Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
e sad,taman da odgovorim kad ono menjas pitanje:durenje:
stvarno nemam pojma da li me je neko zapamtio:neznam:
Korisnikov avatar
By Mortis
Phuu... u zadnje vreme... Nikola Rokvic.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by jugoslovenka
Ili je mozda jos bolje pitanje koga znate od poznatih, a da ta osoba zna za vas?
Saberi se sa pitanjem,pa ti mozda i odgovorim.
Pitanje je "j*bo lud zbujenog"
Dok se ne usaglasis,odoh da turpijam nokte :nokti:
Korisnikov avatar
By jukie
ne znam... definiši poznatu ličnost...
naravno da ceo svet zna za jukie-ja
Korisnikov avatar
By M M and I
Biljana Kovacevic-Vuco, Sonja Biserko, Gordana Susa, Vesna Pesic...i sad vec pokojni Zoran Djindjic...od ovih iz Srbije, i jos par poznatih svedskih faca...
By жњ
poznajem dosta selebritija, ne bih sad po imenima bas. ne lozim se na to al` takva mi profesija, shacjesh... :kafa:
Korisnikov avatar
By Val
Poznate ne upoznajem. Njih vec znam.
By жњ
a da li vam se desava da pozdravljate TV licnosti na ulici kao da ih znate sto godina? ja se redovno blamiram!! verovatno zato sto ih cesto vidjam imam obicaj da se istrcim i pozdravim ih jer moj ishitreni mozak ne registruje da ih vidjam na TV-u ali ne i uzivo. i eto... :blush: :blush: :blush:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa sad...zavisi sta ko smatra pod poznatim...neke osobe su u nekim sferama zivota jako poznate, dok su surokom audirotijumu relativno malo pozante.
Al`, aj da pokusam da se prisetim ovih "malo" poznatijih kod nas:
-Natasa Bekvalac - iz perioda dok je zivela na Limanu
-Leontina - dok se karala sa Joksimovicem
-Boris Tadic - prosle godine na godisnjici srebrenickog masakra...izigravali smo obezbedjenje, pa smo u pauzama imali priliku da procavrljamo sa njim koju rec vise od dozvoljene
-Vojislav Seselj, Aleksandar Vucic, Nikola Poplasen (ex-predsednik RS) iz perioda dok su radikali bili kod nas na vlasti, pa su dolazili kod mog caleta
-Slavoljub Muslin, nekadasnjeg trenera Crvene Zvezde (njegov sin je bivsi decko moje drugarice)
-kosarkase Milana Gurovica, Zeljka Rebracu, Sasu Danilovica, pokojnog Harisa Brkica
-Sergej Trifunovic, mada cisto sumnjam da se on mene seca, inace, drugarica ga je zesce smorila brbljanjem o grupi Azra, ciji je doticni fan
-Kapetan Dragan - iz ratnih dana BiH
-Arkan - pocetak rata u Bosni, Arkan sa nekolicinom svojih ljudi je boravio u kuci pored moje
-sexy Noleta sa Kosave :lol:
-Milorad Dodik
-Ivana iz Negativa
-Danilo Lazovic
-Vesna Pocuca - Sana :D ...
i jos polovinu likova iz tzv. zemunskog klana, koji uopste nisu tako losi momci :)

Nasumicno sam poredala ova imena, ima tu jos mnogo njih da se doda, ali za sada samo to.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by xyz
a da li vam se desava da pozdravljate TV licnosti na ulici kao da ih znate sto godina? ja se redovno blamiram!! verovatno zato sto ih cesto vidjam imam obicaj da se istrcim i pozdravim ih jer moj ishitreni mozak ne registruje da ih vidjam na TV-u ali ne i uzivo. i eto...
Neprekidno... a imao sam i suprotnu situaciju... nisam prepoznao čoveka sa kojim sam četiri godine studirao (jer mu se lice iščistilo od bubuljica) jer sam pomislio da je to neki poznati glumac...
:blenta:

jednom sam na ulici pitao onog starog starog glumca (ime?) koji je kod nas u pozorištu glumio u "Neki to vole vruće" (bogataša koji se zaljubi u Džeka Lemona) gde se nalazi neka zgrada... bio je jedina osoba na ulici na koju sam naišao i koja je istovremeno izgledala i pametno* i bezopasno

