kljucni? Koje osobe? Mislim pritom na potpunu promenu toka vaseg zivota, ne na sitne promene...

Jako volim da analiziram svoj zivot do sada, iako je jako kratak. Volim da ucim iz prethodnih gresaka i postupaka. Nekako, koliko god iskustva bila negativna, necemu su me naucila.

do sada sam imao 3 bitne promene u zivotu-

1998- ne mogu da kazem koji dogadjaj je u pitanju, ali u tom trenutku, negde krajem decembra sam shvatio koliko cu zaista biti prepousten sebi i to da mi niko nece pomoci ako ne pomognem sam sebi.

2005/2006- par meseci(septembar 2005-februar 2006) oznacili su pakao u mom zivotu. Moji roditelji su saznali sve i tada su krenule radikalne promene. Bas sam se izmaltretirao tada. Uleteo sam u vezu za koju sam verovao da vredi i da ima neku perspektivu, ali bilo je to jos jedno razocarenje i jos jedna povreda.

2006(avgust)- to moje stanje neraspolozenosti i povucenosti koje je trajalo gotovo godinu dana, prekinuto je kada sam upoznao Frey-a... Tada sam vec gubio nadu da ce svako naredno poznanstvo dokazati moju teoriju da su svi gay ljudi u mom okruzenju isti i da zele da iskoriste(jer sam pretezno na takve naletao)... Medjutim, dogodilo mi se nesto cemu se nisam nadao... Upoznao sam decka kakav se samo pozeleti moze.
Korisnikov avatar
By decko
Ja isto volim da analiziram puno toga...problem je sto ponekad preterujem pa neke stvari namerno zelim da posmatram iz vise uglova i tako sebi komplikujem zivot! :)
Kod mene bitni momenti uglavnom znace promenu..bilo malu ili veliku ali uglavnom dolazi da zaokreta koji utice na mene... :meda:
Nekad je to osecaj sazrevanja a nekad bas suprotno...ali dobro, covek na greskama uci...
Korisnikov avatar
By Deksi
Jao..ne volim da pricam o meni bitnim stvarima...te price zaista nisu za bilo kog...ima previse stvari....mnogo lepih i mnogo uzasnih dogadjaja koji su ostavili tragove u secanju i mom zivotu....
Nekih stvari zaista ne zelim da se secam dok neke druge stvari toliko vrtim u glavi i jedva cekam da se desi nesto slicno...uglavnom te price delim samo sa bliskim osobama i to je to...
By жњ
bshhhh retrospektiva me dovodi do :uplasen:

buducnost je ono u sta verujem :leviathan:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
uf...teska tema....da naravno da sam uvek gledao sta je bilo pre a sta je sada....i sta ce biti sutra...
Primetio sam da sam se u poslednjih godinu dana promenio vise nego za sve prethodne godine....sta vise,smatram da sam se uozbiljio dosta...
I na kraju svakog dana razmisljam kako sam proveo dan, i trudim se da svaki dan uradim nesto lepo za sebe i lepo se osecam....a opet nekako neispunjen...i tu nastaje problem...sa kojim se vec duze vreme borim...
Imao sam za ovih godinu dana neverovatno puno gresaka i to me je malo razdrmalo i navelo da malo razmisljam pre nego bilo sta uradim...
Postavio sam neke ciljeve ka kojima tezim i srljam trenutno ka tome...ostalo mi manje vise nije bitno...
Mislim da se jos uvek nalazim u nekom periodu koji zahteva puno od mene...trudim se....i to je to...nacinio sam gomilu promena u svom zivotu i sto je najbitnije pridrzavam se njih...
By SUNNY B
2000.- ortakinja iz klupe MENI saopstila da sam JA lez. od tada se sve krece na tu stranu.

