Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Koliko realno doživljavate forum, koliko vas dotiče sve što se piše ovde?
Odvajate li virtuelni od realnog sveta i na koji to način radite?
Meni je forum vid zabave i sve mi je duhovito što se prokomentariše, sem ozbiljnih tema tipa aktivizma i slično gde se i treba ostaviti ozbiljan komentar...
lične uvrede ne opravdavam, ali duhovite komentare ne zlonamerne ne doživljavam kao prave...

Sve u svemu primetih da ljudi dosta doživljavaju virtuelni svet realno, šta inicira takav osećaj?
Koliko prenosite virtuelni u realan svet?
Korisnikov avatar
By muzika86
na netu piše i priča se ono što se u pravom svijetu ne smije niti imaš muda da to govoriš :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne dozivljavam ovo ni kao nerealno, da se razumemo...ali je daleko, daleko od toga da moze puno uticati na moj zivot.......
Inace me u zivotu tesko mogu povrediti gluposti a one sa ovog Foruma nikako......tako da....... :hvala:

Nije isto kada slusas i gledas nekoga u oci i posmatras njegove pokrete dok govori i citas njegov post.......ne moze biti. Ali kazem, nije ni nerealno sve ovo....
Steta je samo sto jako puno ljudi nije isto u `zivotu` i na netu........
Ja sam potpuno isti covek........sve sto napisem ovde, to bih i rekla.......slike kacim bez kompleksa......dakle, ja sam ja, uvek i svugde........to znaju oni koji su na Forumu a poznaju me i uzivo.....
:yay:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Zoe
Nije isto kada slusas i gledas nekoga u oci i posmatras njegove pokrete dok govori i citas njegov post.......ne moze biti. Ali kazem, nije ni nerealno sve ovo....
Steta je samo sto jako puno ljudi nije isto u `zivotu` i na netu........
Ja sam potpuno isti covek........sve sto napisem ovde, to bih i rekla.......slike kacim bez kompleksa......dakle, ja sam ja, uvek i svugde........to znaju oni koji su na Forumu a poznaju me i uzivo.....
:up:
Korisnikov avatar
By KiWi
Isto kao Zoica :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Ju, al` smo svi fini....... :angel:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja sam u mojim postovima uglavnom iskren, mada se nekada bas zavitlavam ali to je onda isuvise ocigledno...
By жњ
uopste se ne opterecujem :nokti:

forum dozivljavam kao zabavu :smug:
Korisnikov avatar
By unic0rn
jednom je jedna moja savremenica izjavila: "Ja kada se iskljucim s neta sve sto je bilo tamo, ostaje tamo."

I prvo sam se 100% slagao a onda shvatis da to nije tako i ne moze.

Preplicu se, onoliko koliko to sami ljudi dozvole, hteli mi to ili ne.

[Sad ce se javiti 100 njih koji kazu da to nije tako, ali ce ostati bez odgovora jer iako ima dokaza to je tracharenje i iznosenje licnih podataka :) ]
Korisnikov avatar
By Adenim
sjajno mesto za opustanje i igranje sa nervicima, svojim i drugih...
By Ulix
isto sto napisem ovde, rekao bih i uzivo, pa kome se ne svidja...

@mmiki: nazalost, vidi se da si uglavnom iskren i u tome se krije sva tragika tebe kao ljudskog bica.
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Ulix

@mmiki: nazalost, vidi se da si uglavnom iskren i u tome se krije sva tragika tebe kao ljudskog bica.
Pa i to treba da se vidi, zasto stvarati iluzije? :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
gde su mladi tu vrcaju shale, shala, poshalica, hop!
Korisnikov avatar
By Val
Ajde i na ovoj temi da ponovim: Forum je za zezanje, za :balon: i za :smeh: . Ne razumem forumashe koji forum shvataju ozbiljno, ljute se, vredjaju, pljuju i sve ovo josh nose u real life.
Kad iskljucim forum, nestaje sve ovo.

Ponekad pomislim da su svi, ali bash svi forumashi drugaciji kad ih upoznash i do sada se 99% potvrdilo. Veliki broj pljuvaca, svadjalica i onih koji zele biti duhoviti su sushta suprotnost kad ih upoznamo. :)

