- 14 Nov 2006, 11:55
Evo i jedne teme za sve one koji su izbacili cigarete iz svojih zivota.Zanimaju me Vasi utisci....
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DracoImas nasu punu podrsku!! Elem,da i ja odgovorim na temu.Osecam se sjajno!Promena je zaista nastupila munjevoto brzo.evo danas mi je vec 8 dan od kako dim nije usao u moja pluca a ja primetno lakse dishem,BOLJE SPAVAM,i dnevne obaveze podnosim mnogo mnogo lakse(pre mi se u toku radnog dana vise puta neodoljivo spavalo) i,nazalost vise jedem Ali i to se da kontrolisati.Vazno je uraditi i detoxikaciju organizma razmim cajevima,pijenjem sto vise obicne vode,uzimanjem multivitaminskih preparata(Oligovit npr.)i ono sto je mozda najvaznije bar jednom nedeljno otici u saunu.Fizicka aktivnost se podrazumeva a i ona ce vam mnogo lakse pasti jer ste sada NEPUSAC!
Nazalost mislim da cu i ja uskoro moci da odgovorim na ovu temu. =/
Originally posted by Stripi
Odlično, već pet i pol godina ne pušim. Ne moram se brunti imam li ih dovoljno, ne nestane mi ih kad mi je najteže otić po njih (uglavnom u 3 ujutro), ne uspavljujem se škripeći i ne budim se hropćući. Ima jedna mala iznimka kod mene-opće mi ne smeta duhanski dim, ali ni najmanje
Originally posted by Hys.to je odlicno... tako sam i ja pkrenula pre par godina..
za dve nedelje sam popusila mozda 5...
A i ne pijem...
I ne duvam....(dobro to je ionako retko...)
I ne pijem kafu... (kafu posle rucka pijem 13 godina)
Postajem sve ono sto prezirem
Ne verujem da cu ikada biti totalno smoke free, volela bih da budem social smoker.
Da kad izadjem zapalim, taj rad.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!