Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Bese davno kad sam ugasila svoju zadnju cigaru, jednostavno sport i pusenje u mom slucaju nisu isli zajedno. Kako se osecam sada?! Odvratno, jer mi uzasno smeta duvanski dim a ne mogu traziti bas od svih pusaca da ne puse kad su sa mnom u drustvu. Ranije mi je bilo lakse, zapalim i ja pljugu i dim mi uopste ne smeta.
Sad samo zvacem zvake :smeh:
By жњ
Osecam se fantasticno.

Disem punim plucima, zbogom shkrge :lol:

prvi put se skinula na "suvo" bez ikakvih preparata, zvaka i flastera. IStina je kad kazu da je samo pitanje voolje. I da, sad mi dim jako smeta. Dobijem cudan osecaj mucnine :P
Korisnikov avatar
By Draco
Nazalost mislim da cu i ja uskoro moci da odgovorim na ovu temu. =/
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Draco
Zasto nazalost?
Korisnikov avatar
By queeria
pre dva meseca i jos sam malo grogi (ponekad)
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Originally posted by Draco
Imas nasu punu podrsku!! Elem,da i ja odgovorim na temu.Osecam se sjajno!Promena je zaista nastupila munjevoto brzo.evo danas mi je vec 8 dan od kako dim nije usao u moja pluca a ja primetno lakse dishem,BOLJE SPAVAM,i dnevne obaveze podnosim mnogo mnogo lakse(pre mi se u toku radnog dana vise puta neodoljivo spavalo) i,nazalost vise jedem :rida: Ali i to se da kontrolisati.Vazno je uraditi i detoxikaciju organizma razmim cajevima,pijenjem sto vise obicne vode,uzimanjem multivitaminskih preparata(Oligovit npr.)i ono sto je mozda najvaznije bar jednom nedeljno otici u saunu.Fizicka aktivnost se podrazumeva a i ona ce vam mnogo lakse pasti jer ste sada NEPUSAC!
Opustanje je takodje veoma vazno,kupke,arome,muzika :klavir:
I naravno.....nemam adekvatan smajli ali i ovaj ce dobro posluziti :obraz: :fuckbed:

Zelim jos vaseg iskustva...go:smilegrin:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Debelo.

Batalila sam pljuge pre godinu ipo dana i ugojila se bar 5 kila... ALI, ne kasljem vise, lakse disem i cigarete mi ic ne nedostaju. Jednom sam zapalila od onda i takvu mucninu sam imala da necu vise nikad, nadam se.

Inace, potpuno se slazem da je najbitnije pitanje volje, ja sam godinu dana pokusavala sa flasterima, zvakama i onim fals cigarama i nisam uspela, sve dok mi se nisu smucile same pljuge, dim, kasljanje, cimanje i histerija kad ostanem bez cigareta...

S tim sto i dalje uziiiiiiiiiiiivam u dimu! :love:
Ne volim bas da sedim u prezadimljenim klubovima/kaficima i sl. jer mi suze oci, ali kad par ljudi u drustvu duvani njuskam ih i takooooo... :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Odlično, već pet i pol godina ne pušim. Ne moram se brunti imam li ih dovoljno, ne nestane mi ih kad mi je najteže otić po njih (uglavnom u 3 ujutro), ne uspavljujem se škripeći i ne budim se hropćući. Ima jedna mala iznimka kod mene-opće mi ne smeta duhanski dim, ali ni najmanje :nono:
Korisnikov avatar
By Blady
Super sam.... nekad zapalim... ali stvarno nisam pusac i drago mi je sto nisam.... ostavila sam davnih dana...
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Stripi
Odlično, već pet i pol godina ne pušim. Ne moram se brunti imam li ih dovoljno, ne nestane mi ih kad mi je najteže otić po njih (uglavnom u 3 ujutro), ne uspavljujem se škripeći i ne budim se hropćući. Ima jedna mala iznimka kod mene-opće mi ne smeta duhanski dim, ali ni najmanje :nono:

A ponekad i zapališ...:lukavi:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
osećam se guilty što sam (još jednom) ponovo propušila. a smejala sam se kad su mi pričali o support grupama za ljude koji ostavljaju pušenje...
By ...Sitnicava...
Jednom sam ostavila ne nekoliko meseci.
I vratila se.
Sada me devojka gnjavi za cigarete, pa se zadese dani kada ne pušim,
ali nikako da to postane trajno.

:povez:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
i mene je čoek gnjavio kad sam počela ponovo da pripaljujem, a sad je i on krenuo da posrće pored mene. jebemlinasslabokarakterne.
By ...Sitnicava...
Ja sam juče CELO veče izdržala da ne pripalim nijednu i na samom kraju sam zaređala tri zaredom, a ona je rekla "nisi dobra". :pervert:

:lol:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
svaka čast vama, meni se niti da da ostavljam niti imam nameru niti nešto treće. staviše mi jednomsečni ban skoro na nikotin - izdržala sam 7 dana da ne pripalim. :/
Korisnikov avatar
By Blady
ja sam juce podzamila jednu sa crazy bee
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ja nemam pojma kad cu postati ex-pusac...nesto mi nece da ostavljam sad...odgovaraju mi jos uvek :cigareta:
By RuznaGlupaZla
2 kg :sigh:

al' me bar ne gusi vise :) a i ne borozaju mi :roll:

edit: oko mjesec dana, al' sad bih tako rado :cigareta:

:nope:
Korisnikov avatar
By LittleRed
Ja ponovo počela, nakon skoro pet godina pauze. Kapacitet mi se vratio na isti nivo za samo nedelju dana :lol: Katastrofa!
Ali planiram da ostavim ponovo, kada izgubim dovoljno kilograma.
Pa ću tako, ciklično :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
za dve nedelje sam popusila mozda 5...

A i ne pijem...

I ne duvam....(dobro to je ionako retko...)

I ne pijem kafu... (kafu posle rucka pijem 13 godina)

Postajem sve ono sto prezirem :sigh: :lol:

Ne verujem da cu ikada biti totalno smoke free, volela bih da budem social smoker.

Da kad izadjem zapalim, taj rad.
Korisnikov avatar
By walt333
Nikad nisam uspeo da prevazidjem krizu treceg dana, a zaista duboko zelim da prestanem da pusim. :drama:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Hys.
za dve nedelje sam popusila mozda 5...

A i ne pijem...

I ne duvam....(dobro to je ionako retko...)

I ne pijem kafu... (kafu posle rucka pijem 13 godina)

Postajem sve ono sto prezirem :sigh: :lol:

Ne verujem da cu ikada biti totalno smoke free, volela bih da budem social smoker.

Da kad izadjem zapalim, taj rad.
:klap: to je odlicno... tako sam i ja pkrenula pre par godina..
Korisnikov avatar
By Combo
Volim zadimljenu atmosferu. Volim pušače, volim dim cigareta.

Inače kod mene u stanu nema pušenja.

:D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Combo
Volim zadimljenu atmosferu. Volim pušače, volim dim cigareta.

Inače kod mene u stanu nema pušenja.

:D
Ma prosto obozavas.
Korisnikov avatar
By Combo
Aha. Nepušači su mi dosadnjikavi.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Vala bas. :bj:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Strix
Vala bas. :bj:
:lol:
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Pokusao sam da prestanem da pusim i izdrzao sam mesec dana a onda mi je drugarica donela mustiklu iz Maroka. I came face to face with temptation i propusio sam ponovo....:alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!