Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By fencysmurf
cu cita. ja stampam i delim po kasarni. polno osvestavam. osecam s eumal kao neoapostol bulevara uspomena :D
By fencysmurf
whatta fucka ... IX ... hebote , mene je ova vojska skroz sjebala... ja sams tao na 4-5 delu...
a ono... David se preselio za Novi Sad, a Mima i dalje standardno verna.... cccc

dopada mi se cinjenica da se ne nazire kraj :D kao u svakoj sapunici...

ocekujem da david na kraju prizna da mu je incestop opsednuti izgubljeni otac.... koji ima 56 godina a svo je svoje bogatstvo ulozio u plasticnu operaciju koja bi ga ucinila pozeljnim njegovom sinu o kojem je sanjao tolike godine koje je proveo na burzi...

:psiholog:
Korisnikov avatar
By one of the people
dečka evo učim srpski da bi mogao da čita bulevar uspomena u originalu.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja procitao ono sto se kasnije ispostavilo da je tek broj I, i mislim polovinu broja II.

Upitao sam ga. Nasmejao se. Rekao sam mu. Zagrlio me je.

Bulevar Uspomena je lep primer relativnosti u praksi.
Kako nesto nekome znaci mnogo (sve!) a nekome nista (apsolutno nista).

“Because that life of yours
My dreams are being destroyed
And I hate so much your beauty
’Cause you have no hart
’Cause you have no soul...“

Marsova riznica pesama za decu, prevodilacki ciklus

http://www.travelocity.com/
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja sam citao neka dva dela, ne znam koji su bili brojevi. Pominjala se Budva, Air Pink, jagode i slicno.
Sad cu da skinem deveti deo, moram malo da se kulturno uzdignem.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Osecam da je autor rodom negde iz Paracina nesudjeni autolimar na studijama u glavnom nam gradu,nadahnut za pisanija samo utorkom i praznicima :komp:
By fencysmurf
super su preambule teksta u kojima se decko bavi uveravanjiva i razuveravanjima vaskolikog citateljstva da je sve to zapravo istina.

to je najbolji hit.
By Tea
9. deo :shok: Ja sam procitala svega tri. Idem odmah da citam dalje, autor je genijalan...:rotflmao:
By Ulix
oh, pa, naravno, jos pitate.

kad sam procitao prvih par delova, odmah sam otisao i spalio sabrana dela vladimira nabokova. toliko je dobro.
Korisnikov avatar
By unic0rn
prochitao sve :lol:

mislim da ste vi samo ljubomorni :lol:
By Ulix
da. izgaramo od ljubomore. :dude:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ajde ajde... valjda ce neko i nas jednog dana Air Pinkom uz jagode prevesti do Tivta (?!) :dreamy:
By Ulix
Originally posted by unic0rn
ajde ajde... valjda ce neko i nas jednog dana Air Pinkom uz jagode prevesti do Tivta (?!) :dreamy:
oh celog zivota ceznem da vidim tivat, kako si znao
Korisnikov avatar
By djo
e sad ste me bas zainteresovali, mada ne volim da citam sa ekrana:komp::drama:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
edit: zar je moguće da ni autor, a ni njegova "frendica" Mima ne znaju ime restorana u kojem se nalaze?!!! :shok: mislim, posle Visa Electron kartice (gde baš ta?!), pa "Air Pinka" :smeh: , najtrashy momenat za mene je definitivno "La Terna". taj čovek ne zna ni da bekne italijanski... :ubise:
By Ulix
Originally posted by bojandjo
e sad ste me bas zainteresovali, mada ne volim da citam sa ekrana:komp: :drama:
oh, bojane, ne znas sta propustas:pilence: :pilence: :pilence:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Citam, jadna, a sta cu?
Vidim, svi citaju, pa i ja citam...
:cita:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mis'im stvarno...

vise sam uzivao citajuci Adamove Praksa-kratke pricice.On se bar nije trudio da nas ubijedi kako je sve istina:vudu:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ah, sto ja nemam takvu najbolju frendicu...