2002/2003.- prva prava veza sa devojkom/spoznaja prve prave ljubavi.

zima 2004/2005.- upoznavanje najkontroverznije i najparadoksalnije osobe u mom zivotu.skracivanje zivota za bar 10 godina i prve sede u kosi.tezak alkoholizam.dusevna smrt u trajanju od 1.5 godine.

prolece 2006. - upoznavanje druge majke.skidanje sa alkohola na suvo.ostavljanje repova iz proslosti zauvek.pocetak novog zivota.

prezent tajm. - posvecivanje poslu i spoznaja bracnog zivota. zajednicki dom i ostalo.finalno postavljanje svih stvari na svoje mesto.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
2001, avgust - gubitak oca, sa 8 mjeseci njgove bolesti koji su prethodili tome..
2001, septembar - odlazak od kuce, u gimnaziju u drugom gradu, pocetak samostalnosti
2002, februar - prva ljubav, nazalost, neuzvracena
2002, oktobar - prva veza
2005, jun - odlazak iz najruznijeg grada u CG, i prelazak u Kotor, pocetak sasvim novog zivota. moj prvi posao.
2005, zima - potpuno zatvaranje u kucu, totalna asocijalizacija, i par mjeseci rada na sebi, na otkrivanju unutrasnjih zelja, glasova, kristalizovanje licnosti. period koji volim najvise..
2006, novembar - pocetak veze za koju se nadam da ce trajati jos mnooogo dugo...

eto... ne znam da li da dodam i 15.06. 2004 - datum registracije na forum:giggle:
Korisnikov avatar
By HARP
Ne želim sad da pišem dnevnik ili da rezimiram prošli period, osoba sam koja ne gleda iza već samo napred, prošlo vreme računam kao koncentraciju iskustva što me vodi dalje kroz život...
Ali mogu da napravim kratku retrospektivu toka događaja...

Kao jako mlad zaljubljujem se u str8 dečka sa kojim od platonskog odnosa prelazimo i na sexualni odnos... Naravno sve se kobno završava i ja dugo patim. Od tada postajem hladan i nikada se više ne zaljubljujem.
Posle duže pauze imam par veza u kojima ne dobijam ništa iskreno i partneri mi postaju dragi i osećam zaljubljenost, ali ne i ljubav.
Ljudi počinju da me vide kao objekat, kao fizičku pojavu, moja borba da se intelektualno dokažem pada u senku ovog prvog.
Povlačim se...
Odlazak od kuće i osamostaljenje u životu me je skupo koštalo. Roditelji mi to nikada neće oprostiti.
Gradili su kuću samo za mene, za moju porodicu...
Ostavio sam sve... uzeo par svojih stvari, komp. i otišao u život...
Trpeo sam sve, od loših cimera, loših ljudi na poslu, do lošeg ophođenja mojih roditelja sa presijom vrati se, vrati se kući...
Morao sam da istrajem. Uvek osmeh na licu i nepopravljivi optimizam me je spasao :)
Jednog trenutka sam uvideo da sam potpuno sam na svetu bez igde ikoga... Bio sam prevaren, ostavljen, napušten u svom ludilu.Počeo sam da bežim od samog sebe, razmišljao o crnim stvarima. Okrenuo list i vratio se sebi...
Mislim da mi je 2006. bila kobna na svim planovima života...
Međutim krene fax, krene karijera, krene bolja organizacija u životu, roditelji se pomire sa tim da se nikada neću vratiti kući i da je moja sreća najbitnija, jer sam ja ipak njihovo dete, nudeći pomoć...
Tu su prijatelji, nova dešavanja, novi izazovi...
Tako sam blizu sreće, još ako neki dečko spozna pravog mene i uđe u iskren odnos biću kompletno ispunjen...
Korisnikov avatar
By anche
2006. najgora godina do sada. jedva cekam da prodje.
Korisnikov avatar
By Egon
jebtote meni je rollercoaster ride
vec dugi niz godina ....

samo serija visokih uspona i dubokih padova

hocju mir!

anyone else ?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
98`- frendica i ja smo se jedva izvukli od metka u chelo....
99`- moji roditelji kao ratni profiteri....imao sam najvishe kesha tada, choveche da sam imao pameti pa da neshto usparam
00`- moj dechko je poginuo u saobracajki na dan kada me prevario
03` - predoziranje..., navikavanje na tablete lexiliuma, bez kojih nisam mogao ni da uchim ni da zaspim...
04`- moje prvo hapshenje i sumnjanje da sam ubio jednu osobu
05`- otkrovenje par osoba u mome zivotu
06`- povratak u chauru rad na sebi, meditacija...

