Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Predlozite naziv nove pederske politicke partije?

Srpska Pederska Stranka
1
9%
Ujedinjeni Pederi Srbije
3
27%
Pederski Evropski Stroj
1
9%
Ne znam
2
18%
Pederi ne treba politicki da se organizuju
4
36%
Po nekim procenama u Srbiji zivi i radi oko 600.000 bisex i gay osoba. Zasto se oni ne udruze u jednu politicku partiju? Siguran sam da bi dobili vise glasova od nekih aktuelnih politickih stranaka. Koga bi predlozili za predsednika neke buduce pederske politicke stranke?

Predlozite originalne nazive za neku buducu pedersku politicku partiju?

Koja polticka stranka po Vasem misljenju najbolje zastupa interese bisex i gay osoba?
Korisnikov avatar
By Stripi
PUPS-partija udruženih pedera Srbije
By Stepski Vuk
Homoseksualci su elita u celom svetu i zauzimaju najvaznije polozaje u politici,ekonomiji,vojsci,pa ne vidim razloga da se i kod nas politicki ne organizuju. Siguran sam da bi neki gradjani namerno glasali za neku buducu srpsku pedersku politicku partiju samo da bi napakostili nekim aktuelnim politickim strankama.
U Srbiji ima vise pedera nego sto neke aktuelne politicke stranke imaju clanova tako da je jako cudno zasto se pederi nisu povezali i politicki organizovali i tako postali bitan politicki faktor kao sto su to svuda u civilizovanom svetu?
Dok god je na politickoj sceni Srbije aktuelan Nacionalni stroj Srbija jos dugo nece uci u EU! A ako na ovim izborima pobedi SRS javna tajna je da ce Kosovo dobiti nezavisnost pocetkom 2007.godine.
To je duhovito,ali naziv buduce politicke pederske stranke mora da ima tezinu. Mora da odzvanja! Mora da bude lak za pamcenje. Treba da bude jezgrovit! 'Ajde dajte Vase predloge?

P.S. Da li u nazivu treba da stoji rec "peder" ili je treba zameniti odrednicom "gay" . Da li reci "Srbin" i "peder" mogu da stoje u istoj recenici?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa jeste...zar ne vidis simboliku: PST, kao znak za cutanje, tisinu, protiv koje ce ta stranka odlucno da stane!
:protest:
By Stepski Vuk
A da li moze da se nadje neko srecnije resenje i da se zameni rec "tetaka" nekim drugim izrazom?
By Stepski Vuk
Kao vlasnik gay sajta http://www.lepotani.com sticajem okolnosti i zahvaljujuci prirodi posla kojim se bavim znam pouzdano da ima mnogo biseksualaca i homoseksualaca u politici,ekonomiji,SPC,sportu. Mnogi sportisti ne zele javno da se izjasne kao biseksualci ili homoseksualci jer se boje pada popularnosti. Srbija je jos uvek konzervativno drustvo i svi kriju svoje seksualne afinitete. Ne vidim nista lose ako je neki politicar homoseksualac jer to je njegova privatna stvar. Neukusno je diskutovati ko koga delje,i ko koga rastura od kurca,sto je na zalost postala praksa u "TABLOID"-u koji izlazi cetvrtkom. Mislim da ima mnogo pametnijih i ozbiljnijih tema za analizu od toga ko je ciji ljubavnik i ko koga jebe. :) ))

P.S. "TABLOID" izlazi cetvrtkom i kosta 40.dinara. Mislim da je neukusno sto zaviruju politicarima u njihove spavace sobe jer svako ima pravo na intimu!
By Stepski Vuk
Da li ti predlazes da "Stepski vukovi" bude zvanican naziv neke buduce pederske politicke partije?
Korisnikov avatar
By KiWi
A šta fali opštem nazivu? PPP = Politička Partija Pedera...

A sad ozbiljno ... mislim da ova tema treba da leti u Zezanje i Opuštenciju jer svako normalan zna da nema šanse da se slože stavovi pedera i da svi stanu od istu šljivu ... ma ni 5% pedera ne bi prihvatilo ideju ... Što zbog skrivanja seksualnosti, što zbog pripadnosti nekim drugim partijama ...

Ne znam kako možeš da budeš siguran u nešto što se ni statistički ne može pretpostaviti ...
Korisnikov avatar
By mmiki
A zasto moramo da budemo pederi uopste, ta rec uopste ne prilici za naziv stranke...
By Stepski Vuk
Nisam ni mislio da stavimo rec "pederi" u naziv stranke. Taj izraz "pederi" je nas interni izraz ovde na forumu, ali nije pogodan da ga stavimo u zvanican naziv neke buduce politicke stranke.

Predlozite neki drugi izraz koji bi stavili umesto reci "pederi"?
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
KIDS......................Karleusa i drugari Srbije:mag:

strasno...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma nebitno je to, ali glasajte za mene kada se kandidujem kao nezavisni kandidat za predsednika :)
Korisnikov avatar
By Error
Ja predlazem da za maskotu uzmete nestranacku licnost od inetgritata i autoriteta- Milku Canic.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Tristan Adonis
Ja predlazem da za maskotu uzmete nestranacku licnost od inetgritata i autoriteta- Milku Canic.
Slažem se da je ona podobna za maskotu (što zbog onog uvežbanog osmeha, što zbog fonda reči), ali mislim da ona nema nikakve veze sa homoseksualnim političkim afinitetima ... a i ne verujem da bi pristala, mislim da po ugovoru sa ''Slagalicom'' sme da se pojavljuje samo u toj emisiji, a da ostatak vremena provede što dalje od kamera i reflektora ...
Korisnikov avatar
By Error
Milka Canic je srpska majka! I ona voli svu svoju decu, ma kakva ona bila:zavist:Ucinila bi ona to od srca.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Dirrty18g
Ma nebitno je to, ali glasajte za mene kada se kandidujem kao nezavisni kandidat za predsednika :)
Ako si ti na slici imas moj glas!!!
Predlazem naziv GUS-gay unija Srbije!!!
Korisnikov avatar
By Loni
Ma najbolje je da u nazivu ne postoji gej, peder ili lezbejka.
Najbolje je uzeti nešto neutralno, a da se u praksi borimo za naša (i ne mora samo naša) prava.

Takvu organizaciju nazvao bih F R E E D O M I A
Korisnikov avatar
By Pele
Klan Udruženih Racionalnih Aktivista Cipelica
Korisnikov avatar
By Error
Originally posted by Stripi
PUPS-partija udruženih pedera Srbije
Stevo Beljan? :lol: 8)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Pele
Klan Udruženih Racionalnih Aktivista Cipelica
Ima veoma zvučnu skraćenicu ... ovo bi bio pun pogodak!
Korisnikov avatar
By HARP
UPS, ovo je najbolje, a i zvuci kao ups omaklo nam se :smeh:
Korisnikov avatar
By Daliborka
GUZA.
Gradjanska Udruzena Zajednica Antifashista.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!