Ovaj put sam malo razocaran, mislim da je ovo delo zrtvovalo kvalitet radi komercijalizacije. Prosto ne mogu da verujem da nam nije rekao odakle je narucio picu...
By RACABG
da procitao sve na nivou ljubavnog romana i spanske serije nemam neko misljenje sem da sam procitao i da mi je bilo zanimljivo
ali zasto pljuvanje ne kapiram jednostavno krenesh da citas i ako ti se ne dopadne prekines i sve je ok
smatram da su komentari suvishni, decku koji pishe svaka cast bar se potrudio da uradi nesto da priblizi gay populaciju makar jednoj domacici u srbiji , tekst kojeg se nisam stideo da ga dam nekim str8 ljudima da procitaju, sto ne mogu da uradim sa vashim postovima na forumu tu me je vec sramota koliko sebe predstavljate u najogavnijem svetlu tetkeraja. i sta ocekujete kakvo misljenje moze neko sa strane da ima o pederima i lezbejkama kada procita makar deo ovog foruma pljuvanje zavlacenje ismevanje ....... ma ko da vama vredi pricati bilo sta
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Slusaj, mene bi bilo sramota da dam ovo nekome da procita (bio on strejt, gej ili bi) bez komentara da ce umreti od smeha.
Decko je uradio sve osim priblizavanja gay sveta drugima.
Isti ovakvi komentari (sa moje strane) bi bili i da je pisao neki strejter.
Korisnikov avatar
By Escobar
Ako je air pink u pitanju, bacam se na citanje. Kao da su znali da imam fetis na pilote, stjuarde, seks u malim wc kabinama, seks uz turbulenciju, sex dok sam vezan za sediste, sex sa maskom za kiseonik..... :pilence:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
sex dok seres u avionskom wc-u, sex dok gledas film na projektoru, sex dok ispadas iz aviona...
By RACABG
Originally posted by A.F.K.A.OB
Slusaj, mene bi bilo sramota da dam ovo nekome da procita (bio on strejt, gej ili bi) bez komentara da ce umreti od smeha.
Decko je uradio sve osim priblizavanja gay sveta drugima.
Isti ovakvi komentari (sa moje strane) bi bili i da je pisao neki strejter.
rekoh ne vredi pricati
bolje da je pisao kako je uz pola kile vazelina primio tuki od 35 cm mozda bi bilo prihvatljivije za citanje
nego deder vidim da si recit i pametan kada ce na ovim stranicama osvanuti neka tvoja prica pa da citamo kvalitetno stivo
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A da li si nekad primetio da ja pisem o tukijima od 35 cm, ili o vazelinu?
Na ovim stranicama tesko da ce osvanuti neka moja prica, ali to ne znaci da ne mogu da komentarisem vec napisane i objavljene (iz nekog, meni nepoznatog, razloga). To bi bilo kao kada bi ti rekao "Ona Karleusa nema pojma da peva", a onda bi se nasao neki pametnjakovic "A ti kao pevas bolje. Pa sto ne snimis album ako si vec bolji od nje".
Korisnikov avatar
By Sunce
Bar sam saznao kako se zovu labudovi iz Dunavskog parka, i gde žive zimi!

"Isa i Bisa su dva prelepa bela labuda, koja leti žive u jezercetu, u Dunavskom parku, a zimi u Palićkom Zoo vrtu..."
By RACABG
zamena teza
meni je samo zasmetalo to sto smo svi spremni da pljunemo po necemu sto je neko drugi radio
zasto moramo da pljunemo i pod obavezno da ismevamo neciji trud ako si primetio rekao sam ako ti se ne dopada to sto je napisano jednostavno prekinesh da citash da nebi sebe mucio citanjem necega sto te iritira ali procitash sve i onda krenes sa pljuvanjem po meni je to jako ruzna osobina kod svakog coveka, a kod gay populacije jako razvijena recimo ne dopada ti se pevanje doticne koju si pomenuo jednostavno slushas ono sto ti se dopada ili da i ja zamenim teze malo pa da te pitam jel los covek onaj koji nosi garderobu boje koju ti ne volis i da li bi sebi dozvolio da ga ismevas zbog toga sto je on stavio tu boju na sebe ....lako je pljunuti na neciji trud i na nesto sto je neko uradio pa makar to uradio i pogresno
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sve je to jako lepo, verovatno si i u pravu, ali ovo je forum - razmena misljenja. Koja je poenta pisati samo pozitivna?
A i mene tekst nije iritirao, vec jako zabavljao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!