*sačuvaj me bože od raznih baba sa cegerima koje očigledno žive u kraju a pojma nemaju gde se šta nalazi i kako se koja ulica zove... kada sam tražio Gundulićev Venac (biro za nezapošljavanje) šetali su me po celom Starom Gradu, uz ulicu, niz ulicu, obišao sam sve u krug dok nisam slučajno naišao na zgradu
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Posao mi omogucava da upoznajem dosta poznatih licnosti a sa nekima i pijem i kaficu:mobilni: Evo nekih imena samo,Sladjana Milosevic,Mila Stula,Neda Ukraden,Goca lazarevic(extra je drugarcina!!)Janko Tipsarevic,Zdravko colic i njegov rodjeni brat koji je mmmm,i kao najveca cast za mene upoznao sam licno i dugo razgovarao sa Srpskim Patrijarhom!:bisou:
Korisnikov avatar
By Mars
Moga avatara, druge mislim nisam.
Korisnikov avatar
By KiWi
Znam 5-6 opšte poznatih ljudi ... i bar još toliko umereno poznatih ... :cheer:
Korisnikov avatar
By Hys.
nisam upoznala, ali najvece odusevljenje mi je bilo kada je posle koncerta, u sava centru (drugarica i ja nesto se zapricale ispred) tik na metar od mene prosao RAY CHARLES sa divnim visokim prezgodnim crnim obezbedjenjem koji su rekli valjda menadzeru sc "it was a pleasure doing bussines with you" a charles je takodje izgledao zadovoljno.
Ja sam se osetila kao u prisustvu bozanstva, gledala u njega, zaboravila da disem, i samo sam usebi vristala "O BOZE O BOZE O BOZE"
:hail: :drama:
jos da vidim aretu frenklin, i piskenje u gace od srece mi ne gine:blush:
a da upoznala sam te neke nase zvezdice, bat det iz lajk so not wort menshuning comparing to stending wan miter from wan end onli rej charls:canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Kupper
Tita na Sutjesci. Pomilovao me:drama:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Kupper

Neopisivo ti zavidim!
By жњ
Originally posted by Kupper

wooooooow :shocked:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by ^RAY^
Posao mi omogucava da upoznajem dosta poznatih licnosti a sa nekima i pijem i kaficu:mobilni: Evo nekih imena samo,Sladjana Milosevic,Mila Stula,Neda Ukraden,Goca lazarevic(extra je drugarcina!!)Janko Tipsarevic,Zdravko colic i njegov rodjeni brat koji je mmmm,i kao najveca cast za mene upoznao sam licno i dugo razgovarao sa Srpskim Patrijarhom! :bisou:

Zavidim ti na upoznavanju sa Sladjanom Milosevic...ove ostale ili nisam cuo za njih ili bih voleo da nisam cuo za njih...
Korisnikov avatar
By tramp
hm upoznala ali sumnjam da me se secaju:
Aki Rahimovski sa kojim sam jednom davno otplesala jednu pesmu
Bozidarka Frajt koja me se verovatno seca (mada ne znam sta je sa zenom hm ....)
Selim Beslagic, sumnjam da me se seca
Moby koji me se garant ne seca
Russell Simons koji me se isto garant ne seca
i gomila NY minor celebrities koji su poznati po gradu ali ne bas van grada
Korisnikov avatar
By deželaš
pa skoro nikog, ali me je danas ministar vuksanović izgleda primetio i prokomentarisao...

sva sreća, šta kažete... :nokti:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by tramp

Russell Simons koji me se isto garant ne seca
i gomila NY minor celebrities koji su poznati po gradu ali ne bas van grada

imao sam chast da upoznam dotichnog u BG-u 1997 :D
bio sam klinac al sam imao prodju preko sestre ...

@ tramp

kad smo kod NY minor selebritija
da ne znas kojim ludim sluchajem
mozda The Restaurant-a ( tip se zove inache Tim )
on je kao neki all mighy artist u jerseyu

lokalna Jersey legenda

svugde se muva, svi ga ako nesto znaju ...

taj tip je navodno sve i DJ i ima band i glumac je ...

i kao svi ga nesto cene ....
Korisnikov avatar
By gorilica
Ne garantujem da bi me se setili, šta više, siguan sam da ne bi, ali hajde:
Merima Njegomir
Zorica Brunclik
Usnija Redžepova (dva puta)
Louis (u X navrata)
Marija Mihajlović (jednom čekali Novu u užem društvu i još par puta se upoznavali:temperatura: )
pokojni Princ Tomislav
Saša Vidić
Najda
i moja super drugarica, za koju će tek da se čuje, najbolji Niški ženski jazz i rock vokal Andrijana Stanković (Budva 2005), kao i još mnogo, mnogo Rockera, ali to već nisu previše zvučna imena, više na lokalnom nivou.
Sve u svemu, ljudi kao i svi drugi.
Korisnikov avatar
By Egon
a da i Seana Rydera pevacha Happy Mondaysa
na proslogodishnjem nastupu u Beogradu.

sumnajm da me se seca

kao i Moby
Korisnikov avatar
By Egon
ovi domaci su domaci

nekako kod mene nemaju tretman selebritija ....

a posebno ne "zvezde"
Korisnikov avatar
By Deksi
Od poznatih licnosti znam Nikolu Djuricko,Cecu Slavkovic,Zoranu,Nikolu Koju,Dragana Bjleogrlica i Oliveru Kovacevic preko roditelja....

A od stranih licnosti kad sam bio u Kanadi kao klinac sam upoznao Shaniu Twain..mada se secam ko kroz maglu,prijatelji mog ujaka su njeni dobri prijatelji....
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Egon
a da i Seana Rydera pevacha Happy Mondaysa
???????????????????????????? Bio mi je komsija u Londonu 2.5 godine (svi imaju stan u Londonu). Nikad se nismo upoznali ali, eto, znam ga.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!