Svi od nabrojanih dogadjaja su me nauchili kako je zivot dragocen, i dozvolili su mi da mnogo brze sazrim, naravno da ih je bilo mnogo vishe. Ti dogadjaji su deo mene, zbog kojih sam mnogo pre moje generacija nauchio mnogo stvari, i zbog kojih i u mrachnim momentima imam snage da stavim osmeh na lice.
Korisnikov avatar
By Error
12.03.2003.
30.10.2003.

i nista posle njih nije isto...
Korisnikov avatar
By bigirl
Ključni momenat no. 1: kada sam se kosu s dužine preko dupeta skresala na "avatar frizuru".
Ključni momenat no. 2: saznanje da sam bi.
Korisnikov avatar
By Rei
I dare not speak of it.

Ali, da mi je drago shto sam pokushao, jeste. Da mi je drago shto nisam uspeo, jeste. :)
Korisnikov avatar
By Mahoney
a sad ja:
MOJA DECENIJA

'96 - iz ubogog sela bezim u ubogi grad, sa 20 godina i isto toliko maraka

'96-'99 - radim neke bezvezne poslove i samujem, patim...

'00 - internet: prva ljubav (standardan scenario: daljina, on zauzet, ja patim, volimo se, on me ostavi, ja umirem...)

'01 - ufuravam se u posao (do jaja)

'02- radim danonocno (isplatilo se)

'03 - druga velika ljubav (daljina, zauzet, pisma, telefoni, umirem, odlazi...)

'05 - treca velika ljubav (isto...)

'06 - radim najstrasnije, zaljubimo se, 400km, brak, deca, ja poludim, on ode i zacuti zauvek. ja patim... i eto decembra.

dakle:
radim kao magarac i patim kao kreten. jebes deceniju.

moram da se menjam...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by xyz
bshhhh retrospektiva me dovodi do :uplasen:

buducnost je ono u sta verujem :leviathan:
Isto... Bitni momenti, osobe i kljucne promene tek treba da dodju...
Korisnikov avatar
By V25
Jedna prelepa promeni dogodila se sinoć...
By Sherilyn Fenn
Originally posted by SUNNY GIRL
2000.- ortakinja iz klupe MENI saopstila da sam JA lez. od tada se sve krece na tu stranu.
Kaze se hvala.....:boxer:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by anche
2006. najgora godina do sada. jedva cekam da prodje.
jao, totalno te kapiram, i ja sam jedva cekao da je ispratim... i osjecam da ce ova 2007. da bude pravo osvjezenje:yay:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Deksi
Jao..ne volim da pricam o meni bitnim stvarima...te price zaista nisu za bilo kog...ima previse stvari.
Znaci previse.
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Bitnih momenata, sad da su bili nešto preterano bitni....nije bilo.... Možda i jeste al ih ja nisa skontala...

Jedan meni bitniji je bio, kad saam rekla drugaricama, pošto se sad osećam mnogo lepše, lakše bolje, mogu da pričam o tome njima i pred njima, tako da mi je to extra ;)
Korisnikov avatar
By ogi_ns
01.01.1999. oko 02 AM u Barseloni - Svet se oko mene okrenuo i dugo sam drhtao, ne verujuci u ono sto cujem!

ostalih prekretnica ne mogu da se setim, mislim da ih nema puno, tako bitnih...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!