Nekako kontam da nam ovo dodje kao detetu lizalica. :zastava:
Korisnikov avatar
By Draco
Uopste ne dozivljam forum, ni na jedan nacin pa ni 'vako. Dodjem da se zajebavam sa ljudima koje gotivim, da zajebavam one koje ne gotivim, da popijem jutarnju kafu, da se ispranim, da popusim poslednju pljugu. Jedini folder koji shvatam ozbiljno tj. gde CITAM sta ljudi zapravo pisu je tehnologija i nauka.:blenta:
Korisnikov avatar
By bigirl
Problem je što se skoro svi poznaju... Gde je onda granica virtuelnog i realnog?
Korisnikov avatar
By deželaš
malko previše se učitavam u svaku komunikaciju na netu ...
By Dionysus
Ja sam iskrena i na internetu i u zivotu, ne stidim se sebe kao licnosti i nemama sta da krijem. Ali ne volim da podatke o sebi, slike i slicno ostavljam na ovkavim forumima, posto sam jos uvek jako mlada i to bi mi moglo doneti problema u zivotu. Ali cu se isto tako vrlo rado upoznati sa bilo kim sa ovog foruma ili mu poslati sliku na u2u...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by FireGox
Koliko realno doživljavate forum, koliko vas dotiče sve što se piše ovde?
Ne shvatam ga uopste realno niti me dotice naravno dok neko ne pocne da iznosi licne podatke.
Odvajate li virtuelni od realnog sveta i na koji to način radite?
Odvajam. Sto rece unic0rn, kada iskljucim komp, uopste ne razmisljam o forumu.
Meni je forum vid zabave i sve mi je duhovito što se prokomentariše, sem ozbiljnih tema tipa aktivizma i slično gde se i treba ostaviti ozbiljan komentar...
lične uvrede ne opravdavam, ali duhovite komentare ne zlonamerne ne doživljavam kao prave...
Slazem se, sem sto ja ni aktivizam ne shvatam ozbiljno.
Sve u svemu primetih da ljudi dosta doživljavaju virtuelni svet realno, šta inicira takav osećaj?
Koliko prenosite virtuelni u realan svet?
Jeb ga mnogi ga shvataju i preozbiljno. Valjda sve zavisi koliko je kome "bogat" realan zivot.
Korisnikov avatar
By Dirrty
zavisi ko me prokomentarise. Ako me neko poznaje uzivo onda shvatam ozbiljnije nego ovako, kada mi napise neko ko me u zivotu nije video.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Forum smatram kao vid zabave i zavisno od karaktera,
barijera izmedju realnosti i imaginarnosti moze postojati
ili pak izmedju njih moze stajati znak jednakosti.
U svemu ovome vazna je svest,jer ako niste svesni i bez kocnice,vasa realnost ce se izjednaciti sa imaginarnoscu i utonucete u mocvaru zabluda iz koje se tesko izlazi.
Kao sto je Unicorn pomenuo,sve zapocinje iznosenjem licnih podataka o nekoj osobi,privatnim pretnjama i nemerljivom agresivnoscu prema osobi koja nas je na imaginarnom prostoru preko tastature "uvredila".To sve zavisi od nase samokontrole i vrednosti emocionalne inteligencije EQ
Zakljucci se donose prebrzo,etiketiranje je takodje razvijeno,a sve to na temelju licnih predrasuda i zabluda.Mozda je neko na forumu agresivniji u komentarima,deluje kao zlobnik i slicno,a u realnosti je ljudina.
Sve u svemu..the truth is out there...
Korisnikov avatar
By decko
Ja sve ovo isto dozivljavam kao vid zabave...tesko da me neki komentar moze pogoditi posto ne otkrivam suvise licne detalje pa i nema stvari koje neko moze da koristi na taj nacin pa da me posle iznervira ili 'povredi'... drugo je nesto ako se radi o nekom koga poznajem i van foruma...ali broj istih forumasa je mali i oni danas slabo dolaze ovde :D

:saint2:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sve je realno. I ono što sanjamo, i ono o čemu maštamo, ono što pišemo. Razlikujem tzv. realni realizam. Mislim da sam u stvarnosti "opušteniji" nego na forumu jer komuniciram i neverbalnim sredstvima. Inače, jako mi je važna boja glasa, i način kako neko nešto priča. :sunce:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Takođe...pa kome se ne sviđa...:zvizdi:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
prilično iskreno i otvoreno pišem. i povezujem virtualne identitete sa realnim. ne može me neko ubediti da je pun predrasuda samo kad je na forumu, a da je u pravom životu cvećka.
Korisnikov avatar
By Deksi
ja sam inace iskren u postovima...ponekad se suzdrzavam nekih stvari....
A na tudje komentare rzlicito reagujem...zavisi od toga kakvi su i da li poznajem osobu ili ne...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sunce
Sve je realno. I ono što sanjamo, i ono o čemu maštamo, ono što pišemo. Razlikujem tzv. realni realizam. Mislim da sam u stvarnosti "opušteniji" nego na forumu jer komuniciram i neverbalnim sredstvima. Inače, jako mi je važna boja glasa, i način kako neko nešto priča. :sunce:
I ja tako mislim... Takodje mi je vazna boja glasa, nacin kako neko prica, gestikulacija, energija kojom zraci... Tako da sam bila mnogo manje vezana za forum dok nisam poznavala ljude, sada za sve ljude koje znam kad citam postove onda kao da ih cujem kako pricaju, tako da mi je forum nekako ziv. Posto su mi neki ljudi sa foruma bliski prijatelji to mi se virtuelni i realni zivot preplicu, ali to nije nesto negativno, naprotiv... Vrlo, vrlo retko se nesto iznerviram zbog foruma. Ne bih bas rekla da posmatram sve kao zezanje, ali inace stvari posmatram sa lepse strane. Zivot je suvise kratak da bih sebi dozvoljavala nepotrebna nerviranja...
By RACABG
ne mogu reci da razdvajam realno i virtuelno, ako bih to rekao odmah bih posetio psihijatra i rekao mu ja imam dijagnozu dvostruka licnost ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!